hur man strömmar smidigt på Android utan eftersläpning eller buffring

Streaming på en smartphone är roligt, det är bara irriterande, är det inte ofta buffert? Så för att göra streaming ännu roligare finns den här gången ApkVenue ett sätt att strömma på Android utan buffring.

Titta på TV har blivit lättare eftersom internet fortsätter att växa snabbt. Med en mängd olika smartphones från olika plattform, är upplevelsen av att titta på TV med internet ännu enklare. Förutom ström via dator, nu kan du också ström direkt via smartphone. Den här gången kommer ApkVenue att ge sätt i ordning ström TV på Android går smidigt utan buffring.

  • Trött på att titta på musikprogram? Korrigering av kvalitetsklocka strömmar här
  • 3 av de bästa applikationerna för streaming av musik för Android 2015 GRATIS!
  • Hur man sparar internetkvot när man strömmar YouTube på Android

Förträfflighet ström på Android kan vi titta på ett favoritprogram direkt via en smartphone utan att behöva gå igenom en vanlig PC eller TV. Det är bara svaghet ström är den frekventa buffring av olika skäl.

Hur man strömmar utan buffring

Det är inte irriterande att ha kul att titta på TV eller dina favoritprogram buffring. De som har för avsikt att bli av med trötthet genom att titta på TV kan bli röriga och till och med vända sig för att bli irriterade. Det är därför du måste veta hur ström utan buffring, så att du kan titta på TV när som helst, smidigt.

Använd supersnabbt internetnätverk

Att Internet i Indonesien är mycket långsamt är obestridligt. Ett sätt är att använda det supersnabba 4G LTE-internetnätverket som har inlämnats just nu. När det gäller att använda detta supersnabba internetnätverk finns det två saker du bör vara uppmärksam på. Först måste du naturligtvis använda en smartphone som stöder 4G LTE-nätverket. Det har funnits många prisvärda smartphones som erbjuder 4G LTE-support till salu i Indonesien (läs: 5 bästa 4G-Android-smartphones till ett pris av 1 miljon, så att du kan välja fritt.

För det andra måste du använda ett speciellt SIM-kort som stöder 4G-nätverk, vilket kallas U-SIM. Du kan få U-SIM genom att köpa ett nytt kort eller byta ut det på servicecenter från operatörsleverantören du använder.

Rensa cache

Som ApkVenue nämnde vid 11 sätt att hålla Android igång snabbt, cache det kommer verkligen att göra att din Android öppnar en applikation snabbare. Men det gör också din Android-prestanda ännu långsammare med mer och mer cache finns på din Android. En av föreställningarna som också minskade på grund av detta cache är internetets hastighet, eftersom internet också är tillmötesgående cache. Genom att alltid rengöra cache på din Android-smartphone, då får du smarttelefonprestanda som är snabbare och kan fungera smidigt ström utan buffring.

Använd Mivo TV

Om du verkligen gillar musik och inte vill missa dina favoritprogram, bör du prova Mivo TV. Genom att tillhandahålla 55 lokala och internationella TV-program, Mivo TV kan nås från en dator eller direkt via din Android. Ladda ner Mivo från länk som ApkVenue tillhandahöll så att du kan ström utan buffring på Android.

Appar Video & Audio Media & Video LADDA NER

Genom att använda Mivo kan du justera hur den resulterande bildkvaliteten blir under ström. Så att ström utan buffring, Kvalitet Hög kvalitet i Mivo slå inte på den. Genom att inte aktivera funktionen Hög kvalitet ström på Mivo kan du ström utan buffring även om du använder ett 3G-nätverk. Effekten är att bildkvaliteten inte är skarp, men det kan du åtminstone göra ström utan buffring för att bildkvaliteten är ljus.

Tja, det var sättet att göra det smidigt ström utan buffring på Android. Genom att använda metoden som ApkVenue gav kan du göra det smidigt ström att njuta av dina favoritprogram när som helst.