Så här gör du en animering från en rörlig fotoprogram på Android

Att göra animering från en rörlig fotoprogram är faktiskt enkelt och du kan bara göra det med en Android-smartphone. Här kommer ApkVenue att recensera helt specifikt för er.

Animation naturligtvis gillas det av många människor eftersom det har deras respektive charm. I själva verket, bara beväpnad med en Android-smartphone, kan du skapa animationer med hjälp av en rörlig fotoprogram.

Tja, här kommer ApkVenue att granska helt hur man gör en animering med en rörlig fotoprogram på Android. Kom igen, lyssna!

  • Inte förlora från Disney! 7 animerade filmer av nationens barn du måste se
  • 8 applikationer för att skapa animerade videor på Android & PC, enkelt och 100% gratis
  • Dessa åtta animerade filmer är ett tecken på att din barndom var lycklig utan kärleks-tvålsåpor

Loopsie Cinemagraph, Moving Photo Application för att göra unika animationer

Den här gången använder ApkVenue ett program som heter Loopsie Cinemagraph, levande foto utvecklat av GameLounge. För stegen för att skapa en unik animation, här har ApkVenue gett dig en komplett handledning speciellt för dig.

Steg för att göra animationer med den rörliga fotoprogrammet på Android

Steg 1

Första gången måste du naturligtvis ladda ner och installera applikationen Loopsie Cinemagraph, Living Photo, som du kan prova på länken som ApkVenue har angett nedan.

Appar Photo & Imaging GameLounge NEDLADDNING

Steg 2

Öppna sedan den här rörliga fotoprogrammet så hittar du en öppningsskärm som du kan använda hoppa till att börja med. För att börja, riktar du först kameran mot det objekt du vill animera. Håll ned knappen Spela in mitt för att starta inspelningen.

Steg 3

När du är klar körs Loopsie Cinemagraph automatiskt stabilisera video som du har spelat in. Om processen är klar, knacka på den nedre skärmen för att börja redigera den rörliga fotoanimationen som du skapar.

Steg - 4

Då hittar du två alternativ för redigering av animering, nämligen Animera för att välja ett animerat område och Frysa i ett lugnt område. Gör det hårt slag på skärmen för att börja redigera. Den del av skärmen som är röd är den del som är still, medan den som raderas är den som är animerad. Tryck på knappen längst ner till höger när du är klar med redigeringen.

Steg - 5

Slutligen kan du dela animationen som du har gjort på olika sociala medier. Du kan också spara det i internminnet eller knackaSkapa ny för att skapa ett nytt animerat rörligt foto.

Det slutliga resultatet

Tja, ungefär kommer animationen av den rörliga fotoprogrammet som produceras av Loopsie Cinemagraph vara så här killar! Tycker du att det är bra?

Tja, det är hur man gör en animering med en rörlig fotoprogram på Android med Loopsie Cinemagraph, levande foto. Du behöver inte vara komplicerad, du kan göra det själv killar. Förhoppningsvis användbart och lycka till!

Läs också artiklar om Animation eller andra intressanta artiklar från Satria Aji Purwoko.