clash royale vs clash of clans, vilken är mer spännande?

Med framgången med Clash of Clans släppte Supercell äntligen ett strategispel som gav frisk luft. Detta spel med titeln Clash Royale har framgångsrikt väckt uppmärksamhet

Som du vet har Supercell precis släppt ett nytt spel som heter Clash Royale. Tyvärr har Clash Royale endast varit tillgängligt för iOS-enheter i vissa länder, som Kanada, Hongkong, Australien, Nya Zeeland och de nordiska länderna. Vill du prova Clash Royale i Indonesien? Läs artiklar Hur man kan ladda ner och spela Clash Royale i alla länder aja.

Även om det är ett nytt spel, Clash Royale Det kan faktiskt inte skiljas från skuggan av COC: s framgång. Det är bevisat att karaktären från Clash Royale är en härledd karaktär från COC, men med gameplay annorlunda. Clash Royale VS Clash of Clans, hur jämför de två?

  • Foton och videor av CLASH ROYALE, det senaste spelet från Maker of Clash of Clans
  • Hur man kan ladda ner och spela Clash Royale i Indonesien
  • Typer av byggkort i Clash Royale

Clash Royale VS Clash of Clans

Båda är utvecklade av Supercell, många har ifrågasatt hur framtiden för Clash Royale kommer att bli. I själva verket är COC det mest spelade spelet hittills, även COC är det mobilspel som får den största dagliga inkomsten. Är du redo för Supercell att få tillbaka en frisk luft? mobilspel via Clash Royale?

Spel

Clash of Clans är ett strategispel där varje spelare måste bygga en by och träna en stark armé för att sedan förstöra byn som tillhör motståndaren. I COC måste du också samarbeta med andra spelare genom en klan. Spänningen att spela COC kommer att öka tillsammans med ju högre stadshuset.

Medan Clash Royale är en kombination av strategispel som kombinerar torn deffense spel med Collectible Card Game (CCG). Här måste du samla in många kort som senare kommer att användas för att förstöra motståndarens tornförsvar. Men samtidigt måste du också sätta en strategi för att skydda ditt torn. Uppenbarligen är Clash Royale en kombination av COC, Hearthstone och Plant VS Zombies. Bra!

Karaktär

Det känns som att ApkVenue inte behöver nämna en efter en de karaktärer som du brukar spela i COC. Du måste vara bekant med barbarer, bågskyttar, Goblin Giants och Wizards. Förutom många andra trupper som du kan få genom att fortsätta plana upp i stadshuset i din by. Läs artiklar Typer av trupper i Clash of Clans (COC) Complete först för att ta reda på alla karaktärer i Clash of Clans.

Tja, i Clash Royale hittar du också flera karaktärer som du brukar spela i COC. Skillnaden är att varje karaktär kan vara din låsa upp genom att besegra din motståndare för att få en kista som innehåller kort att samla in. I bröstet kan du hitta nya kort som kan användas till uppgradera gamla kort, eller till och med låsa upp nya trupper. Varje karaktär har träffpunkter, skada, mål, räckvidd, skada per sekund, träffhastighetoch distribuera tid annorlunda. Du måste ställa in en strategi så att du kan ge skada stort och snabbt för motståndaren.

I Clash Royale hittar du fortfarande Gold och Elixir. Elixir används för att utfärda trupper (distribuera), och guld används för uppgradera trupper, liksom att göra Slåss.

Destination

Som nämnts ovan skiljer sig syftet med att spela spelet Clash Royale från Clash of Clans. Om du i Clash of Clans syftar till att bygga en by, i Clash Royale är ditt mål att förstöra motståndarens kung som skyddas av tornförsvaret bredvid honom. Du kan attackera kungen direkt eller förstöra din motståndares försvar först för att få en perfekt poäng i varje omgång.

Hur intressant är inte denna Clash Royale? Tyvärr måste Android-användare fortfarande ha tålamod lite längre för att kunna njuta av det här senaste spelet från Supercell. Enligt uppgift kommer den längsta Clash Royale att vara i beta-fasen i 1 månad för iOS-användare. Så vi måste vänta åtminstone till mitten av nästa månad för att börja spela detta spel på Android-enheter.

I väntan på att Clash Royale apk ska finnas tillgänglig på JalanTikus, är det bättre om du spelar Clash of Clans först och omedelbart uppdaterar till Town Hall 11 så att du kan känna spänningen i COC.

LADDA NER Supercells strategispel