ett coolt sätt att låsa upp skärmen med handgester

Känner du till Googles Android Experiment I / O Challenge-program? För 2016 är en av vinnarna en gestbaserad låsskärmsapp som låter dig låsa upp skärmen med hjälp av handgester. Väldigt coolt.

Känner du till programmet Google Android Experiment I / O Challenge? Android-experiment är en plats att visa upp hela ditt kreativa och inbjudande hela Android-projekt utvecklare att skicka in experimentella resultat.

För 2016 föll en av vinnarna på en ansökan låsskärm baserad gest aka rörelsen som kallas GestureLock. Med den här applikationen kan du öppna din smartphone genom att helt enkelt göra en rörelse. Riktigt coolt, är du intresserad av att prova det?

  • Gör LockScreen More 'Greget' med ett 6x6 mönster
  • Bästa Lockscreen-applikationen för Android-telefoner
  • Lätt att göra Android LockScreen som iOS

Sofistikerad! Här är ett coolt sätt att låsa upp skärmen med hjälp av gester

1. Installera GestureLock Gesture Lockscreen

Android Experiment-projektet underlättar ett innovativt sätt att dra nytta av Android-plattformens unika funktioner. Att låsa upp skärmen med en gest är naturligtvis ett nytt sätt som är helt unikt, eller hur? Först du ladda ner först GestureLock Gesture Lockscreen-applikationen i Google Play Butik.

2. Ställ in rörelse

Efter dig Installera och öppna den kommer du att vägledas direkt hur du använder GestureLock. Klicka bara Fortsätta och Okej, jag är redo! Därefter börjar vi spela in den rörelse du vill ha. Rörelsen måste vara minst 2 sekunder, hur man håller den stora runda ikonen och gör rörelsen tre gånger.

3. Ställ in en PIN-kod

Nästa är att ställa in PIN-koden som backa upp om du glömmer dina handrörelser. Kanske kommer det att hända vissa människor i deras tidiga dagar. Väl, försök nu att stänga av och sedan slå på skärmen, låsskärm har inte ersatts. Du öppnar inställningarna och använder inte skärmslåsare, som hårt slag, mönster, stift och Lösenord.

Nu kan du låsa upp skärmen med gester, men du kan prova alla slags komplicerade handrörelser. Om du är uttråkad, tryck bara på hänglåsikonen för att låsa upp skärmen med en PIN-kod.

4. Ser så cool ut eller konstigt?

Vad händer om andra ser dig röra händerna? Kanske ser du cool ut eller så kanske du säger konstigt. Men på något sätt kan detta vara ett alternativ för att bli av med tristess på din Android-smartphone.

Det finns fortfarande många häftiga applikationer från Android Experimentet som ApkVenue kommer att diskutera igen vid en annan tidpunkt. Denna form av Googles support gör verkligen utvecklare mer entusiastiska för att skapa kreativa applikationer med nya funktioner eller distinkta funktioner som ägs av Android. Det kan också utforska hur vi interagerar med varandras enheter. Ha ett bra försök!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found