rensa cache kommer att bli av med data? Här är fem fakta

Så cacheminnet fungerar för att påskynda laddningen av en applikation utan att behöva vänta länge.

Vad är cache? cache är ett minne eller Tillfällig förvaring och sikta på påskynda åtkomsten till olika applikationer som vi ofta använder på smartphones.

Så cacheminnet hjälper dig att påskynda saker läser in på en ansökan utan att behöva vänta länge.

Förutom kommer få smarttelefonapplikationer att fungera bra det visar sig att cachen också har en dålig inverkan, och en av de dåliga sakerna är att det interna minnet kommer att fyllas snabbt utan att vi vet det.

Ju större applikationsstorlek, desto större är den cache-dränerad lagring. Så den mest frågan är, kommer rensning av cache att radera data i en applikation? För dig som vill veta mer kan du se Jakas fullständiga recension nedan!

5 fakta om att rensa cache på smartphones

Bra saker rensar cache

  • Att rensa cache gör HP lättare. Den första är vår smartphone naturligtvis kommer känns lättare. Som Jaka förklarade ovanför cache tömmer internt minne smartphones utan att vi vet det, så genom att ta bort dem kommer vår minneskapacitet att öka.

  • Tar bort LAG på HP. Naturligtvis kommer detta att göra Starta om applikationen som när du först installerade den, så om applikationen är frekvent fel som trafikstockning eller EFTERSLÄPNING kommer tillbaka ta igen sig.

  • Om du tar bort cacheminnet tas inte data bort. Inte sällan också användare är rädda för att rensa cache av skäl av rädsla för att alla lagrade data också kommer att raderas och förloras. Om du är en av användarna som har upplevt det kommer ApkVenue att berätta det faktum att det verkligen är cachen är bara papperskorgen, så du kommer aldrig att förlora data efter att du har torkat cacheminnet. Så du behöver inte oroa dig.

Dåligt rensar cache

  • Gör laddningsprogrammen lite tunga. Cache också kommer tillbaka från början och kommer orsakar att laddningen av applikationen tar längre tid. Men oroa dig inte för det här är faktiskt problemet som kommer att uppstå bara tillfälligt Bara varför, även om det ibland är lite irriterande eftersom du måste vänta mer än vanligt.

  • Batteriet tappas efter att cachen har rensats. Kanske tror inte några av er på problemet torka cache som också kommer att relateras till batteri. Batteriet tappas snabbt efter att denna cache har rensats eftersom systemet öppnas från grunden vilket verkligen kräver högre effekt snarare än att starta om eller komma åt lagrat minne. Det är därför som batteriet känns mer urladdat efter att ha rensat cache.

Det är en förklaring om fakta om att rensa cache på smartphones som måste vara kända. Oavsett om du tror det eller inte, det som är klart är verkligheten trots att det inte riktigt påverkar våra smartphones.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found