8 bästa alternativa WhatsApp messenger-appar för Android 2017

Flera alternativa messenger-applikationer förutom WhatsApp.

Långsamt men säkert börjar tjänster som SMS och MMS, som brukade sägas ofta användas av människor för att skicka meddelanden, nu överges. Allt börjar under appliceringen snabbmeddelande som att AOL börjar utvecklas ännu bättre. Och nu finns det många liknande applikationer som erbjuder bekvämligheten med att skicka meddelanden eller ringa samtal.

En applikation budbärare det mest använda idag är WhatsApp. Förutom att vara lätt och spara data, har WhatsApp också många mycket användbara funktioner som videosamtal och skicka olika slag filer. Tja, om du är trött på WhatsApp är det allt, då 8 applikationer budbärare Du kan prova det här WhatsApp-alternativet. Cekidot!

  • 10 hemliga saker du kan göra med Facebook Messenger-applikationen
  • Så här installerar du Messenger Lite på Android, sparar kvot och batteri!
  • Så här skapar du flytande chattmeddelanden som på Facebook Messenger

8 bästa WhatsApp alternativa Messenger-applikationer för Android 2017!

1. Diskord

Discord är utan tvekan en applikation budbärare bäst för spelare. Varför? Eftersom den här applikationen har stöd plattform Bland smartphone och även en PC. Appen har också röstchatt, textchatt, GIF-stöd och mer. Användare av denna applikation kan också skapa sina egna servrar eller gå med i andra efter deras behov. Till en början var denna applikation avsedd för studenter spelare. Men vissa använder det som en chattplats för sin organisation på grund av dess enkla röstchattfunktioner.

2. FB Messenger Lite

Facebook Messenger är en sådan applikation budbärare mest populär. Facebook har två typer av applikationer för detta. Det vanliga inkluderar alla funktioner som chatthuvud, videosamtal, klistermärken och mer. Under tiden är Lite-versionen bara en vanlig chattapplikation med röstsamtal. Tyvärr börjar denna applikation nu plågas av irriterande annonser. Den här applikationen används dock fortfarande i stor utsträckning av människor eftersom den är lätt och sparar data.

3. Google Allo och Hangouts

Google Allo och Google Hangouts är två applikationer budbärare från Google. Allo är den nyaste. Allo har integration med Google Assistant och vanliga saker som klistermärken, GIF-support och mer. Allo stöder också Google Duo samt privat chatt om du vill använda. Under tiden är Google Hangouts en äldre applikation. Plus är att den här applikationen har stöd plattform mellan PC och smartphone. Hangouts har också videochatt, röstchatt och några andra roliga funktioner.

4. Kik

Kik är applikationen budbärare andra populära. Denna app låter dig välja ett unikt namn och inte ett riktigt namn eller telefonnummer. Således ger det ett mer personligt intryck av dina egenskaper. Denna applikation är också mycket populär bland spelare Clash Of Clans eller andra. Kik innehåller också klistermärken, emojis, gruppchattar, videochattar, teman och designmaterial. Detta köp i appen är bara ett köp av ytterligare klistermärken och andra liknande saker.

5. Slack

Slack är en applikation budbärare som används bättre för affärer. Denna applikation har ett mycket rent utseende och tema så det är lätt att använda. Slack kommer också med stöd för applikationer tredje part som Giphy, Google Drive, Asana och andra produktiva appar. Användare kan också gå med i flera servrar på Slack. Man kan säga att Slack är en mer professionell version av Discord. Precis som applikationen budbärare andra, Slack är också en gratis applikation som kan laddas ner på PlayStore och AppStore.

6. Telegram

Telegram är en applikation budbärare mest populära för sekretessfrågor. Appen har 256-bitars AES-kryptering, 2048-bitars RSA-kryptering och mer. Saker som detta gör Telegram till en app budbärare säkraste hittills. Telegram har en delningsfunktion filer, godkännande plattform, gruppchattar, GIF-stöd och mycket mer. Denna applikation växer tillsammans med sin popularitet som räknas mycket snabbt. I Indonesien används denna applikation ofta som ett alternativ till WhatsApp.

7. Viber

Viber är mindre känt i flera länder, inklusive Indonesien. Denna ansökan ingår dock fortfarande i applikationen budbärare mest populär. Viber erbjuder hela upplevelsen när det gäller meddelanden, inklusive att skicka meddelanden, ringa, privata chattar, gruppchattar, videomeddelanden, videochattar och mer. Appen innehåller också några extra som klistermärken, nyheter från hela världen och mycket mer. Tyvärr är denna applikation ganska tung jämfört med applikationen budbärare liknande.

8. LINE

Den sista är LINE. LINE är en applikation budbärare som lanserades för första gången 2011. Denna applikation innehåller en mängd vanliga funktioner i meddelanden som textchatt, röstchatt, till videosamtal. En av fördelarna med LINE är att klistermärkena är ganska många och varierade. Vissa klistermärken är gratis, men andra betalas. Dessutom stöder denna applikation också plattform för både Android och Windows.

Det var åtta ansökningar budbärare det bästa WhatsApp-alternativet för Android. Ovanstående applikation är helt gratis och kan bara innehålla vissa betalda funktioner som inte krävs för att köpa, t.ex. klistermärken och andra. Från listan ovan, vilket program använder du ofta? Skriv i kommentarfältet!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found