De 5 bästa robotinlärningssidorna, indonesiska

För att skapa en robot måste du i allmänhet studera robotik. Vill du skapa en robot bara för en hobby? Låt oss lära oss av följande webbplatser. Åh ja, du behöver inte oroa dig för att vara förvirrad, för det finns också indonesiska!

Tillsammans med tiden blir nu robotar mycket populära. Robotens funktioner är väldigt många, allt från att göra tunga uppgifter till bara underhållning.

För att skapa en robot måste du i allmänhet studera robotik. Vill du skapa en robot bara för en hobby? Låt oss lära oss av följande webbplatser. Åh ja, du behöver inte oroa dig för att vara förvirrad, för det finns också indonesiska webbplatser!

  • Hobby att titta på? Här är 5 webbplatser för att hitta de bästa filmrekommendationerna
  • 5 bästa webbplatser för inlärning av indonesiska språk
  • Dessa är 5 djupa webbplatser som kopierar de mest populära sajterna, så skrämmande?

Dessa är 5 robotlärningsplatser, det finns indonesiska språk

1. Robot-ID

Denna första robotinlärningssida är väldigt komplett. Från och med att diskutera mikrokontrollern, program och andra finns allt där. Du måste bara leta efter det, vad behöver du. I allt högre grad är den här webbplatsen helt på indonesiska.

Besök:Robot-ID-webbplats

2. Lego - Mindstorms

Lego är mycket känd för sin lossningsleksakstil. För att göra leksaken mer intressant låter Lego uppenbarligen röra sig som en robot. Du kan lära dig att skapa en robot från denna Lego-leksak. Mycket enklare, för det finns till och med en speciell programvara.

Besök:Lego - Mindstorms

3. Razor Robotics

Varje dag fortsätter utvecklingen av robotar att gå vidare, naturligtvis finns det alltid nya nyheter. För att du inte ska missa några nyheter relaterade till robotar kan du läsa mer på den här webbplatsen. Förutom nyheter kan du också se intressanta videor och foton på robotarna som inspiration.

Besök:Razor Robotics

4. Robotstudier

Om du vill lära dig robotar direkt är den här webbplatsen perfekt för dig. Välj bara vad du vill göra. Ta sedan omedelbart ut detaljerna om de verktyg du behöver, hur du skapar dem och de nödvändiga programmen.

Besök:Robotic Tutorials

5. Allt om kretsar

Robottekniken är oskiljaktig från stödet från mikrokontrollern. Om du tänker lära dig så mycket om mikrokontrollern som möjligt, är den här webbplatsen för dig. Komplett och detaljerad diskussion om olika typer av mikrokontrollermarker.

Besök:Allt om kretsar

Slutsats

Dessa robotinlärningssidor är mycket användbara. Med dessa webbplatser kan vi lära oss mycket om robotar gratis. Vad tycker du, vilken av de tidigare sajterna rekommenderas mest? Dela med Jaka!

Åh ja, se till att du läser artiklar relaterade till robot eller andra intressanta artiklar från 1S.

Baner: Elektronisk konst

VISA ARTIKLAR

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found