hur man får 500 likes på Instagram på bara 1 minut

Tja, den här gången delar ApkVenue hur man får 500 gillanden på Instagram på bara 1 minut med Gramblr-applikationen.

Instagram är det mest populära sociala mediet för video- och fotodelning. Därför vill de flesta användare få mycket tycka om och utsikt genom betalande tjänsteleverantörer. Även om det finns ett enkelt och gratis sätt att få gillanden och visningar med många namngivna applikationer Gramblr.

Gramblr kan inte bara användas för att lägga till gillanden och visningar utan kan också användas för ladda upp foton och videor via PC. Eftersom Gramblr-applikationen gör det lättare för Instagram-användare som använder datorer (inte Android).

Tja, den här gången delar ApkVenue hur man får 500 gillanden på Instagram på bara 1 minut med Gramblr-applikationen. Allt kan göras gratis! Tro inte? Kolla in detaljerna.

  • Hur man ser privat Instagram utan att följa, garanterat säkert!
  • Mer sofistikerad! Instagramberättelser kan nu lägga till klistermärken
  • Så här bokmärker du foton och videor på Instagram

Hur får jag 500 gillanden på Instagram på 1 minut

  • Ladda först ner applikationen Gramblr, då installera på PC du.

  • När du väl har installerat öppnar du Gramblr-applikationen. Du kommer att beställas Bli Medlem först. Ange dina e-postdata och lösenord för att logga in på Gramblr. Fyll sedan i den nedre kolumnen Användarnamn och Instagram-lösenord din.

VISA ARTIKLAR
  • Därefter går du till Gramblr-menyn och det kommer att skrivas Ladda upp nu vilket är användbart för att ladda upp foton eller videor på din Instagram. Tja, om Tjäna mynt! meningslöst att få mynt. Dessa mynt kommer senare utbytt så att du kan få gillanden och visningar på din Instagram med en URL. Så om du har många mynt så kan du öppna tjänster som och vyer.
  • Om du vill lägga till gillanden och visningar kan du stanna välj ett tecken kärlek ovan och ange webbadressen till ditt foto eller videoklipp. Välj sedan vad du vill ha och vilka mynt du har.
  • Och kommer att visas bilden som nedan. Ange sedan webbadressen till ditt foto eller ditt videoklipp. Glöm inte, bestäm hur många gillanden eller visningar som har skrivits in i dina foton och videor.
  • Efter det är det klart. Snälla du kolla foton och videor som du lyckades lägga till kärlek.

Hur? Hur man får 500 likes på Instagram på bara 1 minut är väldigt enkelt och praktiskt, eller hur? Har du någonsin provat den här metoden? Om du inte har det och fortfarande är förvirrat, fortsätt dela med sig din fråga i kommentarfältet nedan.