10 bästa Android-dolda objekt-spel 2018 | tågfokus!

En samling rekommendationer för de bästa gömda föremålsspelen för Android 2018 som du kan spela gratis, både för att skärpa hjärnan och träna fokus. Komplett med recensioner och speltrailers.

Dagens spel handlar dock mest om roligt finns det ett spel som kan vässa hjärnan?

Naturligtvis finns det, killar, faktiskt ganska mycket. Exempel pusselspel eller gömt föremål. Spel som detta är inte bara roliga utan också bra för att träna din hastighet och fokus i att tänka.

Tja, ApkVenue har utarbetat rekommendationer för de bästa dolda föremålsspelen för Android 2018 som du kan spela gratis! Låt oss se hela listan med spel.

10 bästa Android Hidden Object-spel 2018

För dig som vill ladda ner och spela spelen i den här listan kan du kopiera speltiteln och söka efter den på Play Butik.

Apps Downloader & Internet Google Inc. LADDA NER

Alla spel som ApkVenue listar nedan är gratis att ladda ner och spela. Men i en situation måste du betala i spelet för att fortsätta spela.

Du kan hoppa till ett specifikt spel genom att klicka på speltiteln på Innehållsförteckning ovan.

1. CSI: dolda brott

Vem känner inte till spelet CSI: Hidden Crimes?

ApkVenue är säker på att du känner till detta dolda föremålsspel. Inte bara kul, du kan också finslipa dina tänkande färdigheter och även ditt fokus medan du spelar det här spelet.

Du kommer att spela rollen som en detektiv som har till uppgift att lösa kriminella berättelser som mord. Enligt ApkVenue är CSI: Hidden Crimes det bästa spelet för dolda objekt för Android 2018.

Så ladda ner spelet nu och försök spela killar!

DetaljSpecifikation
BetygBetygsatt för 12+
Spelstorlek87 MB
Android minimum4.0.3 och uppåt

2. Agent Alice

Som titeln antyder kommer du att bli Agent Alice vars uppgift är att lösa olika mysterier. Naturligtvis med en snygg berättelse och en liten touch av romantik i stil med romantiska koreanska dramaer hehe

Du kan spela med olika former av pussel, så det är inte bara stillastående när du letar efter saker, killar. Du kommer också att bli bortskämd med snygga bilder!

Låt oss spela gratis dolda objektspel på dina Android-killar.

DetaljSpecifikation
BetygBetygsatt för 12+
Spelstorlekvarierar
Android minimum4.0.3 och uppåt

3. Dolda artefakter

Som en mysteriefilm kommer du att tas av spelet Dolda artefakter Följ detektiverna Alex och Rhianna när de löser mysteriumartefakter i städerna för skatt.

Du måste lägga din hjärna och träna ditt fokus på dolda föremål för att kunna spela det här spelet. Dramahistorien som presenteras är också väldigt intressant och spänd!

Nyfiken? Kom igen, ladda ner och spela spelet nu!

DetaljSpecifikation
BetygBetygsatt för 3+
Spelstorlek29 MB
Android minimum4.0.3 och uppåt

4. Mardrömmar från djupet: Det förbannade hjärtat

Mardrömmar från djupet: det förbannade hjärtat är ett dolt föremålsspel som ApkVenue rekommenderar dig att prova killar. Förutom att ha en spännande historia kan du också njuta av vacker utsikt på varje plats.

Detta spel är det bästa spelet för dolda objekt för PC, och nu kan du spela det på Android! Oroa dig inte, spelkvaliteten och funktionerna är fortfarande desamma som PC-versionen.

Du kommer att känna att du tittar på en spännande actionfilm när du spelar detta spel. Detta dolda objekt mysteriespel är lämpligt för dig att spela på din fritid.

Tror du inte på det? Spela omedelbart spelet, killar!

DetaljSpecifikation
BetygBetygsatt för 7+
Spelstorlek15 MB
Android minimum2.3 och uppåt

5. Coastal Hill Mystery

Tja, om det redan finns en sådan mystisk titel så har den verkligen en spänd atmosfär, killar. Coastal Hill Mystery berättar om en legend som finns i en by på Coastal Hill.

En gång höll staden i mörkret och alla medborgare började tappa hoppet. Bara du kan rädda denna stad killar!

Förutom att leta efter föremål kan du också slåss med monster som styr staden. Låt oss gå på ett äventyr i Coastal Hill Mystery-spelet gratis genom att ladda ner spelet på Google Play.

DetaljSpecifikation
BetygBetygsatt för 3+
Spelstorlek37 MB
Android minimum4.1 och uppåt

6. Mystery Manor

Nästa är Mystery Manor, du har till uppgift att lösa mysterier försvinnande av Mr.X som lämnade ett konstigt meddelande.

Med en mängd intressanta karaktärer kommer du att bli inbjuden att hitta Mr. X och hitta vissa objekt också lösa logiska pussel.

Det finns fyra olika sätt att söka efter föremål och det finns många olika platser och rum. Du kan spela detta offline Android-spel var som helst utan att ens behöva en internetanslutning. Trevlig!

DetaljSpecifikation
BetygBetygsatt för 3+
Spelstorlek38 MB
Android minimum4.0.3 och uppåt

7. Time Gap: Hidden Object Mystery

Du hittar en mycket spännande sökning efter förlorade föremål i Time Gap: Hidden Object Mystery.

Du kommer på ett äventyr för att utforska världen med hjälp av en interaktiv karta och avslöja olika typer av fakta från de objekt du möter.

Flera berömda legendariska figurer kommer att dyka upp från Monalisa till Einstain. Intressant berättelse också slut det oväntade kommer att göra spel detta är alltmer utmanande och testar din skicklighet.

Det finns mer än 100 nivåer i tre spellägen. Du kan också njuta minispel tillhandahålls för att lägga till det roliga med att hitta det saknade föremålet.

Kom igen, ladda ner Time Gap: Hidden Object Mystery och känn spänningen!

DetaljSpecifikation
BetygBetygsatt för 12+
Spelstorlek85 MB
Android minimum4.0 och uppåt

8. Abyss: The Wraths of Eden

Dolda föremål spel Abyss: The Wraths of Eden detta kommer att ta dig ner i djupet för att lösa mysterier och söka efter förlorade föremål.

Du får ett spännande och utmanande äventyr under vattnet här. Olika oväntade föremål kommer också att mötas i undervattensdjupet.

Det finns 40 exotiska och förtrollande platser under vattnet som du kan utforska med enkla spelkontroller.

Inte bara det, det finns 22 minispel kommer säkert att göra dig ännu mer upphetsad att lösa mysterier och gåtor i Abyss: The Wraths of Eden. Låt oss spela spelet, killar!

DetaljSpecifikation
BetygBetygsatt för 7+
Spelstorlek16 MB
Android minimum2.3 och uppåt

9. Criminal City Detective

Är du nyfiken på hur det känns att vara detektiv?

Du kan känna det genom att spela spel Crime City Detective de här killarna. Du blir Detective Dark som har till uppgift att identifiera fakta om brott som omger staden.

Som att leta efter en förlorad mobiltelefon hemma kommer du att leta efter bevis som är utspridda på en plats. Du behöver ett öga för att spela det här spelet, killar!

Du kan också spela roliga pusselspel som minispel som "mach 3". Är du mer nyfiken på spelet? Kom igen, ladda ner Crime City Detective!

DetaljSpecifikation
BetygBetygsatt för 3+
Spelstorlek90 MB
Android minimum4.0 och uppåt

10. Dold stad

Hidden City är ett Android-dolt objekt-spel med temat för en fantasivärld. Berättar historien om en gömd stad full av magiska saker, du kommer att hitta dina vänner som är förlorade.

I det här spelet kan du besöka mer än 50 unika platser och mer än 3000 uppdrag som väntar på att du ska slutföra. Låt oss spela spelet Hidden City killar!

DetaljSpecifikation
BetygBetygsatt för 7+
Spelstorlek100 MB
Android minimum4.0.3 och uppåt

Det är rekommendationen för Jakas version av 10 dolda föremålsspel som du måste försöka spela på din fritid. Inte bara kul, det här spelet kan också vässa din hjärna också.

Vilken speltitel är din favorit, killar? Skriv din åsikt i kolumnen nedan, vi ses i nästa artikel!

Läs också artiklar om Android-spel eller andra intressanta artiklar från Daniel Cahyadi.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found