detta är faran med trojanviruset och hur man kan bli av med det

Olika datorspecifikationer för varje fält kan göras efter önskemål. Men det betyder inte att du inte kommer att stöta på problem, för trojanska virus hänger fortfarande kvar.

Användningen av datorer i den moderna eran som den är idag ökar. Olika PC-specifikationer för varje fält kan göras enligt dina önskemål. Men det betyder inte att du inte kommer att ha problem, för Trojan-virus hänger fortfarande kvar.

Vad är ett Trojan-virus? Trojan är datasäkerhet som hänvisar till en misstänkt form av programvara. Detta kallas också ofta skadlig programvara / skadlig kod, vilket kan skada ett system eller nätverk. Så, hur sprids detta virus?

  • Spara din Android från ett nytt virus: Quad Rooter Exploit innan det är för sent
  • Så här blir du av med virus på bärbara datorer och datorer enkelt, 100% effektivt!
  • [UPPDATERA] SEREM! Här är 20 farliga datavirus genom historien

Detta är faran med trojanska virus och hur man kan bli av med dem

Vanligtvis kan trojanska virus infektera din dator via blixt, hårddisk, ögonblick bläddringoch installera en programvara. Detta virus kommer också att göra att din dator är långsam (långsam). Otroligt nog kan viruset stjäla data brådskande.

Då kan detta virus också bryta operativsystemet en PC-enhet. På det sättet är Trojan ett virus som kan påverka systemet på datorn. Hur kan du bli av med det?

Hur man eliminerar och undviker trojanska virus

1. Öppna aldrig bilagor på e-post

I varje användning e-post, det kommer säkert att dyka upp mycket e-post, båda på inkorg eller skräppost. Tja, från dessa meddelanden, inte få infogade bilagor. Vanligtvis har dessa filer formatet VBS, .EXE, .BAT och så vidare. Därför, om det finns ett inkommande meddelande i ett okänt e-postmeddelande, håll det tyst eller ta bort meddelandet.

2. Avinstallera hemska program

Nästa sätt är att du regelbundet måste kontrollera programmen på din dator. Anledningen är att om en trojan attackerar kan du vara säker på att det kommer att installeras många program utan att du vet det. Om så är fallet, ta bort och avinstallera programmet , eftersom det skulle ha en fruktansvärd inverkan bredare.

3. Öppna registerredigeraren

Att öppna Registerredigerare, då måste du köra programmet Springa i förväg eller öppna dem med en knapp Windows + R. Därefter ser du HKEY_CURRENT_USER. På så sätt kan du se vilka program som installeras plötsligt utan att du vet. Om du är förvirrad och tycker att programmet är viktigt, bläddra bara i programmets namn. Om det visar sig vara en trojan, ta bort den omedelbart.

4. Uppdatera Antivirus och Antimalware

För att ta bort och ta bort alla typer av trojaner kan du använda antivirus och antimalware på din dator. En som du kan lita på är Comodo Internet Security. Eller så kan du läsa artikeln 5 Bästa och gratis datorantivirus januari 2016.

Ladda ner Comodo Browser Apps

5. Skanna i säkert läge

Den sista punkten måste du göra om du verkligen är trött på trojaner och omedelbart vill ta bort dem. Du kan komma in Säkert läge med ett knapptryck F8 när datorn just är påslagen. Välj sedan Säkert läge och gör det sedan skanna i detta läge.

Allt ovanstående förklarar vad en trojan är och hur lösningen för att bli av med den och undvika den, som citeras från TechViral. Förhoppningsvis kan den här artikeln vara till nytta för dig. Dela med sig din åsikt i kommentarfältet nedan.