Dessa 4 Android-spel imiterar PC-spel, nummer 1 är ett måste prova!

Spel som tillverkas liknar såväl som många versioner som FPS, MOBA, MMORPG och många andra. Börjar från mycket liknande PC-versionen till bara liknar spelstilen

Populariteten för PC-spel är ostoppbar, så att vissa har tagit kopior som liknar PC-versionen. Vid detta tillfälle kommer du att presenteras med Android-spel som efterliknar PC-spel.

Spel som tillverkas liknar såväl som många versioner som FPS, MOBA, MMORPG och många andra. Börjar från att vara väldigt lik PC-versionen till bara liknar spelstilen och alla har paketerats nedan.

  • Dessa 7 spel påstås vara de bästa RPG-spelen genom tiderna, håller du med om?
  • 5 bästa simuleringsspel på Android 2017
  • 5 bästa FPS-spel på PC för Ngabuburit Friends

Här är fyra Android-spel som efterliknar PC-spel

1. Dragon Nest: Saint Haven

I första positionen finns det ett spel Dragon Nest: Saint Heaven, detta spel gjordes av Mobile Embedded Tecnology. Det här spelet är mycket likt Dragon Nest PC-speletutveckla av Gemscool. Från och med story och karaktärer till spelgenren, även om båda är inspirerade av Dragon Nest-filmen. För det kan de av dig som är intresserade ladda ner det direkt på JalanTikus.

2. Mobile Legends

Mobile Legends är ett genrespel MOBA artificiell Mooton lanseras för mobila enheter. Mobile Legends i sig diskuteras för närvarande mycket av spelare eftersom spelet är mycket likt MOBA PC-spelet, nämligen League of Legends eller LoL som publicerades av Garena.

Spelets likheter är väldigt lika, med utgångspunkt från genren, gameplay, hjältar packade i mobilversionen, vilket gör detta spel till en klon av LoL-spelet på PC. För dig som vill prova att spela spelet kan du ladda ner det på JalanTikus.

3. Krishantering

Krisåtgärd i sig ingår i Android-spelet som imiterar ett av de berömda PC-spelen, nämligen Point Blank, publicerat av Garena. Även om den har ett annat användargränssnitt från Point Blank eller PB, liknar den här Crisis Action PB-spelet. Det kan ses från genren, gameplayen och vapen som är utan tvekan lika och en imitation av PB.

4. Arena Masters

Android-spelet som härmar det senaste PC-spelet är Arena Master-spelet. Spel Arena Master i sig är ett spel avslappnad action som utvecklades av Nexon Company. Detta spel i sig har 60% likhet med Lost Saga-spelet på PC publicerat av Gemscool. Arena Master kan sägas vara en klon av Lost Saga på mobila enheter och du kan ladda ner den på JalanTikus.

Slutsats

Alla ovan nämnda spel kan sägas vara imitationer, men det som står klart är att spelen som nämns ovan har sina egna egenskaper som gör dem intressanta att spela.

Där är han 4 Android-spel som kan betraktas som kloner av PC-spel, förhoppningsvis är detta användbart. , se till att du lämnar spår i kommentarskolumnen och delar med dina vänner.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found