12 av de mest slösaktiga kvotansökningarna, utan att du vet det

Är du medveten om att vissa eller många applikationer suger upp din kvot så snabbt? Här berättar ApkVenue dig de 12 mest slösaktiga kvotapplikationerna på Android.

Du är en användare smartphone eller Android-gadget naturligtvis bortskämda med de miljontals applikationer som finns tillgängliga med deras funktioner och användningsområden. Men från de olika fördelarna som finns, torterar inte bara några applikationer dig.

Inse du det massor av applikationer vem suger upp din internetdatakvot så snabbt, aka slösaktig med din kvot? Här är 12 slöseri med kvoter på Android resultaten av C-net-forskning.

  • De 20 bästa Android-kameraprogrammen 2020 | Foto Lägg till Cool!
  • De 10 bästa chattapparna 2020 för Android | Säker och gratis!
  • Lista över senaste Android-applikationer 2019 | Du måste försöka!

10 mest slösaktiga Android-applikationer med kvoter

Känner ofta kvoten tar slut snabbt även om ditt användarmönster för din smartphone är normalt? Kanske är det inte mönstret som är fel, utan för att ansökan verkligen är slöseri med kvoter 12 ansökningar nedan.

1. Facebook

Vem känner inte till den här applikationen som skapats av Mark Zuckerberg? Nästan alla som känner till Internet har ett konto Facebook. Då inser du att denna sociala nätverksapplikation klassificeras som en av dessa mest extravaganta?

De senaste funktionerna från Facebooks innovationer har faktiskt gjort det till en av dem den mest extravaganta Android-applikationen. Exemplet är autospela videor som finns på aliashemsidan utfodra du. Möjliga funktioner video roteras automatiskt utan att du behöver klicka, orsakar det verkligen att vår kvot sugs upp lättare.

Appar Sociala meddelanden Facebook, Inc. LADDA NER

2. Instagram

Den här applikationen är naturligtvis en av de sociala medierna mest populär den här gången. Visas av antalet aktiva användare som nästan rör 50 miljoner i Indonesien. Det numret inkluderar naturligtvis ditt Instagram-konto, eller hur?

VISA ARTIKLAR

Instagrams funktioner fortsätter att växa, efter att ursprungligen bara ha varit en fotouppladdningsapplikation, konsumerar den här applikationen verkligen relativt stora internetdata. Liksom Facebook, en funktion som gör att videor kan spelas upp automatiskt vilket också gör det till en av de faktorer som gör denna applikation slösaktig.

Foto & bildbehandling Instagram-appar LADDA NER

3. Netflix

Denna applikation är en av favoriterna och måste-ha för alla film- och TV-seriens älskare. Även om många väljer att komma åt Netflix använder WiFi aka gratis internet, vissa situationer tvingar oss ibland att titta även om vi inte har WiFi. Visst kommer det suga upp kvoten du snabbt.

Apps Entertainment Netflix, Inc. LADDA NER

4. Snapchat

En applikation som sedan starten var avsedd för funktioner Knäppa alias ladda upp en kort video naturligtvis kräver en tillräckligt stor mängd data. Med tillägget av olika nya funktioner i var och en av dess uppdateringar är Snapchat verkligen en av dem Android-applikationen är den mest slösa kvoten.

Snapchat Sociala och meddelandeprogram LADDA NER

5. Spotify

En applikation strömmande musik Det mest populära visar sig ingå i applikationsklassen som kan få dig att komma kort, vet du. Ja, Spotify med funktioner som låter dig höra musik av bästa kvalitet, du behöver det faktiskt också kvotbelopp den stora.

Spotify video- och ljudappar LADDA NER

6. Twitter

Gilla Facebook och Instagram, Twitter också ett av de äldsta sociala nätverken som är populära och används i stor utsträckning av entusiaster socmed. Funktioner autospela till live streaming så en den största faktorn när du suger upp dina data.

Sociala appar och Twitter-meddelanden LADDA NER

7. YouTube

Du kan definitivt gissa varför den här applikationen är en av dem slöseri med kvoterrätt? Innehåller alla videor du behöver och vill titta på, för att få åtkomst till YouTube krävs verkligen en stor mängd kvoter. Därför väljer många att komma åt denna applikation endast när de är anslutna till WiFi.

Appar Video och ljud Google Inc. LADDA NER

8. Google Chrome

Kom ihåg Google Chrome är en webbläsarapplikation aka Internet-surfning, så det är inte konstigt att du behöver mycket kvoter för att kunna surfa fritt. Speciellt när du är upptagen bläddring, utan att inse att du har spenderat stor mängd data.

9. UC-webbläsare

Förutom KromI själva verket är den här webbläsaren också en som tar upp mer kvoter än de andra. Även om det verkar intressant, finns funktionerna tillgängliga på UC-webbläsare i själva verket klassificeras det också som slöseri med kvoter.

UCWeb Inc. webbläsarappar LADDA NER

10. Android Native Browser

Olika märken av Android-smartphones har inbyggd webbläsare aka standardwebbläsaren. Var försiktig om du är van att använda webbläsaren eftersom det visar sig att standardwebbläsaren också inklusive slösaktig kvot.

11. Väg

Även om det nu inte längre är så populärt som andra sociala medier som Instagram eller Facebook, är Path fortfarande beroende av lojala användare som ett sätt att delning vad de än vill. Det kan inte förnekas att den här sociala media också ingår en av de mest slösaktiga kvoterna. Ja, olika foton till videor som kan laddas upp och spelas i applikationen suger verkligen en stor kvot.

Apps Social & Messaging Path, Inc. LADDA NER

12. HOOQ

Precis som Netflix eller liknande applikationer är HOOQ en applikation som tillhandahåller tjänster ström olika TV-serier eller filmer du vill ha. Även om det finns en separat avgift för prenumeration, måste du fortfarande betala för det varje gång du gör det ström. Det är ingen tvekan om det, kvantiteten som behövs är verkligen inte liten.

Apps Entertainment HOOQ NEDLADDNING

Det är 12 applikationer som använder mest kvot som ändå fortfarande används i stor utsträckning av Android-användare. Är du också en av applikationsanvändarna ovan? Om så är fallet, hur lyckas du spara din kvot? Förmedla via kommentarskolumnen ja.

Läs också artiklar om Kvot eller andra intressanta artiklar från Reynaldi Manasse.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found