6 sätt att läsa whatsapp-meddelanden utan att ett blått kryss syns

WhatsApp webb- och meddelandestatus har lästs eller är inte i form av en blå bock. Och följande är en recension av hur man läser WhatsApp utan det blå krysset ...

Efter att ha förvärvats av Facebook, WhatsApp framgång når fantastiska siffror som en app meddelanden den bästa i världen. Hittills har WhatsApp använts mycket 990 miljoner användare runt världen. Är det inte bra? Inte konstigt då när du öppnar WhatsApp kommer dina WhatsApp-kontakter att fortsätta växa varje dag.

Även om det fortsätter att växa slutar WhatsApp uppenbarligen inte att rulla ut nya funktioner. En ny funktion som fortfarande rullas ut av WhatsApp är WhatsApp Web och meddelandestatus har lästs eller har inte varit i form av en blå bock. Och följande är en recension av hur man läser WhatsApp utan att den blåa kryssen är synlig.

  • Så här använder du 2 WhatsApp på en mobiltelefon, du behöver inte köpa en ny mobiltelefon!
  • 5 typer av farliga bedrägerier som attackerar WhatsApp-användare
  • Dessa 14 WhatsApp-tips (kanske) Du visste inte förrän nu

Hur man läser WhatsApp utan synlig blå bock

För dig som ofta använder WhatsApp kanske du har känt dig irriterad eftersom din integritet att ignorera någons meddelanden hotas. Varför inte, nu kan folk veta om du har läst meddelandet eller inte. I slutändan, så det är inte bra om du vill ignorera honom också? Tja, ApkVenue finns det ett sätt att dölja statusen för läst meddelande på WhatsApp.

Appar Sociala & Meddelanden WhatsApp Inc. LADDA NER

1. Ta en titt från snabbinställningarna

Det finns ett inkommande WhatsApp-meddelande från personen du undviker? Det kan vara en före detta eller till och med en befordringsperson. För att undvika att blå markeringar visas i meddelandena du läser kan du bara läsa meddelanden som kommer från snabbinställningar. WhatsApp-meddelanden som läses via snabbinställningarna eller meddelandefältet visar inte en blå bock på avsändaren.

2. Använda widgets

Förutom att försköna utseendet hemskärm din Android-smartphone, WhatsApp-widget har en annan funktion, som kan användas för att läsa WhatsApp-meddelanden utan att avsändaren vet. Så länge du bara läser inkommande meddelanden på widgeten visas inte den blå bockmarkeringen på avsändaren. Så snart du svarar visas en blå bock.

3. Flygplansläge-metod

Du måste själv bli irriterad, inte om meddelandet har lästs, men du svarar inte? Ja, du kommer definitivt att känna dig ignorerad. Så, så att dina handlingar att ignorera människors meddelanden inte skadar deras känslor, kan du använda enkla metoder utan hjälp av applikationer. För att läsa WhatsApp-meddelandet utan att ge avsändaren en blå check kan du gå till Flygplansläge när ett meddelande kommer. Läs sedan meddelandet. Efter att ha läst det kan du lämna flygplansläget igen. Som ett resultat, chatt avsändaren blir inte en blå checklista. Det är enkelt, eller hur? Men den här metoden gäller endast iPhone-användare, medan Android inte gör det.

4. Sekretessinställningar på WhatsApp

Om det är komplicerat måste du gå in i flygplansläge varje gång chatt ange kan du använda andra metoder som tillhandahålls av WhatsApp. Nämligen genom att gå till WhatsApp-inställningar och sedan välja konto. När du har angett kontoinställningarna väljer du Integritetoch ändra sedan alternativen Senast sedd Blir Ingenoch avmarkera avsnittet Läsa kvitton.

Senare varje chatt vad du läser blir inte en blå bock på mottagaren. Tyvärr kommer detta också att hindra dig från att veta om ditt meddelande har lästs av mottagaren eller inte.

5. Använd WhatsApp Web

Efter lanseringen i slutet av 2015, WhatsApp webb faktiskt har stött många webbläsare. En av dem är Mozilla Firefox. Nu, genom att använda Mozilla-webbläsaren, kan du dölja den blå skylten på chatt som du läser på WhatsApp. Hur, installera ShutApp-tillägget i Mozilla-webbläsaren som du använder. Ladda ner ShutApp här. Och detta kan bara användas i Mozilla-webbläsaren.

För att använda den, klicka på WhatsApp-ikonen i avsnittet verktygsfält för att aktivera ShutApp när du använder WhatsApp Web. När du väl har klickat kommer du omedelbart in WhatsApp Sekretessläge. Klicka igen för att avsluta sessionen om du inte vill dölja lässtatusen på avsändaren av WhatsApp-meddelandet.

Mozilla Organisation webbläsarappar LADDA NER

6. Använda WhatsApp Plus

Precis som hans namn, WhatsApp Plus utrustade med en mängd fördelar över WhatsApp Official. En av de intressanta funktionerna som WhatsApp Plus tillhandahåller är möjligheten att dölja status uppkopplad, en blå checklista när meddelandet har lästs, en dubbelkontroll när meddelandet läses och så vidare. Så med WhatsApp Plus kan du enkelt dölja din läsbara status på WhatsApp.

Tänk på, som ett förslag, dölj inte statusen för dubbel checklista. Eftersom ApkVenue har upplevt inkommande meddelanden så långsamt. Ladda ner WhatsApp Plus apk på länk som ApkVenue tillhandahåller. Installera sedan WhatsApp Plus apk som vanligt.

JalanTikus Sociala och meddelandeprogram LADDA NER

Tja, hur lätt är det inte hur man läser WhatsApp utan att ha en blå bock synlig, och nu är din integritet på WhatsApp säkrare, eller hur? Du kan ignorera dina kompisers WhatsApp-meddelanden utan att behöva oroa dig för att skada deras känslor.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found