hur man ändrar storlek på foton på mobiltelefoner och bärbara datorer, gratis storlek!

Behöver du ett fotokort för att registrera dig för CPNS eller administration? Här granskar ApkVenue hur man enkelt kan ändra storlek på foton, oavsett om det är 100 kb, 4 x 6 storlek och andra.

Hur man ändrar fotostorleken är inte komplicerat alls, vet du. I själva verket kan du göra det online, utan fotoredigeringsprogram på en bärbar dator, och använda applikationer på en mobiltelefon.

Kanske är några av er fortfarande förvirrade när du vill ändra eller minska fotostorleken för olika ändamål.

Anledningen är att fotostorlek är mycket viktigt när man skriver ut foton, skickar foton eller till och med laddar upp foton till en webbplats med en förutbestämd storlek.

Vad är lösningen? Här kommer ApkVenue att granska hur du ändrar storleken på bilder online, på mobiltelefoner och många fler på det fullständiga och enklaste sättet. Du behöver inte bry dig om att behöva ladda ner och lära dig allt Adobe Photoshop.

Beväpnad med sofistikeringen av dagens senaste mobiltelefoner kommer naturligtvis de tagna bilderna att bli skarpare och ha en ganska stor storlek.

Men genom att följa stegen nedan kan du ändra fotot utan hjälp programvara Photoshop. Här är den fullständiga metoden!

1. Hur man ändrar fotostorlek på bärbar dator

 1. Ladda ner och installera Image Resizer.
Appar Rengöring och tweaking BriceLambson LADDA NER
 1. Välj vilka foton du vill ändra storlek på. Du kan också säkerhetskopiera foton först, om processen misslyckas eller är fel, vilket resulterar i fotot korrupt.
 1. Markera det foto du vill ändra storlek på, högerklicka sedan och välj ett alternativ Ändra storlek på bilder.
 1. Bestäm önskad bildkvalitet. Här rekommenderar ApkVenue att välja ett alternativ Stor (passar inom 1920 x 1080 pixlar).
 1. Glöm inte att aktivera alternativet efter det Ändra storlek på originalbilderna (skapa inte kopior) och Ignorera orienteringen av bilder. Avsluta med ett klick Ändra storlek.
 1. Image Resizer bearbetar fotot så att det ändras. När det är klart måste du bara kontrollera om processen är framgångsrik eller inte.

2. Hur man ändrar fotostorlek till 4x6

Dessutom finns det ett sätt att ändra fotostorleken till 4x6 som vanligtvis används för att komplettera formella dokument. Här är hur.

 1. Ladda ner och installera applikationen Image Resizer på länken nedan.
Appar Rengöring och tweaking BriceLambson LADDA NER
 1. Välj ett passfoto som du har ändrat bakgrundgenom att följa dessa metoder: Hur man byter röd / blå fotobakgrund. Högerklicka och välj sedan Ändra storlek på bilder.
 1. välja Beställnings och konvertera till enheter Centimeter. Här behöver du bara ange längden x bredden = 4 x 6. Om du har klickat Ändra storlekkommer storleken på fotostorleken automatiskt att ändras till storleken 4 x 6.

3. Hur man ändrar fotostorleken till 100 KB

Behöver du en mindre fotostorlek? Kolla in hur du konverterar ett foto till 100 KB nedan. Vanligtvis blir foton med små storlekar standarden för att ladda upp foton på vissa webbplatser.

 1. För att konvertera foton till 100 KB kan du dra nytta av det onlineverktyg som IMGOnline.com.ua som du kan komma åt här.

 2. Webbplatsen kommer att finnas på ryska, så du måste översätta den först med Google Translate. Sedan Välj flikÄndra storlek för att börja ändra storlek.

 1. Då stannar du ladda upp Bilderna du vill ändra storlek på, börja från BMP-, GIF-, JPEG-, PNG- och TIFF-format med ett klick på en knapp Välj FIL.
 1. Välj ett alternativ Komprimera jpg-fil till: vara i enheter på 100 kilobyte eller andra mätningar. Om du bara klickar OK och vänta på processen.
 1. Processen är klar och du är kvar ladda ner det ändrade fotot med ett klick Ladda ned bearbetade bilder.
 • Bonus: Förutom att använda dessa onlineverktyg finns det också sätt att konvertera foton till ytterligare 100 KB om du läser följande artiklar: Samling av enkla sätt att minska fotostorleken upp till 100 kb.

4. Hur man ändrar fotostorlek på HP

För dig som är utanför huset och snabbt behöver ändra storlek på foton kan du använda ett fotoredigeringsprogram på din mobiltelefon som ett alternativ.

Tja, en av applikationerna för att ändra storlek på foton på en mobiltelefon som ApkVenue rekommenderar är TinyPhoto: Convert (JPEG, PNG), Crop, Resize. Kolla in hur du ändrar fotostorleken på en mobiltelefon med TinyPhoto-applikationen nedan.

 1. Ladda ner TinyPhoto i Google Play Store.
 2. Öppna TinyPhoto-appen och välj sedan den Galleri.
 3. Välj det foto du vill ändra storlek på.
 4. Tryck Ändra storlek, då kan du fritt välja måtten på det tillhandahållna fotot eller ändra det manuellt via alternativen Beställnings.
 5. Du kan också välja storleken på det tillhandahållna fotot eller ändra det manuellt genom att stänga av det Bildförhållande och välj Anpassad bredd och längd.

Så det är ett enkelt sätt att ändra storlek på foton utan Adobe Photoshop för olika ändamål, från att skapa foton för att skicka filer online.

Fortfarande förvirrad med ApkVenues handledning ovan? Tveka inte att be i kommentarfältet nedan om en komplett lösning. Lycka till!

Läs artiklar om Tech Hack eller andra intressanta artiklar från Michelle Cornelia.