sofistikerad! Så här låser du en Android-smartphone på distans

Numera fungerar inte bara som ett kommunikationsverktyg, smartphones används också för att lagra olika viktiga filer relaterade till arbete, skola och personliga frågor. Om smarttelefonen du använder är förlorad eller någon annan använder den utan tillstånd, är det inte bara smarttelefonen som går förlorad, nam

Numera fungerar det inte bara som ett kommunikationsmedel, smartphone används också för att lagra olika viktiga filer, oavsett om det gäller arbete, skola eller personliga frågor. Om den smartphone du använder förlorade eller används av andra utan tillstånd, försvinner inte bara smarttelefonen utan också filerna som du lagrar på den dess säkerhet är hotad.

Tyvärr igen, smartphone Du använder inte förvaringslås som lösenord eller fingeravtryckssensorer. Om något som detta händer är det första du måste göra låsa smartphone din Android på distans så att informationen i den förblir säker. Du vet, kan vi låsa det på distans? Jo det kan du! Kom igen, ApkVenue berättar bara för dig enkelt sätt att låsa smartphone Android på distans.

  • Så här låser du upp Android-skärmen med 'Pistol'
  • 6 Lätt att gissa Android-mönsterlås och hur man skyddar dem
  • Hur man öppnar Android-låsskärmen med E-KTP! Vet inte ännu, eller hur?

Enkelt sätt att låsa Smartphone Android på distans

1. Öppna Android Enhetshanteraren

Att låsa smartphone Android på distans, du kan använda Android Enhetshanterare. Android Device Manager är en funktion som tillhandahålls av Google för att hjälpa Android-användare att spåra, kontrollera och till och med hämta data från förlorade smartphones. En av kontrollfunktionerna som tillhandahålls av Android Device Manager är låsa smartphone Android på distans. För att använda Android Enhetshanteraren kan du ange följande länk med en bärbar dator, PC eller enhet smartphone du andra. Appar Drivrutiner & Smartphones Google Inc. LADDA NER

2. Logga in Använda ett Google-konto

Efter det måste du logga in med ett Google-konto enligt vad du använder i smartphone Android som du vill låsa. Efter framgång logga in, Kommer komma information om varumärken och typer smartphone som du vill låsa.

3. LÅS Smartphone Du

Om informationen om varumärke och typ smartphone visas är korrekt, då kan du omedelbart låsa smartphone dessa med välj LÅS-menyn.

4. Skriv in lösenord

När du har öppnat LÅS-menyn måste du göra Lösenord enligt vad du vill. Därefter avslutar du genom att klicka på "LOCK" längst ner.

5. Smartphone Du har låsts framgångsrikt

Om ovanstående process har genomförts kommer den att visas aviseringar och automatisk smartphone Din Android är redan låst. På det sättet kommer uppgifterna i den att vara säkra.

Det är det enkla sättet att låsa smartphone Android på distans. Du behöver inte få panik, gör det som det är och uppgifterna finns inuti smartphone Din Android kommer att vara säker. Om du har något annat sätt att låsa upp smartphone Android på distans, du kan skriva i kommentarerna nedan!

Baner: tweaktown.com


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found