här, 3 applikationer som gör din smartphone antilångsam

Av de många cacherengöringsapplikationerna, enligt JalanTikus, finns det tre applikationer som fungerar bäst.

En av anledningarna till att din smartphone är långsam är för att stapla upp filer som inte behövs på din smartphone, varav en är cacheminnet. För de som inte vet, minnescache är en plats för tillfällig lagring av data för att påskynda prestanda när du öppnar vissa applikationer.

Tyvärr är platsen för själva minnescachen svår att nå, så det är en möjlighet det är också svårt att ta bort. Google Play själv har dock många applikationer som erbjuder funktioner för att rensa minnecache. Av de många applikationerna för rengöring av cache, enligt JalanTikus det finns tre applikationer som fungerar bäst.

  • Kommer rensning av cache att bli av med data? Här är fem fakta
  • Inte skräp, cache på smartphones och datorer är mycket viktigt!
  • Här är det mest effektiva sättet att övervinna felapplikationer för Android

3 applikationer som gör din smartphone antilångsam

1. SD Maid

SD Maid är en cache-rengöringsapp som också har några andra användbara extrafunktioner. En av dem är fil- och mapprengörare som lämnades av den applikation som du någonsin har varit avinstallera. Utöver det, SD Maid erbjuder också funktioner för hittade samma fil för att inte äta upp minnet. '

Andra fördelar är, SD Maid ha enkelt och tillgängligt gränssnitt. Denna applikation kan också tillgång lokalt utrymme genom att kräva root-åtkomst. Med Pro-versionen kan SD Maid också göra det Schemalagd cacheskanning och rengöring så att din smartphone inte är långsam längre.

Appar Rengöring och tweaking mörknar NEDLADDNING

2. Go-filer (Beta)

Slutligen släppte Google sitt senaste filhanteringsprogram som har många användbara funktioner. Förutom att vara användbart för en filhanterare, Files Go kan även ren cache och lagring din smartphone. Denna ansökan kommer också övervaka användningen av applikationen och rekommenderar dig ett program som ska avinstalleras eftersom det sällan används.

Files Go också kommer meddelar dig om din smarttelefons minne börjar ta slut. Och det coolaste är att den här applikationen har funktioner som AirDrop på iOS, nämligen överföra data med Bluetooth och Wi-Fi Direct.

Tyvärr, för Files Go fortfarande i Beta-scenen är den här appen fortfarande känns hemskteftersläpning och många buggar-hans. Men enligt Street Rat Denna applikation är perfekt för de av er som är lite clueless eftersom den har en skärm som är mycket lätt att komma åt.

Apps Utilities Google LLC DOWNLOAD

3. CCleaner

Piriform som applikationsmakare CCleaner på skrivbordet har det också en version för Android-smartphones. CCleaner för Android i sig har också funktioner som inte skiljer sig mycket från PC-versionen, nämligen ren cache och lagring. Du kan också meng-avinstallera Ansökan snabbt med den här applikationen.

Vad som är intressant med den här applikationen är att du också kan avinstallera inbyggd applikation eller så kallad uppblåsthet utan att fråga om root-åtkomst. Gränssnittet ser också enkelt ut och lätt att förstå.

Piriform-rengörings- och tweaking-appar LADDA NER

Det är de tre applikationer som JalanTikus tycker är bäst för rengöring av din smartphone. Om du har en rekommenderad applikation för rengöring av din smartphone, skriv i kommentarfältet.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found