7 av de bästa 3D-lanseringsapplikationerna för Android-smartphones, gör det ännu mer elegant!

Uttråkad med utseendet på din Android-smartphone precis så? Kolla in följande artikel för att ta reda på det bästa 3D-startprogrammet som gör din smartphone ännu snyggare.

Android är det operativsystem som har flest användare i världen. En av anledningarna är att användare kan anpassa smarttelefonen så fritt som möjligt.

Kanske har du känt dig uttråkad av utseendet på din smartphone precis så.

En lösning som du kan använda för att anpassa utseendet på din smartphone är att använda den bästa startprogrammet.

Men av de olika typerna av bärraketer som du kan ladda ner finns det 3D-bärraketer som kan ge en tredimensionell effekt på utseendet på din smartphone och är verkligen mycket mindre än en vanlig bärrakett.

Så att du inte blir förvirrad över vilken som är den bästa 3D-startaren för din Android-smartphone, har ApkVenue samlat de bästa 3D-bärraketerna som du kan ladda ner.

7 bästa 3D-bärraketer för Android-smartphones

Den vanliga lanseringen har nu ersatts av närvaron av en 3D-launcher eftersom dagens smartphones är utrustade med sofistikerade GPU: er så att de kan bearbeta 3D-grafik bättre.

Alla de bästa 3D-bärraketerna i Jakas lista erbjuder en mängd unika effekter, allt från övergångseffekter, coola teman, snygga animationer, gränssnitt, också widgets vilket är multifunktionellt.

Du kan säkert inte vänta, gäng? Om så är fallet, se ApkVenues artikel om 7 av de bästa 3D-bärraketerna för din Android-smartphone.

1. TSF Launcher 3D-skal

LADDA NER appar

TSF Launcher 3D-skal är en 3D-launcher som har tredimensionella effekter och animationer som är väldigt fantastiska. Ändå kommer ditt smartphone-arbete att kännas lätt som vanligt.

När du aktiverar den här 3D-startprogrammet kommer alla ikoner på din smartphone att moderniseras. Du kan anpassa olika saker som ikoner, animationer och så vidare.

InformationTSF Launcher 3D-skal
UtvecklareLauncher 3D Pro
Recensioner (Antal granskare)4.4 (163.439)
Storlek12 MB
Installera den5.000.000+
Android Minimum2.2

2. CM Launcher 3D

Apps Utilities Cheetah Mobile LADDA NER

CM Launcher 3D är en av de bästa 3D-bärraketerna som du kan ladda ner i Google Play Butik. Denna 3D Launcher erbjuder 10.000+ gratis 3D-teman för sina användare.

Bortsett från teman, erbjuder denna launcher också ikonpaket, live-bakgrundsbilder och säkerhetsfunktioner som fillåsning och mer.

InformationCM Launcher 3D
UtvecklareCheetah Mobile Inc.
Recensioner (Antal granskare)4.5 (7.737.690)
Storlek18 MB
Installera den100.000.000+
Android Minimum4.1

3. ME Launcher

LADDA NER appar

Om du letar efter en 3D-launcher med många anpassningsfunktioner måste du verkligen ladda ner den ME Launcher, gäng.

Anledningen är att den här 3D-startprogrammet erbjuder många teman, levande bakgrundsbilder, emojis och massor av GIF-bilder som gör din smartphone ännu roligare.

Denna launcher innehåller också standard säkerhetsfunktioner som ett applås och meddelandelås som kan skydda din integritet.

InformationME Launcher
UtvecklareiHandy Ltd.
Recensioner (Antal granskare)4.6 (674.031)
Storlek19 MB
Installera den10.000.000+
Android Minimum4.1

4. U Launcher 3D

LADDA NER appar

U Launcher 3D erbjuder inte bara häftig tredimensionell animering och övergångar. Alla bakgrundsbilder och teman i denna applikation har kuraterats i förväg av designern så att de har högt konstnärligt värde.

Förutom säkerhetsfunktioner är U Launcher 3D också utrustad med funktioner booster, som skräp renare, hastighetsförstärkareoch andra som gör din smartphone ännu varmare.

InformationU Launcher 3D
UtvecklareMoboapps Dev Team
Recensioner (Antal granskare)4.6 (117.671)
Storlek8,5 MB
Installera den5.000.000+
Android Minimum4.0.3

5. LightLaunch Light 3D Launcher

LADDA NER appar

LightLaunch Light 3D Launcher är den bästa 3D-startaren som gör det enkelt för dig att anpassa din smartphone mer praktiskt.

Om du inte gillar besväret med att justera alla slags utseenden på din smartphone kan du använda den här bärraketten, gänget. Funktionerna är egentligen inte sämre än andra.

InformationLightLaunch Light 3D Launcher
UtvecklareSuphi
Recensioner (Antal granskare)4.2 (2.523)
Storlek0,8 MB
Installera den100.000+
Android Minimum2.2

6. ARC Launcher

LADDA NER appar

Dessutom rekommenderar ApkVenue också en annan bästa 3D-launcher som heter ARC Launcher. ARC Launcher gör inte bara att din smartphone ser coolare ut, den är också lätt att använda.

Du kan använda massor av teman och levande bakgrundsbilder som ARC Launcher har tillhandahållit gratis. Bortsett från det, erbjuder denna 3D-launcher också en musikspelare, nyheter och mer.

InformationARC Launcher
UtvecklareAppTech Studios Inc.
Recensioner (Antal granskare)4.5 (45.705)
Storlek10 MB
Installera den500.000+
Android Minimum4.4

7. ZERO Launcher

Apps Desktop Enhancement Zero Team DOWNLOAD

Slutligen, för de av er som gillar att anpassa din smartphone med ett 3D-utseende, prova att ladda ner den här startprogrammet.

ZERO Launcher har en liten storlek, men har massor av anpassnings- och optimeringsalternativ som kan göra din smartphone ännu mer elegant.

Dessutom är ZERO Launcher också utrustad med en motor som gör animationer och övergångar mer kraftfulla. Riktigt bra, eller hur?

InformationZero Launcher
UtvecklareGOMO
Recensioner (Antal granskare)4.4 (1.815.887)
Storlek12 MB
Installera den50.000.000+
Android Minimum4.1

Det var Jakas artikel om 7 av de bästa 3D-bärraketerna för din Android-smartphone. Förhoppningsvis kan den här artikeln i ApkVenue göra utseendet på din smartphone coolare och stiligare, gäng.

Vi ses i nästa Jaka-artikel!

Läs också artiklar om Ansökan eller andra intressanta artiklar från Prameswara Padmanaba