7 obligatoriska applikationer för bloggare på Android, gratis och enkla att använda!

Blogga är en rolig aktivitet att göra, men ofullständig om du inte använder följande obligatoriska applikationer för bloggare!

Är du bloggare? Eller bara börja blogga?

Skrivande är en av de aktiviteter som är väldigt roliga och utförs av många människor. Författaren kan förmedla sina ambitioner genom många media, varav en är bloggar.

Människor som skapar och skriver innehåll på bloggar kallas bloggare. Skrivning kan nu göras var du vill, som din Android-telefon.

Du behöver dock ett antal obligatoriska applikationer om du vill blogga på Android. Vilka är applikationerna? Kom igen, se helt nedan!

Obligatorisk ansökan för bloggare på Android

Blogg eller webblogg är ett diskussionsmedium som innehåller all slags information som publiceras på Internet och vanligtvis i dagboksformat.

Bloggar har funnits sedan de tidiga dagarna på internet, fram till nu har bloggning fortsatt att växa och har ett antal intressanta funktioner i sig.

Du kan skapa din egen blogg gratis och inkludera alla media på din personliga blogg. Sedan kan andra se din blogg och läsa den.

Du kan också dela den här bloggen på dina olika sociala medier, som en del av en marknadsföringsstrategi. Bloggar används inte bara för att berätta för allmänheten.

Det finns dock också de som använder det som en produktiv affärsmark. De av er som vill skapa och skriva blogginnehåll med en mobiltelefon måste ha den här applikationen:

1. WordPress

Att skapa en gratis blogg är väldigt enkelt med hjälp WordPresskan du ha en personlig blogg gratis med den här tjänsten. Inte bara det, det är väldigt enkelt att skapa innehåll i WordPress.

Precis som webbplatsversionen har WordPress-applikationen på Android ett antal intressanta funktioner för att skapa innehåll. Du kan inkludera ett antal media som foton, videor och till och med ljud.

Du kan också se webbplatsanalys och se hur många besökare som har angett, samt fullständig information på din webbplats. Nu kan du blogga var som helst!

Apps Productivity Automattic, Inc LADDA NER
DetaljSpecifikation
BetygBetygsatt för 3+
Granskningsresultat4.5 (128,820)
SpelstorlekVarierar
Android minimumVarierar

2. Weebly by Square

Nästa är Weebly vilket gör att du enkelt kan skapa en webbplats med en mobiltelefon. Denna applikation är också lämplig för dig att använda om du vill skapa onlinebutik.

Du kan inkludera skrivning och andra medier på din webbplats. Dessutom kan du se all information på webbplatsen som en aktivitetsmonitor.

Genom att använda Weebly by Square kan du styra din webbplats var du än är. Trevlig!

Apps Productivity Weebly, Inc. LADDA NER
DetaljSpecifikation
BetygBetygsatt för 3+
Granskningsresultat4.4 (74.118)
Spelstorlek40 MB
Android minimum5.0 och uppåt

3. Wix

Precis som Weebly, applikation Wix Du kan använda detta för att skapa innehåll på bloggen med endast din mobiltelefon. Du kan skriva blogginnehåll och inkludera ett antal media som foton.

Förutom det kan du också designa din webbplats fritt genom denna applikation. Om du använder en blogg för affärsaktiviteter kan den här applikationen också läsa din inkomst.

Unikt har denna Wix också en funktion för chatt. Så du kan dela erfarenheter och information med besökare som läser din blogg. Är det inte intressant?

LADDA NER appar
DetaljSpecifikation
BetygBetygsatt för 3+
Granskningsresultat4.4 (20.693)
Spelstorlek39 MB
Android minimum5.0 och uppåt

4. Google Analytics

Som bloggare behöver du service Google Analytics för att ta reda på information bloggtrafik du specifikt. Du kan också använda den här tjänsten som en rapport per bloggsession.

Det stannar inte där, Google Analytics kan visa hur mycket pengar du får om du använder Ad Sense. Om du skapar en blogg för företag är den här applikationen ett måste för dig.

Du kan se informationen online realtid i den här applikationen, intresserad av att använda den?

Apps Produktivitet Google Inc. LADDA NER
DetaljSpecifikation
BetygBetygsatt för 3+
Granskningsresultat4.8 (102,486)
Spelstorlek22 MB
Android minimum4.4 och uppåt

5. Pixabay

Ibland finns det illustrationer som du behöver när du skapar innehåll på en blogg. Du kan söka efter dessa bilder från applikationen Pixabay detta.

Du kan få ett antal bilder av högsta kvalitet och gratis. Om du vill hitta fler bilder kan du prenumerera.

Förutom Pixabay kan du också ladda ner bilder från andra applikationer som. Du kan också söka efter andra applikationer som Pexel eller Wallcraft.

LADDA NER appar
DetaljSpecifikation
BetygKlassad för 16+
Granskningsresultat3.4 (7,471)
Spelstorlek15 MB
Android minimum4.1 och uppåt

6. Adobe Photoshop Express

Först är Adobe Photoshop Express som en applikation för redigering av foton eller bilder via mobiltelefon. Adobe har alltid varit betrodd för fotoredigeringsproblem på datorer såväl som på mobiltelefoner.

Den här appen har ett antal intressanta funktioner som perspektivkorrigering, vilket eliminerar ljud, för att tillämpa ett antal fotofilter. Denna Android-version är inte mindre bra än PC-versionen.

Du kan också importera eller exportera bildfiler med god kvalitet, så det är mycket bra för dig att använda dem för fotoredigering. Du kan ladda ner den här applikationen gratis nedan.

Adobe Systems Inc. Foto- och bildappar LADDA NER
DetaljSpecifikation
BetygBetygsatt för 3+
Granskningsresultat4.6 (1.235.900)
SpelstorlekVarierar
Android minimum4.4 och uppåt

7. GoDaddy

Sista är Kör pappa som du kan använda för att köpa ett domännamn och se hela aktiviteten på din webbplats. Du kan använda den här tjänsten om du vill skapa en professionell blogg.

Att använda Godaddy är väldigt enkelt, du kan också använda ett nummer verktyg tillhandahålls i denna applikation för att redigera din webbplats via mobiltelefon.

Med den här applikationen kan du fortsätta att övervaka din webbplats var du än är. Intresserad av att köpa den här applikationen?

LADDA NER appar
DetaljSpecifikation
BetygBetygsatt för 3+
Granskningsresultat4.2 (603)
Spelstorlek19 MB
Android minimum5.0 och uppåt

Det är den obligatoriska applikationen för bloggare som kan användas för att skapa innehåll var du än är. Dessutom kan du använda alla dessa tjänster gratis.

Skriv din åsikt i kommentarfältet, ja. Vi ses i nästa artikel!

Läs också artiklar om Blogga eller andra intressanta artiklar från Daniel Cahyadi