tills främjas av google! här är de 5 bästa torrentwebbplatserna 2017

Följande är rekommendationer för de bästa torrentwebbplatserna 2017 som du kan använda för att ladda ner spel, filmer, musik, filer och så vidare.

Piratkopieringssajter kämpar mot Googles och Microsofts överenskommelse att utrota dessa intrång i upphovsrätten, inklusive själva Torrent-webbplatsen.

Även dessa dagar, den näst största Torrent-webbplatsen, du heter det ExtraTorent, har officiellt stängt sin tjänst permanent.

Nåväl, inte så länge sedan uppstod Googles senaste funktion, kallad utdrag, den här funktionen är en kombination av Googles algoritm för att användakrypa ämne och visa det sedan i en speciell kolumn i sökresultaten.

Detta strider mot teknikjättens steg, som avser att utrota piratkopieringssajter. Nej. tro? Prova själv.

  • De 10 bästa spelen 2017
  • De 10 bästa äventyrsspelen på Android 2017

Här är de 5 bästa torrentwebbplatserna

1. 1337X

Initialt 1337X stängdes på grund av säkerhetsproblem, men öppnades senare och lyckades igen för att öka användarnas förtroende. Nu har sajten miljarder databas varav de flesta är låtar, filmer, spel och många andra.

2. Rarbg

Denna webbplats med ursprung i Bulgarien är den bästa Torrent-webbplatsen som har varit allmänt tillgänglig sedan 2016. Genom Rarbg kan vi få tillgång till miljarder innehåll inklusive TV-program, filmer, programvara, låtar, spel, animering, anime och många fler. I själva verket har denna webbplats också tagits med i listan över webbplatser torrenting mest populära förra året.

3. isoHunt

isoHunt en gång den största Torrent-webbplatsen med miljontals prenumeranter, men sedan stängdes tjänsten av MPAA 2013. Inte långt därefter återaktiverades sajten med en adress och värd den nya.

Nu webbplatsen torrenting den har återgått till sin tidigare popularitet med miljarder databas som lätt kan nås.

4. Pirate Bay

Pirate Bay är den äldsta Torrent-webbplatsen just nu. Inte konstigt att webbplatsen är den största och mest besökta webbplatsen.

Att få tillgång till det kräver dock lite ansträngning, nämligen att använda tjänsten ombud eller VPN, detta beror på att många länder har blockerat åtkomst till webbplatsen, inklusive Indonesien.

5. Demonoid

Demonoid är en populär Torrent-webbplats som har upplevt tvångsstängning på grund av juridiska problem, men webbplatsen har återgått till aktivitet efter två års upplevelse driftstopp.

Nu är Demonoid tillbaka och blir den mest populära torrentwebbplatsen med mängden data som når miljarder torrentfiler.

Så vad tycker du om den bästa torrentwebbplatsen 2017? Kom igen, ge din feedback via kommentarskolumnen nedan.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found