7 av de bästa filmerna på temat prostitution, ta den positiva sidan!

De sju filmerna på denna lista kommer att ändra din syn på kommersiella sexarbetare som ofta underskattas av allmänheten

Många säger att livet blir svårare nu. Svårigheten att hitta arbete och den sociala ekonomiska krisen har gjort att många människor hamnar i fattigdom.

Dessa olika svårigheter gör människor villiga att göra vad som helst för att försörja sig. Inte sällan gör många människor det kasta dig in i svartvärlden.

Prostitution är den lösning som vissa väljer. Lagliga och moraliska sanktioner är inte viktigare än en bit ris.

7 av de bästa filmerna på temat prostitution

I den här artikeln kommer ApkVenue att bjuda in dig att dyka in i sexarbetarnas liv genom några av de bästa filmerna på temat prostitution.

Genom att titta på den här filmen kanske du blir mer empatisk och inte dömande mot de som också är mänskliga.

Du måste komma ihåg, Jakas rekommenderade filmer borde vara en livslektion för oss alla. Istället för att vänta länge, ta en titt på följande artikel!

1. Pretty Woman (1990)

Den första filmen är Vacker kvinna med Richard Gere och Julia Roberts i huvudrollen. Du måste titta på den här filmen om du gillar klassiska romantiska filmer.

Berättar historien om en rik affärsman som anställer en prostituerad för att följa med honom i en viktig händelse.

De ekonomiska och sociala skillnaderna mellan de två har till och med skapat kärlekens frön. Skådespelet och karaktärfördjupningen i den här filmen är verkligen geni, gäng.

2.Memoirs of a Geisha (2005)

Memoarer av en Geisha är en film anpassad från den bästsäljande romanen med samma namn. Den här filmen var framgångsrik 3 Oscars av 6 nomineringar.

Geisha är faktiskt en kvinnlig underhållare som har expertis inom konst och dans. Även om de inte säljer sex, låter faktiskt många sexarbetare vara geisha, gäng.

Berättar historien om en fattig 9-årig flicka som säljs av sin egen far för att vara anställd som geisha. Den här filmen är verkligen ledsen trots att den har ett romantiskt slut.

3. Young & Beautiful (2013)

ung och vacker är en fransk dramafilm med temat tonårssexualitet. Denna film berättar historien om en tjej som tappar sin oskuld 17 år gammal.

På grund av denna erfarenhet blev han sexuellt beroende. Han arbetar också sida vid sida som en prostituerad i hemlighet.

Tyvärr dog en av hans klienter när han hade sex med honom. Polisutredningar låter familjen veta flickans hemlighet.

4.Nowhereland (2016)

Ingenmansland eller allmänt känd under titeln Flicka förlorad är en amerikansk dramafilm som släpptes 2016.

Berättar historien om en 15-årig flicka som heter Shara som bor hos sin mamma, en prostituerad vars karriär börjar blekna.

Född till en mor som är prostituerad och gör Shara bekant med den här världen. Hennes mamma uppmuntrade också Shara att bli prostituerad som sin mamma.

5. Monster (2003)

Monster är en biofilm av en kvinnlig seriemördare som heter Aileen Wuornos spelad av Charlize Theron.

Den här filmen berättar historien om en före detta prostituerad vid namn Aileen som blir seriemördare genom att döda sin tidigare kund

På grund av denna roll vann Charlize Theron priset för bästa skådespelerska. Hur som helst, du måste titta på den här filmen, gäng!

6. Lovely Man (2011)

Inte bara utländska filmer, det finns, du vet, indonesiska filmer som också utforskar temat prostitution. En av de bästa är Underbar man.

Huvudpersonen Cahaya är en religiös student. Han var fast besluten att hitta sin far som lämnade när han bara var 4 år gammal.

Sökningen tog honom till Taman Lawang, Jakarta, där hans far, som nu har smeknamnet Ipuy, säljer sig själv som Transgender sexarbetare.

7.Quickie Express (2007)

Till skillnad från de sex filmerna ovan, Quickie Express har ett lättare och mer underhållande tema. I denna komedifilm spelar Tora Sudiro, Aming och Lukman Sardi.

Berättar för tre arbetslösa ungdomar som tog ett erbjudande om att arbeta som prostituerade under täckmantel av en pizzaleveransservice.

Trots att det är framgångsrikt får kärlek allt att förändras, gäng. Om du gillar satiriska komediefilmer måste du verkligen titta på den här filmen.

Det var Jakas artikel om de 7 bästa filmerna på temat prostitution. Förhoppningsvis kan filmerna ovan tas med i listan över filmer som du kommer att se i framtiden.

Ta den positiva sidan Ja, gäng, från dessa filmer! Må du alltid vara på rätt väg.

Vi ses igen i nästa Jaka intressanta artikel! Glöm inte att lämna ett spår i form av en kommentar i den kolumn som har lämnats.

Läs också artiklar om Filma eller andra intressanta artiklar från Prameswara Padmanaba


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found