ett enkelt sätt att titta på 18+ innehåll på YouTube utan ytterligare applikationer

YouTube tillhandahåller en begränsad funktion för att kunna filtrera känsligt innehåll som inte är vänligt för barn. Den här gången kommer ApkVenue att ge tips om hur du inaktiverar begränsat läge på YouTube så att du kan titta på YouTube mer fritt.

Killar, nyligen upplever du ofta inte plötsligt att du inte kan titta på YouTube-videor som innehåll från YouTuber-spelare från Indonesien och utomlands? I så fall tror jag att det är något fel med inställningarna på din YouTube så att du inte kan titta på deras videor längre. Så om du vill titta på YouTube fritt igen, var uppmärksam på Jakas tips den här gången.

Den här gången kommer ApkVenue att dela tips om hur man stänger av Begränsat läge på YouTube så att du kan se alla YouTube-kanaler utan undantag. Nyfiken på vad som är begränsat läge och hur man stänger av begränsat läge? Här är tipsen!

 • 10 överraskande fakta om emoji som du inte visste. (SPECIAL 18+)
 • 10 perversa 18+ spel tillgängliga i Google Play Butik, ladda inte ner dem om du är minderårig!
 • Hur man öppnar positiva internetblockerade webbplatser på PC&HP

Hur man stänger av begränsat läge på YouTube

Enligt Google Mode Begränsad eller Begränsat läge är en valfri inställning som kan användas för att filtrera / filtrera innehåll som potentiellt kan innehålla vuxenmaterial eller innehåll, som inte är lämpligt för minderåriga, till exempel innehåll som innehåller våld, brott, mobbning, självmord till pornografi. Om begränsat läge är aktiverat kommer du inte att kunna se kommentarer på videon som för närvarande ses. Tyvärr ingår vissa videospel som Fortnite, PUBG eller andra våldsamma spel i kategorin 18+. Så om du fortfarande vill titta på spelinnehåll från din favorit YouTuber, kolla hur du stänger av begränsat läge på YouTube.

1. Stäng av Begränsat läge på mobil

 • Det första steget, öppna ditt YouTube-konto på din mobiltelefon som vanligt och välj sedan din profilikon i det övre högra hörnet på din YouTube-skärm.
Appar Video och ljud Google Inc. LADDA NER
 • Det andra steget, välj menyn kostymen
 • Det tredje steget, välj inställningsmenyn Allmän
 • Fjärde steget. scrolla ner ner tills du hittar menyn Begränsat läge. Om du ser att ditt begränsade läge är aktivt, är det anledningen till att du inte kan titta på YouTube fritt.
 • Steg fem, klar! När du har inaktiverat funktionen Begränsat läge är du fri att titta på obegränsat innehåll på YouTube!

2. Stäng av Begränsat läge på din PC / Laptop

 • Det första steget, öppna YouTube som vanligt och välj sedan inställningar eller inställningar att inaktivera Begränsat läge
 • Det andra steget, scrolla ner ner och titta på botten där det är skrivande Begränsat läge
 • Det tredje steget kan du se om ditt begränsade läge är aktivt eller inte.
 • Det fjärde steget, klart! Du behöver bara stänga av Begränsat läge och kan titta på allt YouTube-innehåll.

Det här är tips från ApkVenue om hur du inaktiverar begränsat läge på YouTube så att du kan titta på videospelinnehåll fritt. Men kom ihåg, använd inte den här funktionen för saker som är olagliga och olagliga killar! Snälla du dela med sig och kommentera den här artikeln för att få information, tips & tricks och nyheter om teknik från Jalantikus.com


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found