gillar att titta på? Det här är de 9 bästa Android-videospelarna du måste ha

För närvarande kommer jag att tillhandahålla en lista över Android-videospelare / videospelare som har stöd för att visa undertexter så att du kan titta bekvämare och lättare att förstå.

Som ett alternativ till att titta på filmer i teatrar och också för att vara ekonomiskt laddar du säkert ner från internet, eller hur? Har du någonsin känt att din videospelare inte passar när du tittar på filmer från Android?

För närvarande kommer jag att tillhandahålla en lista över Android-videospelare som redan finns Stöd att visa undertexter så att du kan titta på det mer bekvämt och lätt att förstå. Vad är några av dem? Kolla in den här artikeln för mer information.

  • Enkla sätt att titta på 3D-videor på en bärbar dator
  • 6 bästa Android-applikationer för VR-videospelare
  • Hur man gör Stop Motion-videor på Android enkelt!

9 bästa Android-videospelare du måste ha

1. AC3-spelare

Denna Android-videospelare har standardfunktioner som att kunna spela olika videoformat och stöd undertexter. En enkel och lättanvänd skärm är den huvudsakliga användningen för de av er som inte vill vara komplicerade när man spelar upp videor.

2. BS-spelare

Android-applikation för videospelare BS-spelare kanske nytt för dina öron, men den här applikationen har uppfyllt kraven för att vara en bra videospelare för filmer eftersom den har standardfunktioner som support undertexter och stöder flera videoformat.

3. DX-spelare

Android-applikation för videospelare DX-spelare har standardfunktioner som de andra, det är bara att den har en unik funktion som är Applås som kan låsa den video du vill så att andra inte kan se den. Denna applikation har också en funktion för att dölja videor från att visas och döljas, och har också fördelen att vi kan justera ljudet bas eller diskant fritt.

4. GOM-spelare

Applikation för videospelare GOM-spelare kanske har det ofta hörts i våra öron, men ibland använder skrivandet av denna applikation inte alfabetet så att människor inte känner igen den här applikationen. Fördelarna med denna applikation är nästan samma som de andra, nämligen den stöder olika format och Stöd undertextfiler.

Appar Video och ljud GOM Media Player Android DOWNLOAD

5. KMPlayer

Fördelarna med applikationen KMPlayer stöder många typer av videofiler som är väldigt kompletta till filerna som ibland är svåra att redigera.spela som webm kan varaspela i denna ansökan. Liksom andra applikationer för videospelare, nämligen Stöd undertextfiler. Denna applikation är mycket populär med mycket användare för att titta på vanliga filmer eller videor.

6. MX-spelare

Applikation för videospelare MX-spelare förutom att kunna spela olika typer av videoformat och stöd för undertexter, kan också visa färgen från undertexter vilket ibland gör tittandet bekvämare. Denna applikation är också väldigt lätt och kan spela upp videor med H.265 / HEVC-kodering (High Efficiency Video Coding) smidigt som nu används ofta för att skapa videor med storlek liten men bilden är fortfarande tydlig.

J2 interaktiva video- och ljudappar LADDA NER

7. Riktig spelare

Fördelarna med Android videospelare Riktig spelare förutom att stödja en mängd olika videoformat och undertexter, kan också söka efter videor online uppkopplad från YouTube eller Bing. Denna applikation har också fördelar som att kunna kontrollera uppspelning när vår Android är låst.

8. Videospelare perfekt

Som alla andra applikationer Videospelare perfekt stöder också olika videoformat och undertexter. Men den här applikationen är inte sämre än de andra eftersom den här applikationen är enkel och kan spela HD-videor smidigt.

9. VLC-spelare

Denna videospelarapplikation måste vara bekant för dig, särskilt de som ofta tittar på videor på PC. Android-versionen är också tillräckligt bra för att lita på när det gäller att spela upp videor. Denna applikation har huvudfunktioner som de andra och har andra fördelar som att kunna låsa skärmen så att ingen kan manipulera videon som tittas, så att titta är ännu bekvämare.

Appar Video och ljud LADDA NER VideoLabs

För att ta reda på andra fördelar är det en bra idé att prova applikationen själv och ge din egen åsikt eftersom människors åsikter ibland skiljer sig åt. Det är allt jag kan säga, hoppas det är användbart. Vi ses senare!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found