10 mest unika föremål i onlinebutiken, nummer 5 singlar måste köpa!

Älskar du att shoppa online? Vanligtvis köper vi saker vi behöver eller vill ha. Så vågar du inte köpa unika föremål i den här onlinebutiken?

Du är den typen av person älskar att handla online, gäng? Sedan närvaron av nätbutiker har shoppingaktiviteter blivit enklare med ett brett utbud av artiklar.

Nästan alla artiklar finns i onlinebutiker, från olika typer av kläder, elektronik, leksaker, till dagliga behov. Alla kan komma hem till oss på relativt kort tid.

Bland dessa föremål, undangömt unika föremål intressant att köpa. Något?

10 mest unika artiklar i onlinebutiker

Jaka har forskat i flera nätbutiker för att hitta unika artiklar som ApkVenue kommer att rekommendera för dig.

Vem vet, det finns saker som stjäl din uppmärksamhet så att du också köper dem. Åh ja, du måste hålla dig vaken så att du inte luras, va!

1. Mystery Box

Det första som ApkVenue kommer att rekommendera är Mysteriebox. Som namnet antyder vet vi inte vad som finns i lådan som säljs förrän den når oss.

Priset varierar också, från 10 000 IDR till 150 000 IDR. Mystikartiklarna som vi får kommer att ha ett pris inom området för det numret.

Känn ordspråket köp en katt i en säckrätt? Det är mer eller mindre konceptet, att köpa en artikel i en låda utan att veta vad som finns i den.

2. Grassandaler

För vissa människor som futsalspelare eller naturälskare är det roligt att stå på gräset barfota.

Om du är en av dem bör du prova Gräs tofflor den här. Priserna själva ligger i intervallet 200 000 IDR.

Oavsett var dina fötter går, kommer du att känna att du trampar på detta behagligt roade gräs.

3. LED-elektriska falska ögonfransar

Vill du ha ett unikt utseende som får andra människor att vända ansikten mot dig? Prova LED elektriska falska ögonfransar den här.

Det finns flera färger som du kan välja efter din smak, som rosa, blå, röd, grön, till vit. Priserna i sig är inom intervallet 40 000 IDR.

Dessa falska fransar påstås vara säkra för ögonen och värms inte upp även om de används under lång tid.

Andra unika föremål. . .

4. Fake CCTV

Området där du bor är utsatt för tjuvar? Vill du installera CCTV men inte har pengarna? Du kan bättre använda den Falsk CCTV priset är riktigt billigt.

Faktum är att det finns de som säljer den här produkten för två tusen rupier, du vet! Om du har köpt den här produkten, placera den på platser som övertygar tjuvar att stoppa dåliga avsikter.

5. Waifu-kudde

För jomblowan utspridda där, rekommenderar ApkVenue detta för dig. Istället för att bara stärka kan du använda waifu kudde det här är för att krama.

Det finns många vackra anime-karaktärer som du kan välja att följa med dina lugna nätter. Kanske kan du också be honom chatta även om han inte kan svara,

Kvinnor, öh, dessa mjuka och bekväma kuddar prissätts till olika prisklasser. Intresserad, mblo?

6. Portamic

Karaoke-hobby? Om så är fallet måste du ha Potramic den här. Hur kunde jag inte, den här mikrofonen har en högtalare, du vet!

Denna mikrofon är lämplig för skojs skull när det är fester eller bara umgås med vänner. Priserna i sig är inom intervallet 275 000 IDR

7. Minion tvättsatser

När du borstar tänderna känns ibland ditt hjärta tråkigt när du ser tandkrämen tappa utan att behöva använda den.

För att undvika detta behöver du Minion tvättsatser den här, gäng! Detta verktyg är en tandborstdispenser som är mycket praktisk att använda.

Du lägger helt enkelt tandkräm på huvudet och placerar sedan din tandborste i Minions mun. Din tandkräm kommer ut av sig själv.

8. Lata telefonhållare

Är du lat? Känn dig inte lat om du inte har provat den här saken, gäng! Lata telefonhållare verkligen utformad för att stödja oss att slappa.

Förutom att vara ett mobiltelefonstöd kan det här verktyget bäras runt halsen. Du kan också hänga den på bilsätet.

Hur mycket kostar det? Du kan få det till ett pris 100 000 IDR. Om du vill få premiumversionen behöver du bara uppgradera budget-du blir 200 000 IDR.

9. Fällbar stol

Känner du dig ofta trött när du reser? Kanske behöver du bara sitta ner, gäng. Om det inte finns några stolar? Du kan använda Fällbar stol den här.

Med en prisklass Rp80.000, den här hopfällbara stolen kan bäras var som helst lätt. Liten i storlek så att den kan stoppas i byxfickan.

Det finns olika färgval som du kan välja efter din smak.

10. Paraplyhatt

Slutligen vill ApkVenue rekommendera saker som verkar mycket användbara om vi bor i ett hett område som Jakarta.

Paraplyhatt är resultatet av en korsning mellan en hatt och ett paraply. Med denna artikel är du garanterad att inte överhettas.

Med priserna inom intervallet IDR 20000, den här paraplyhatten har en lång 31 cm och diameter 50 cm. Du kanske borde kasta bort din förlägenhet för att vara säker på att använda den här produkten.

Det är 10 mest unika föremål som säljs i nätbutiker. Vissa verkar användbara, andra verkar slöseri med pengar.

Har du några andra unika föremålsrekommendationer? Skriv i kommentarerna, ja!

Läs också artiklar om E-handel eller andra intressanta artiklar från Fanandi Ratriansyah


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found