utan att installera, kan du använda dessa 5 videoredigeringsprogram direkt

Det visar sig att det finns en programvara för videoredigering utan att installera den! Så du behöver bara använda den direkt via en webbläsare. Vad kan du göra?

Utvecklingen av teknikvärlden som den är idag gör det lättare för människor att hitta kunskapskällor billiga är till och med gratis. I cyberspace, en av platserna som används som källa för sökning insikt eller underhållning är Youtube.

YouTube ger tillgång till ett brett utbud videohandledning gjort på nolltid. Speciellt om det är en process redigering videon använder en dator med minimala specifikationer. För att komma runt den här typen av saker finns det nu en sådan sak Molnredigeringsprogramvara som kan drivas helt enkelt genom Webbläsare endast. Om vad som helst programvara videoredigering utan att installera, använd det bara direkt, va? Kom igen, låt oss titta!

  • Hur man laddar ner många YouTube-spellistor samtidigt
  • 7 gratis nedladdningswebbplatser av hög kvalitet, måste YouTubers veta!
  • 20 mest populära videor på YouTube 2016 av Indonesian Work

Programvara för videoredigering utan installation

1. FileLab Video Editor

Fotokälla: Foto: filelab.com

FileLab Video Editor är en av molnprogramvara det där lätt att använda för nybörjare. Det enkla gränssnittet gör det enkelt för nya användare att förstå. Med ett brett utbud övergångseffekter det har, FileLab Video Editor gör dina videor ännu coolare i kombination med tydligt ljud.

2. Loopster

Fotokälla: Foto: loopster.com

Redigera videor med Loopster kanske kommer vissa människor att ha svårt, men om du ofta redigerar med den här molnprogramvaran tar det definitivt lång tid kommer att vänja sig vid det också och vad som gör denna videoredigeringsprogramvara annorlunda än andra är resultaten videoåtergivning utan vattenstämpel.

3. WeVideo

Fotokälla: Foto: wevideo.com

För nybörjare eller proffs är båda lämpliga för användning WeVideo Det här är för att enkel visning och bra videoredigeringsresultat. Finns även för betald version för högre kvalitet och även kunna lägga till vattenstämpel särskild.

VISA ARTIKLAR

4. Shotclip

Fotokälla: Foto: shotclip.com

Shootclip har en speciell videoredigeringsfunktion, nämligen kan användas tillsammans med redigering, så att du kan göra videoredigering med dina vänner även om de inte är med dig.

5. MixMov

Fotokälla: Foto: mixmoov.com

När du gör videoredigering med MixMoov Du kommer att känna att du använder en professionell videoredigeringsapplikation som FinalCut eller PremierePro eftersom det är på tidslinjen MixMoov har mer än ett video- eller ljudspår vilket gör dig mer kreativ.

Av de fem videoredigeringsprogramvaran utan att installera ovanstående har många fördelar och nackdelar med var och en, men båda använder molnprogramvara, vilket naturligtvis också kräver en internetanslutning vid redigering.

Genom att använda molnredigerare det betyder inte att det inte kommer att göra din dator tung alls, för ju längre du redigerar kommer datorn också känns långsammare. Men fördelarna, nämligen när du återger videon går det snabbare istället för att använda en dator med minimala specifikationer. Eventuell redigering kan göras var som helst även på internetcaféet.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found