hur man streamer YouTube-videor även om du har en dålig kvot

Streaming av video på Youtube är så kul att du glömmer att din internetkvot tar slut. Så här är YoutuTube videostreaming även om du har en dålig kvot.

Trender ström videor på YouTube är verkligen mycket trevlig underhållning. Plus nu njuter Indonesien av supersnabb internetservice 4G LTE. Så det gör aktivitet ström videon blir mer flytande och minimal buffring.

Även om det är kul att titta på videor på YouTube, glöm inte att din internetdatapaketkvot är begränsad. Om du inte gör dessa aktiviteter med hjälp av en anslutning Gratis wifi. Så för er som fortfarande är tvungna att titta på det ström video på en smartphone även om kvoten är begränsad, ger JalanTikus dig tipsen.

  • Så här streamer du YouTube-videor även om din kvot är dålig
  • Här är de 10 mest kända YouTubers i Indonesien
  • 7 sätt att ladda ner YouTube-videor på den senaste bärbara datorn 2020, praktiskt med ett klick!

Så här streamer du YouTube-videor även om din kvot är dålig

Ladda ner och installera den senaste Opera Mini

Opera Software LADDA NER Browser Apps Appar Video och ljud Google Inc. LADDA NER

Opera rullade nyligen ut uppdatering nytt för webbläsartillämpningen Opera Mini för Android. Opera erbjuder en ny funktion, där du kan titta på /ström video trots dålig kvot eller långsam internettjänst. Dessa funktioner är Video Boost, vilket på ett intelligent sätt minskar videodatans storlek för att påskynda tiden läser in och minska buffring. Så det kommer att spara din användning av internetkvoter avsevärt. Så här använder du det:

Hur man aktiverar Video Boost

  • Öppna först Opera Mini och välj sedan Opera-logotypen längst ned till höger. Ändra läge och välj högt lägesamt kryssfunktioner video boost.
  • Gå nu till inställningsmenyn, välj den layout.
  • Byt sedan till 'läsplatta'.

TARAAA !!! Nu kan du Youtube ria trots att de är fattiga i kvoten. Trots att videokvaliteten har sjunkit dramatiskt är det inte illa vad som betyder att du kan spara din kvot, eller hur?


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found