10 tips för att sälja begagnade mobiltelefoner till höga priser

Att sälja en smartphone är svårt, efter att JalanTikus ger tips om att sälja begagnade mobiltelefoner till höga priser.

Det finns flera typer av mobiltelefonanvändare, vissa är lojala att använda mobiltelefoner efter deras behov eller fylla sina fickor. Det finns också "fuskare", som lätt lullas av kampanjer eller sofistikerade funktioner i den nya smarttelefonen.

Du måste vara andra, eller hur? Naturligtvis känner du dig själv att sälja smarttelefonen lätt lite svårt och det är säkert att förlora. Mängden förlust är ganska stor du vet kommer att tänka på det, för att inte tala om att behöva lägga lite pengar för att köpa en ny typ av smartphone.

  • 10 senaste Android-smartphones februari 2017
  • 6 senaste Android-smartphones januari 2017
  • 10 senaste Android-smartphones december 2016

10 tips för att sälja begagnade mobiltelefoner till ett högt pris

Många förstår fortfarande inte hur man organiserar det hur man säljer en begagnad mobiltelefon till ett högt pris. Här är tips du bör göra för att minimera förluster när du säljer mobiltelefoner.

1. Rengör hela kroppen och skärmen

För dig som gillar att byta smartphone på bara några månader måste du naturligtvis ta hand om dig. Var du ska använda omedelbart fall och repfri på skärmen när du köper. Öppna den när du vill sälja den fall och mot repor och rengör hela kroppen. Resultatet är att smarttelefonen ser snygg ut och har minimala repor.

Självklart kommer skärmen att avgöra försäljningsargumentet för en smartphone, eftersom det första en potentiell köpare ser är tillståndet smartphone-jämnhet sig. Om det ser ut som ett nytt kommer naturligtvis försäljningspriset att vara högt och om det är dåligt finns det repor och till och med repor kommer också försäljningspriset att förstöras.

2. Kontrollera att standard är fullständig

Smartphones som säljs utan lådor och inbyggda tillbehör, kommer försäljningspriset säkert att sjunka dramatiskt jämfört med de som är färdiga. Så se till att du kommer tillbaka komplett tillbehör, laddare och vänner. Så du kan sälja din mobiltelefon i fullständigt skick, som när du köpte den. Om det är klart kommer försäljningspriset naturligtvis inte att göra dig besviken. Om det är ofullständigt, hantera det genom att köpa den saknade eller skadade utrustningen med en ny.

3. Organisera snyggt

Nästa, spara och packa all smartphone-utrustning snyggt, om möjligt, ordna dem så att de ser ut som nya. Återigen är detta vår strategi så att smartphones kan säljas till ett rimligt pris. Ett paradigm för att bestämma priset på en vara är ursprunglig vy. Om du inte är intresserad av det för första gången kommer priset att vara långt ifrån din ursprungliga förväntan.

4. Säljer till nära människor

Om smarttelefonens tillstånd fortfarande är mycket bra och som nyabör du först erbjuda det till vänner, grannar eller släktingar. Vanligtvis kan försäljningspriset vara högre, särskilt om det lockas kan betalas i delbetalningar. Du kommer säkert inte att bry dig mer om priset, se till att personen verkligen är nära dig.

5. Säljer du online eller till Counter Shop?

Du vet hur sadistiskt ett erbjudande kan vara om du säljer en smartphone i disken. Naturligtvis med tanke på att de kommer att sälja vidare de smartphones som vi säljer och vem vet när din smartphone kommer att säljas igen. Ju längre tid det tar, naturligtvis blir priset på smartphones också lägre. Så vi rekommenderar att du säljer direkt till köpare direkt, genom Kaskus eller OLX. Om din vara är bra är priset naturligtvis också bra.

6. Gör beskrivningar och foton så attraktiva som möjligt

Om du har bestämt dig för att sälja uppkopplad, gör det tillståndsbeskrivning din smartphone i detalj. Överdriv inte, än mindre ljuga, skriv bara vad det är. Komplett med intressanta bilder från mobiltelefonen, ökar bilderna intresset för potentiella köpare.

Om du inte behöver det, sök ögonblick vilket är precis som under stora dagar som Eid eller jul och nyår. Under semesterperioden ökar efterfrågan på nya eller begagnade smartphones definitivt. Ju fler anbudsgivare som går in, naturligtvis kan du välja budet med det högsta priset.

7. Älskar rimliga priser

Som säljare vill vi naturligtvis få ett anständigt pris för den smartphone vi vill sälja. Ändå måste du också känna dig själv när du ger ett pris. Jämför inte när vi köper nya eller ännu högre för att tjäna pengar, vilket på så sätt gör potentiella köpare jämna lat att läsa särskilt förhandlingar. Kontrollera marknadspriset och ge ett rimligt och attraktivt pris så att det säljs snabbt.

8. Välj ett betalningssystem

I allmänhet finns det tre betalningssystemalternativ som du kan välja mellan, nämligen TORSK (postförskott), gemensamma konton eller direktöverföringar. Alla tre har fördelar och nackdelar med var och en. Kort sagt är COD processen att möta säljare och köpare för att göra försäljning / inköp direkt genom att göra ett avtalat platsavtal. Så se till att du inkluderar COD-platsen och den angivna tiden.

Fördelen med COD-transaktioner är naturligtvis att pengar kommer att tas emot snabbare efter att varan köps direkt. Å andra sidan kan köpare också se varornas form och skick direkt. Nackdelen är att COD endast är begränsad till potentiella köpare i samma område och det borde vi göra var försiktig. Välj en säker COD-plats, till exempel på ett offentligt ställe eller café, försök att inte göra transaktioner vid sidan av vägen, särskilt på en mörk plats.

9. Ge garanti

Om du tror att varan som säljs är hälsosam, var inte rädd för att ge bort den garanti. Till exempel 3x24 timmar för maskingaranti eller konsultation. Naturligtvis kommer potentiella köpare att känna sig säkrare och bekvämare så att HP kan säljas till höga priser.

10. Glöm inte att radera och rensa all data

Innan du gör alla tips ovan, glöm inte att din smartphone redan är på fabriksåterställning. Se till att inga data finns kvar, inklusive ta ut ett microSD-kort och ett SIM-kort. Eftersom båda har blivit användarens identitet, för privatlivets skull, ge det inte som en bonus till våra smarttelefonköpare.

Inte för att din smartphone är dyr, då ger du en bonus i form av ett SD-kort som du har använt tidigare, även om det är tomt. Du borde behålla det, för vi vet aldrig vad han kommer att göra. Det kan vara så att han uppförde sig fel och försökte återställa de uppgifter som du raderade tidigare. Fara, eller hur?

På samma sätt SIM-kortet även om det kan erhållas på grund av buntning, men du har redan registrerat dig. Därför, för godhets skull upprätthålla integritet och säkerhet Du rekommenderas att inte ge SD-kort eller SIM-kort till potentiella smarttelefonköpare.

Det här är tio tips för att sälja begagnade mobiltelefoner till höga priser. Om du har några tillägg, bädda in dina inlägg i kommentarfältet nedan. Läs också artiklar om Google eller skriva från Smartphone Övrig.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found