titta på drama korea kostymer (2018) sub indonesia

Fängslad av historien om en stilig falsk advokat? Kom igen, titta på det koreanska drama Suits (2018) hela avsnittet Sub Indonesia här!

Idag har sydkoreanska underhållningsprodukter nått alla delar av världen. Med utgångspunkt från elektroniska produkter, musik, även koreanska drama, gäng.

En av de koreanska draman som har varit upptagen sedan 2018 är Kostymer. Detta drama är en anpassning av USA-serien med samma namn.

Om du är nyfiken på hur historien om detta drama som heter Suits är, gå inte någonstans, gäng!

Synopsis Drama Korea Suits (2018)

Choi Kang-Seok (Jang Dong-Gun) är en genial advokat som just har utsetts till seniorpartner på ett välkänt advokatbyrå, Kang & Ham advokatbyrå.

Under tiden, Go Yeon-Woo (Park Hyung-Sik) är en fattig ung man som har förmågan att fotografera minne som gör att han kan komma ihåg vad han såg.

Men eftersom han var fattig kunde han inte uppnå sin dröm om att bli advokat. Varje dag arbetar han som parkeringsvakt.

För att betala för sin mormors sjukhusavgifter går Yeon-Woo för att leverera drogerna till ett hotellrum. Men där inramades han och jagades av polisen.

För att undvika polisjakten förklarar han sig som en av de potentiella sökande som advokat på advokatbyrån där Kang-Seok arbetar.

På grund av sitt geni accepteras Yeon-Woo att arbeta som junioradvokat under Kang-Seok trots att han inte har licens att bli advokat.

Detta beslut är verkligen farligt för båda. Hur är nästa berättelse? Lyssna på den här artikeln till slut, gäng.

Intressanta fakta om koreanska dramakostymer (2018)

Så att du är ännu mer nyfiken och nyfiken på berättelsen från dramat med titeln Suits (2018), kommer ApkVenue att berätta några intressanta fakta från detta drama.

  • Till skillnad från andra drama som presenterar romantiska scener, erbjuder Suits faktiskt spänning för spänningens skull.

  • Trots att den är anpassad från en amerikansk TV-serie med samma namn är historien om detta koreanska drama helt annorlunda än originalversionen.

  • Den amerikanska versionen av kostymer varar i 7 säsonger medan den koreanska versionen bara kör 20 avsnitt. Naturligtvis kommer varje avsnitt att vara fullt av konflikter.

  • Även om åldersgapet mellan de två aktörerna är ganska långt, dock kemi presenterad av två aktörer över generationer, Jang Dong-gun och Park Hyung-sik ser riktigt bra ut.

Nonton Drama Korea Suits (2018) Sub Indo

InformationKostymer
Betyg8.7 (Asianwiki.com)
GenreLag
Antal avsnitt16 avsnitt
Utgivningsdatum25 april - 14 juni 2018
DirektörKim Jin-Woo
SpelareJang Dong-Gun


Jin Hee-Kyung

Att presentera action och spänning är naturligtvis det koreanska drama Suits (2018) lämpligt för visning för män och kvinnor.

Den här gången vill ApkVenue ge dig en länk för att se det koreanska drama Suits, indonesiska undertexter lagligt och säkert nedan.

>>> Titta på koreanska dramakostymer Indonesiska undertexter <<<

Även om det bär ovanliga dramaelement, kan detta drama fortfarande njutas av de av er som verkligen gillar romantiska drama. Skådespelaren är också snygg, verkligen!

Om du har rekommendationer eller önskemål angående andra bästa koreanska drama kan du skriva dem i kommentarfältet, gäng!

Läs också artiklar om koreanskt drama eller andra intressanta artiklar från Prameswara Padmanaba


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found