hur man kombinerar (går med) en del av videon med hj-split

Den här gången vill jag berätta för mina vänner hur man gör en delvideofil till en verklig video med HJ-SPLIT-programvaran.

Ofta para nybörjare tittare Förvirring när nedladdningen som han har inte omedelbart blir en video i MP4-format (ett format som ofta används i videor) utan blir en delar video är fragmentariska. Så den här gången vill jag berätta för mina vänner hur man skapar en fil delar video vara en faktisk video med programvaraHJ-SPLIT.

Vad är HJ-SPLIT?

HJSplit är ett program gratisprogram populärt för att dela upp och kombinera fragmenterat filinnehåll. Detta program är tillgängligt för Windows, Linux och olika plattform Övrig. HJSplit kan också vara användbart för säkerhetskopiering. En fil till exempel 10 gigabyte kan delas upp i mindre bitar som sedan läggs på en CD, DVD och kan kopieras till en USB eller påladda upp till service säkerhetskopiering online. HJSplit för Windows- och Linux-filstorlekar över 100 Gigabyte med MD5-kontrollsumma. HJ-SPLIT kan användas omedelbart utan förinstallerad och båda utgåvorna helt bärbara.

  • De 3 bästa videoredigeringsprogrammen på Android-telefoner
  • Redigera videor enkelt på Android

Hur man kombinerar videor med HJ-SPLIT

  1. Gå med i alla delar filmer i en mapp.

  2. Springa programvara HJ-SPLIT vänner. Om det inte finns någon nedladdning här.

    Produktivitetsappar gratis nedladdning
  3. Klick Ansluta sigoch välj sedan Indatafil (inmatningsfil dvs ange en delar video) och välj sedan Produktion (produktion en fil som senare blir en video).

  4. Klick START.

  5. Och senare blir resultatet så här:

  6. För att se resultatet av videon, ta en titt på var vännerproduktion filen tidigare.

Så du kan göra din video kombinerad till en fil, eller hur? Glöm inte att lämna en kommentar nedan.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found