den senaste samlingen av mobil torskfusk 2019

Har Cheat Pekalongan redan trängt in i COD Mobile? Låt oss ta en titt på en samling Call of Duty: Mobile cheats som ofta används av fuskare (uppdatering 2019).

Har det varit några ML- eller PUBG-spelare som har "flyttat" till Call of Duty: mobil alias CODM inte än? Tja, det senaste FPS-spelet på Android är verkligen på hype genom att erbjuda HD-grafik.

Officiellt introducerad den 1 oktober 2019 betyder det inte att COD Mobile-spelet är fritt från sitt namn fuskare, gäng.

Även idag finns det fortfarande många kvarnar fuskare som du hittar i matchen.

Vilka är då typerna? fuska COD Mobile använder de ofta? Kolla in diskussionen nedan!

Fuska Pekalongan COD Mobile: Battle of Two Kubu!

Vem känner inte termen "Cit Pekalongan"? Ni är spelare uppkopplad säkert vet!

På grund av populariteten i Point Blank-spelperioden kallas även staden Pekalongan i Central Java ofta som "City of Cheater" av para spelare.

Från resultatet av Jakas sökning visade det sig att det fanns partier som öppet erbjöd sig fuska Call of Duty: Mobil via sociala medier för att ha en egen webbplats.

Fotokälla: Droid Gamers

För det första finns det webbplatser på en gång fanpage Facebook heter VIP Pekalongan fusk som gör anspråk på ansökan fuska de anti-förbjudna av utvecklaren, Garena.

Det går inte att ladda ner gratis, Cheat Pekalongan VIP erbjuder en avgift fuska IDR 150 tusen i 30 dagar eller IDR 320 tusen för ett permanent paket för applikationen.

Även den här webbplatsen lovar en pengarna tillbaka-garanti om fuska tills det upptäcks av spelägaren!

Inte bara Call of Duty: Mobile, på den här webbplatsen hittar du dem fuska Andra spel, som PUBG Mobile, Mobile Legends och Free Fire är bra för versioner mobil eller emulatorn.

De två är där också fanpagePekalongan Citer som hävdar att ansökan fuska det ger inte är till salu, gäng.

I själva verket gav de också varningar om bedrägerier i Pekalogan Citer, som i Pekalongan VIP Cheat ovan.

Tja, om du tror vilken? Om Jaka föredrar att spela ärligt och utan fuska Definitivt!

Skriv samling Fuska Call of Duty: Mobil som ofta används Fuskare

Faktiskt använder fuska i spel, särskilt spel online multiplayer som COD Mobile är mycket lönsamt för sina användare.

Tyvärr, för motståndare som känner det, kommer det naturligtvis att få negativa konsekvenser, eftersom spelet ska vara rättvist och förlita sig skicklighet vara värdelös.

Rapporter från olika källor, här är några samling av typer fuska COD Mobile som ofta påträffas i matcher, gäng.

1. Aimbot

Fotokälla: Hackerbot

Bland alla fuska det är på den här listan, kan du säga fuskaAimbot är det mest irriterande.

Hur inte, spelare får någon form av hjälp för att rikta in motståndaren exakt utan behov skicklighet särskild.

Med fuska det här, de flesta spelarna nybörjare kommer också att se ut som en professionell spelare som tävlar i en turnering eSports.

2. Ingen rekyl & obegränsad kulor (M4)

Fotokälla: Sportskeeda

En av våra svårigheter när vi spelar spel ärgenre FPS eller Herre på täppan är rekyl. För er som inte vet, rekyl är chockeffekten som uppstår när kulan kommer ut ur vapnet.

Det finns det fuska vad gör rekyl av vapen helt förlorade, gäng! I frånvaro av rekylkommer spelaren att ha det lättare att rikta in sig riktigt på motståndaren.

Dessutom finns det också obegränsat fusk kulor aka oändliga ammunitionskulor. Vi kan kräkas kulor blindt utan rädsla för att ta slut.

Villkor för den andra fuska detta är ett du måste använda vapen automatkarbin M4 och kan inte användas för andra vapen.

3. Snabbhack

Fotokälla: YouTube

Vad händer om din motståndare kan resa med ljusets hastighet vilket gör det mycket svårt att sikta? Det är vad som kommer att hända om spelaren använder fuskaSnabbhack den här.

Inte bara ökar det karaktärshastigheten, fuska Detta kan också påskynda frisättningen av kulor från vapnet.

På plussidan är det snällt fuska dessa är bland de enklaste att räkna ut. Så, om du stöter på en spelare vars rörelse inte är normal, rapporterar du den direkt!

4. Väggklättring

Fotokälla: Cheat Pekalongan

Nästa är fuskaVäggklättring. Som namnet antyder, med fuska detta kan du enkelt klättra upp på väggar som Naruto.

Det finns ingen plats som är omöjlig för dig att nå. Du kan också flytta snabbt från en plats till en annan.

Genom att placera en position på en plats som är svår att nå är chansen att inte fångas av fienden ännu större. Dessutom, om du använder en typ av vapen prickskytt.

5. Wallhack

Fotokälla: YouTube

FuskaWallhack den här suger verkligen. Hur kunde vi inte, vi kan se fiendens ställning trots att de gömmer sig bakom en mur.

Vi får utseendet som om vi bär sofistikerade glasögon gjorda av amerikansk teknik. Fiendens närvaro kan identifieras med sin egen distinkta färg.

Genom att känna till motståndarens position och deras rörelser med säkerhet kommer man lätt att vinna fuskare. Dessutom, använd fuska det är också svårt att upptäcka.

Fara Fuska Call of Duty: Mobile, Can be Hit Förbjudna Permanent?

Garena Indonesien som partiet utgivare från Call of Duty: Mobil i Indonesien, naturligtvis, håll inte tyst på spelarnas ansikte fuskare spridd.

Om du fångas, oavsett spelarens nivå och hur mycket CP ärfyll på, då kommer Garena Indonesien att genomdriva förbjudna permanent för alltid.

Dessutom kan du också delta aktivt i rapporterande spelare som använder fuska använder sidan //fairplay.codm.garena.co.id/.

Fotokälla: Facebook Garena Call of Duty: Mobile

Inte bara det, som Jaka som granskats ovan, kräver Pekalongan VIP Cheat att du betalar en viss summa pengar. Det finns tydligt potential för bedrägeri i det.

Som användare fuska, du har också potential att varaöversittare av andra Call of Duty: Mobila spelare om bevisat fusk i spelet.

Dessutom kan det vara så att du kommer att jagas och terroriseras ständigt eftersom andra spelare känner sig irriterade över ditt fuskbeteende, gäng!

Video: Hemlig plats du måste känna till Mapp COD Mobile, Auto Win!

Om du använder fuska att spela spel som GTA V, det spelar ingen roll. Även då är det bara begränsat till spelläge enspelarläge ensam, gäng.

Använda sig av fuska när du spelar spelet kommer du bara att se ut som du inte är säker på dina egna förmågor.

Så det är bättre om du spelar det här Call of Duty Mobile-spelet med skicklighet-på din egen utan hjälp fuska, gäng!

Läs också artiklar om COD Mobile eller andra intressanta artiklar från Fanandi Prima Ratriansyah.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found