rädd för synd? Så här blockerar du webbplatser för vuxna på din Android-smartphone

Det finns en applikation som kan hindra människor från att komma åt webbplatser för vuxna på din Android-smartphone. Denna applikation har sitt eget sätt att blockera permanent.

Olika webbplatser för vuxna som är spridda på internet idag, naturligtvis att vara ett allvarligt hot, särskilt för den unga generationen i vårt älskade land. Förekomsten av sådana tekniska enheter datorer och Android-smartphones som alltid kan tas var som helst och användas när som helst vara ett medel för ungdomar, inklusive barn, att komma åt webbplatser för vuxna som inte bör nås.

Faktiskt, redan mycket förebyggande sätt som kan göras för att blockera åtkomst till webbplatser för vuxna antingen via dator eller Android, t.ex. att installera ett nummer Android-applikation som är avsedd att blockera åtkomst till webbplatser för vuxna. Men ändå det finns inget sätt ännu ett riktigt kraftfullt sätt att lösa detta problem.

  • Hur man blockerar porrsajter på Windows, Internet är säkert!
  • Stark! Så här byter du enkelt inloggning på Windows
  • 3 enkla sätt att installera program efter att du installerat om Windows!

Rädsla för synd? Så här blockerar du webbplatser för vuxna på din Android-smartphone

Tja, lyckligtvis nyligen, när vi vandrade i cyberspace, kom ApkVenue av misstag över en applikation som klassificeras som kraftfull förhindra alias blockera åtkomst till vuxna- eller porrsidor via en Android-enhet. Inte bara det, den här applikationen har faktiskt sitt eget sätt att göra det förhindra aliasblockering vuxna webbplatser permanent på Android. Är du nyfiken på vilken applikation betyder ApkVenue? Låt oss bara fortsätta med det!

Så innan ApkVenue avslöjar applikationer för att blockera webbplatser idag måste du först gör alla dessa tre saker först:

  • Rota först din Android. Här använder ApkVenue Framaroot-applikationen från Jalantikus.com bry dig inte anslut Android till PC igen. Men du kan också använda Android-applikationen något som du vill.
  • Andra, aktivera okänd källåtkomst på dina Android-smarttelefoninställningar. Välj bara säkerhet, då checklista på alternativet Okänd källa.
  • För det tredje, se till Det finns ingen ** applikation som heter AdAway på din Android som har installerats, eftersom ** kan krascha med applikationen som ApkVenue kommer att diskutera så att det händer fel.

  • Dessutom, om du är klar med att rota Android är nästa steg ladda ner applikationen vars namn är PornAway, installera det omedelbart.

  • Efter installationen är det bara att fortsätta öppna applikationen och ni kommer att gå rakt omdirigeras till huvudsidan den här applikationen. För rekordet kommer du inte att kunna använda den här applikationen om du inte tidigare har rotat Android.

  • För att aktivera blockeringsfunktionen för vuxna i denna applikation, välj den helt enkelt ANVÄND PORNBLOCKERING.

  • Om ett meddelande visas Ansöker framgångsrik, det betyder att applikationens uppgift har slutförts och välj den Ja att göra omstart din Android-enhet så att den här applikationsfunktionen kan vara aktiv.
VISA ARTIKLAR
  • Glöm inte när din Android slås på igen avinstallera Ansökan PornAway för att spara din Android internminne.

  • Därefter är det här väldigt viktigt, se till att du tar bort din Android så att funktionen för att blockera webbplatser för vuxna på Android som du har installerat tidigare oåterkallelig alias har en permanent effekt.

  • Därefter är allt du behöver göra att prova kraften i denna applikation. Här är resultaten av mitt experiment och samt bevis om den här appen verkligen kan blockera webbplatser för vuxna på Android.

Hur? Är du lättad nu? Kom bort från frestelsen på webbplatser för vuxna Det är vackert. Förresten är adressen till testplatsen Jaka skärmdumpar utöver det medvetet suddigt, låt det vara ingen försökte åtkomst innan du installerar denna PornAway-applikation.

Vuxna platser är mycket farliga och kan omedvetet skada oss, så Jaka rekommenderas starkt för de av er som använder en Android-smartphone, inte någonsin öppna webbplatser för vuxna igen. Förhoppningsvis vad ApkVenue kommer att diskutera den här gången kan vara användbart och lycka till!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found