det här är hur man bryter bitcoin gratis som är lätt

Det finns flera sätt att ha BitCoin. En av dem är gruvdrift. Hur kommer processen att se ut? Låt oss se hur man bryter BitCoin gratis!

Den dyraste valutan i världen idag, nämligen BitCoin. Så dyrt att priset på ett mynt för närvarande når upp till 60 miljoner rp. En av anledningarna till att det är dyrt, för många vill ha det. Är du en av dem?

För att få BitCoin finns det flera sätt. En av dem är gruvdrift eller gruvdrift. Hur är processen? Låt oss se hur man bryter BitCoin gratis!

  • Nvidia Update Driver 378.78, DX12 Game Performance Upp 33%!
  • Nvidia Titan Xp, världens mest kraftfulla GPU. Pris 16 miljoner!
  • Nvidia lanserar GTX 1080TI, snabbaste VGA som överstiger GTX Titan X!

Det enkla sättet att bryta gratis BitCoin

Foto med tillstånd av: Bild: Geckoandfly

Denna metod för att bryta BitCoin, ApkVenue riktar sig till de av er som har stora medel. För att generera en RIG-gruvdrift kräver det generellt mycket pengar. För dig som har begränsade medel är det bäst att handla.

På det här sättet är det sant att du kan få BitCoin gratis. Men eftersom BitCoin är så värdefullt, förvänta dig inte att du kan göra det enkelt. Så att du inte är nyfiken, ta en titt på följande gratis BitCoin-gruvmetoder ...

Steg för att bryta gratis BitCoin

Steg 1

Bestäm först vilken hårdvara du vill använda för gruvdrift. Det finns tre val, nämligen processor, grafikkort och ASIC-kort. För de av er som spelar för skojs skull rekommenderar ApkVenue att man börjar med ett grafikkort, gör det inte med processorn. Anledningen är att titta på följande enkla diagram.

HårdvaraTypPrisklassHastighet
ProcessorIntel Core i5 HaswellIDR 2 miljoner50 Mhash / s
GrafikkortNvidia GTX 1060IDR 3 miljoner500 Mhash / s
ASIC-kortMiner RedfuryIDR 350 tusen2000 Mhash / s

Steg 2

Ladda ner namnet på programvaran "GUIMiner". Du kan ladda ner den via följande länk:

Apps Productivity GUIMiner LADDA NER

Steg 3

Registrera dig på BitCoin-poolwebbplatsen, ett exempel på en av dem är "SlushPool".

BitCoin Pool-webbplats:Registrera SlushPool

Steg 4

Om du är inloggad klickar du på fliken "Arbetare", Klicka sedan "Ny arbetare". Ange valfritt namn och klicka sedan på "Skapa".

Steg 5

Öppna programvaran "GUIMiner" som du har öppnat tidigare. På val "Server", välj "Övrig". Sedan på alternativen "Värd", Fyll den "sg.stratum.slushpool.com". Sedan på alternativen "Hamn", Fyll den "3333". På val Användarnamn, Fyll den "(SlushPool-användarnamn) (punkt) (arbetarnas användarnamn)". På val "Lösenord", fyll i det som är gratis. Du kan till exempel se bilden nedan.

Steg 6

På val "Enhet", ange vilken hårdvara som ska användas. På val "CPU-affinitet", sätt en bock på det största numret och resten lämnas tom. Klicka på om allt är klart "Start Mining".

Bonus: När får jag BitCoin?

Gruvprocessen är en lång process. Det kan ta dagar till veckor att slutföra ett gruvblock. Allt beror på svårighetsgraden för att beräkna BitCoin.

Den gratis Bitcoin-gruvmetoden ovan är faktiskt en fråga om hårdvara och tålamod. Om själva ärendet inte är komplicerat, eller hur? Ha ett bra försök!

Åh ja, se till att du också läser artiklar relaterade till BitCoin eller andra intressanta artiklar från Putra Andalas.

Baner: TechRadar

VISA ARTIKLAR

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found