kortkombination (stridsdäck) arena 3 bästa clash royale

Detta är ett exempel på den bästa kombinationen av Arena 3 Barbarian Bowl-stridsdäck i Clash Royale-spelet. Den starkaste Arena 3-kortuppställningen.

Vill du använda den bästa kortkombinationen för att slåss i Arena 3 Clash Royale? Här har jag några exempel på de starkaste Battle Deck-bildningarna som kan användas för att spela i Arena 3.

Arena 3 eller vad som vanligtvis kallas Barbarskål är en Clash Royale-arena som kan användas om spelaren har nått 800 trofé. I Arena 3 finns flera nya kort som kan erhållas: Canon, Barbarians, Rocket, Barbarian, Rage Spell och X-Bow.

  • The Best Arena 1 Card Deck Combination in Clash Royale
  • Kortkombinationer (Battle Deck) Arena 2 Bästa Clash Royale

Kortkombinationer (Battle Deck) Bäst i Arena 3 Clash Royale

Arena 3 Barbarian Bowl används vanligtvis som en plats att kämpa för spelare på nivå 3, nivå 4, nivå 5 och nivå 6, men det är inte ovanligt att nivå 7-spelare släpper troféer så att de spelar i Arena 3.

För att du alltid ska vinna Battle Clash Royale kan du använda ett av de bästa Battle Deck-kombinationsexemplen i Arena 3 Barbarian Bowl nedan:

Det här är några exempel på de bästa kortkombinationerna att använda i Arena 3. Om du har en annan Battle Deck-kombination kan du dela med sig i kommentarskolumnen. För de av er som inte har spelat Clash Royale, ladda ner den senaste Clash Royale Android här, lycka till!

LADDA NER Supercells strategispel

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found