6 av de bästa Facebook-spelen som ofta spelas, vilken tycker du om?

Kommer du fortfarande ihåg vilka Facebook-spel som var kul? Här ger ApkVenue en lista över de 6 bästa Facebook-spelen som spelas mest. Vem vet att du är intresserad?

Vem har inte Facebook? I genomsnitt måste du ha ett Facebook-konto, eller hur? Faktum är att du kanske har mer än en. Hittills, vad gör du vanligtvis på Facebook? Har du någonsin känt dig uttråkad med ditt Facebook-innehåll? Oavsett hur uttråkad du är när du öppnar Facebook kan du ändå bli av med din tristess genom att spela de spel som finns där, eller hur.

Den här gången kommer ApkVenue att diskutera nostalgi för att spela Facebook-spel. Under lång tid har Facebook verkligen rymt användare som gillar att spela spel genom att tillhandahålla spel av olika teman, som äventyr, simulering och så vidare. Så medan du väntar på aviseringar chatt från vänner kan användare spela spel på Facebook. Kommer du fortfarande ihåg vilka Facebook-spel som var kul? Här ger ApkVenue en lista över de 6 bästa Facebook-spelen som spelas mest. Vem vet, du kanske är intresserad av att spela det igen. Kom igen, titta bara på det direkt.

  • Hur kan jag förhindra att din WhatsApp ansluter till Facebook
  • Så här öppnar du Facebook och Twitter i en applikation
  • Hur du återställer ett hackat Facebook-konto

6 av de bäst mest spelade Facebook-spelen

1. Bästa elva fotbollschefen

Fotokälla: Foto: Top Eleven Football Manager

Tja, här är det Facebook-spelet som är mest efterfrågat av fotboll-galna män. Detta spel har temat att simulera hur du kan odla en korrekt fotbollsklubb. Till exempel kan vi bestämma klubbens namn och logotyp, justera spelarens position efter skickligheten, ställa in spelarformationen, bearbeta klubbens utgifter och inkomster, köpa och sälja dina spelare och mycket mer.

Du kan också tävla mot klubbar med dina Facebook-vänner som också spelar det här spelet. Detta spel släpptes i maj 2010 och det sägs att Jose Mourinho som tränare för Manchester United också spelade detta simuleringsspel.

2. Ninja Saga

Foto med tillstånd av: Foto: Ninja Saga

Det näst mest spelade Facebook-spelet är Ninja Saga eller NS. Ja, spelet blir tycka om Så många som 17 miljoner användare har ett Ninja-tema som liknar Naruto-animationshistorien. I det här spelet måste du skapa ninja-karaktärer och ta hand om dem. Ditt uppdrag är att behöva slåss mot fiender i ett uppdrag eller arena som innehåller dina Facebook-vänner som också spelar detta NS-spel.

Du får också guld- och exp-priser som är användbara för att höja din nivå. Bortsett från det, det som gör det här spelet roligt är mångfalden evenemang på helgdagar som jul, Tacksägelse, Alla hjärtans dag, och så vidare, med en variation pris intressant. Tyvärr har detta spel en svaghet, nämligen så enkelt göra i-hacka. Exempel, spelare som just spelade, jag vet inte i morgon nivån kommer att vara hög (nivå 1 omedelbart nivå 60).

3. Brottmål

Foto med tillstånd av: Foto: Brottmål

För de av er som saknar att spela pusselspel eller hjärnan är det inget fel med att spela det här spelet. Ja, det heter brottmål. Som namnet antyder måste du bli en detektiv som löser brottmål. Börja med att leta efter bevis, matcha identiteten på offret eller gärningsmannen och så vidare. Men för att utföra detta uppdrag måste du ha tillräckligt med energi. Energi kan erhållas genom att bjuda in vänner eller genom att köpa med kreditkort.

4. Dragon City

Foto med tillstånd av: Foto: Dragon City

Dragon City är ett spel som kräver stor kreativitet och skicklighet för att lösa utmaningarna. Detta spel är också unikt eftersom alla karaktärer är para drake (drake) som har grundläggande element som sträcker sig från vatten, eld, jord, vind och blixtar. Du kan också bygga livsmiljön för drakar i ett område.

VISA ARTIKLAR

5. 8Bollpool

Foto med tillstånd av: Foto: 8Ball Pool

Wow, vi har kommit till sporttema spelet igen. Den tidigare var Top Eleven Football Manager, nu finns det 8Ball Pool. Spelet som är ganska gillat av Facebook-spelare är biljardspel där spelare kan duellera med andra spelare.

6. Myror kämpar

Fotokälla: Foto: Ants Struggle

Det här spelet vill verkligen verkligen. Hurså? Detta spel har karaktären av en myra med ett bedårande ansikte som kämpar mot andra myror med ett mycket unikt vapen också. Det finns vattenmeloner, durianer, bazookas, vattenpistoler, katapulter och så vidare. Du kan också spela detta spel med Facebook-vänner runt om i världen. Bortsett från det kan du ocksåuppgradera vapen och rustning du med en helig sten som kan köpas i en butik för pengar som heter Boyaa Cash.

Så det är de 6 bästa Facebook-spelen som många spelare spelar. Det är inget fel med att spela ett av spelen ovan för att fylla din utbrändhet eller fritid. Har du ett annat urval av de bästa Facebook-spelen? Glöm inte dela med sig i kommentarfältet ja!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found