ett enkelt sätt att blockera irriterande annonssms på Android

genom denna artikel kommer vi att ge dig tips för att enkelt och naturligtvis gratis blockera irriterande SMS-annonsmeddelanden

Är det verkligen obehagligt om varje mobiltelefon som du håller i byxfickan eller hålls visar sig att det finns ett meddelande, och det visar sig att meddelandet kommer från ett SMS-erbjudande för en produkt eller en restaurang? Ett eller två SMS är fortfarande acceptabelt, men om du upprepar det kan det orsaka högt blodtryck. Att se problemen som många av dessa människor upplever, genom den här artikeln kommer vi att ge dig tips för att blockera irriterande SMS-meddelanden enkelt och naturligtvis gratis.

  • Vilket är korrekt, använd 0 eller +62 i telefonnumret?
  • Hur man gör falska inkommande SMS och samtal på Android
  • LOL! Här är 15 av de mest lustiga och kreativa Scam SMS-svarsfoton

Redo? Här är stegen för att blockera irriterande annonss SMS på din smartphone.

Steg för att blockera irriterande annonss SMS (skräppost) på Android

  • Först behöver du en speciell applikation som heter CleanMessaging: Blockera SMS-skräppost. Ansökan är originalverk i det land som ärutveckla av MSUN. Ladda ner och installera programmet CleanMessaging via nedladdningsknappen nedan.
Produktivitetsappar MSUN NEDLADDNING

CleanMessaging Hämta länk

  • CleanMessaging är en ersättningsapplikation för din Android-standardinkorg vilket är mer kraftfull eftersom den har en speciell mapp för att rymma SMS-annonser. I så fall öppnar du CleanMessaging-applikationen så får du en enkel visning av SMS Inbox-applikationen i allmänhet. I det behöver du bara trycka länge på SMS som anses vara en irriterande reklam SMS. A dyka upp visas och välj knappen Detta är skräppost.
  • CleanMessaging placerar automatiskt alla skräpannonser i en separat mapp som heter Skräppost. Om du kan se finns det massor av reklam-SMS uppe där. Om det i framtiden finns ett reklam-SMS som kommer till din Android, kommer denna applikation automatiskt att flytta meddelandet till skräppostmappen och du får ingen avisering.

  • Förutom funktioner kraftfull Dessutom har CleanMessaging också möjlighet att ändra applikationens färgschema. Du måste bara inställningaroch välj Färgschema. I det finns olika färgval som passar din personlighet.

  • Innan en annons eller ett oönskat nummer skickar ett meddelande till din mobiltelefon kan du också blockera det från början via menyn Anti Spam. Menyn finns i alternativen Inställningar> Antispam> Spamlista. Inuti finns en speciell kolumn för att ange oönskade nummer.

Hur? Nu är det kul att ha en applikation som automatiskt kan blockera alla irriterande SMS. Du kan få allt detta gratis och naturligtvis är det lätt att installera på olika typer av mobiltelefoner och Androids. Lycka till!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found