7 av de senaste och bästa romantiska thailändska dramaerna 2020

Behöver du en ny romantisk thailändsk dramatrekommendation? ApkVenue har några av de senaste och bästa romantiska thailändska dramatitlarna och synopsis att titta på.

Den thailändska filmindustrin har börjat bygga sitt inflytande i Indonesien. Flera framgångsrika thailändska filmer som Suck Seed och ATM har ett stort antal fans i Indonesien.

Inte bara är filmerna av god kvalitet, det drama som produceras i landet av vita elefanter är också ganska fantastiskt, särskilt det romantiska thailändska dramat.

Begreppet asiatisk romantik som är temat i detta drama känns fortfarande nära den indonesiska kulturen och gör det enkelt för indonesisk publik att acceptera.

7 senaste och bästa romantiska thailändska draman

Flera romantiska thailändska drama har lyckats katapultera sitt namn utanför Thailand tack vare deras intressanta berättelser, unika teman och på grund av spelarnas charmiga utseende.

Med det stora intresset för denna fråga slutar den thailändska underhållningsindustrin aldrig att producera kvalitetsdramar varje år.

Av de många draman på marknaden idag, här är 7 av de nyaste och bästa romantiska thailändska dramat som du kan njuta av just nu.

1. Girl Next Room (2020)

Detta nya romantiska thailändska drama släpptes precis i mars i år. Girl Next Room delar upp historien i fyra delar en annan kärlekshistoria.

Med ett koncept som detta strävar Girl Next Room efter presenterar en berättelse som inte är för lång för att hålla publiken inte uttråkad.

De fyra berättelserna som presenteras i detta drama tar också olika teman för att göra att publiken fortsätter att känna sig nyfiken på vilka överraskningar som kommer att presenteras nästa.

InformationGirl Next Room
leva1 mars 2020 -? (Pågår)
Episod24 avsnitt
GenreDrama
Kasta* Pathompong Reonchaidee


* Prachaya Ruangroj

UtsändaGMM TV

2. Sväng vänster Sväng höger (2020)

En av de bästa romantiska thailändska dramat som den här berättar om tre vuxna som ångrar sitt beslut under hans livstid.

De tre personerna hittar sedan en mystisk bar och där erbjuder barägaren möjlighet att spola tillbaka tiden för de tre.

Historien om sväng vänster sväng höger är inspirerad av en bok som heter sväng vänster, sväng höger (A Chance of Sunshine) skriven av Jimmy Lao.

Med detta ovanliga berättelsekoncept kommer du att fortsätta vänta vilka överraskningar kan hända i nästa avsnitt.

InformationTurnera vänster, sväng höger
leva2 februari 2020 - 5 april 2020
Episod10 avsnitt
DirektörOch Worrawech Danuwong
GenreRomantik
Kasta* Beam Kawee Tanjararak som Phat


* Nanon Korapat Kirdpan

UtsändaGMM 25

3. Min ambulans

Detta thailändska romantiska komedidrama berättar historien om ett par som har varit kär länge, mer än 15 år.

Inte bara blev kär i varandra, den här kvinnan (Thantawan) också har magisk kraft som kan ringa sin partner (Peng) direkt när han vill ha det.

Denna kärlekshistoria som en romantisk film måste möta ett test när dålig olycka hänt och fick Thantawan att förlora sitt minne.

Den magiska kraft som han nu hade gjort faktiskt saker ännu mer komplicerade eftersom Thantawan hade svårt att förstå varför han hade den här typen av kraft.

InformationMin ambulans
leva6 september - 26 oktober 2019
Episod16 avsnitt
DirektörForntida Naruebet
GenreRomantik
Kasta* Davika Hoorne


* Wongravee Nateetorn

UtsändaLine TV

4. Sanaeha-spel

Det thailändska dramaet Game Snaeha berättar historien om en vacker, temperamentsfull kvinna (Nok) som försöker avbryta matchmaking planerade av hennes föräldrar.

För att jämna ut planen planerar Nok för bröt hjärtat hos mannen som hennes föräldrar valde genom att spela hans hjärta.

Detta romantiska thailändska drama rekommenderad verkligen för dig att titta på, förutom att historien är intressant är spelarnas spel ganska bra.

InformationSanaeha-spel
leva25 juni - 7 augusti 2018
Episod14 avsnitt
DirektörChudapa Chantakett
GenreRomantik
Kasta* James Jirayu Tangsrisuk


* Gul Amena

UtsändaKanal 3

5. Thong Ek Mhorya Tha Chalong

Denna thailändska dramatiska romantiska komedi äger rum i det thailändska rikets era För länge sedan.

Detta drama berättar historien om Thong Ake, en man som försöker sitt bästa för att bli en traditionell läkare, inspirerad av sin farfar som också är en traditionell läkare.

Thong Akes liv förändrades när det kom en tomboyish flicka som också vill vara en traditionell läkare. Skillnaderna i karaktär gör dem ofta bullriga och orsakar många problem.

Förutom att du kan känna dig uttråkad, kommer den här romantiska komedin också att få dig att skratta högt med de olika komedier som den innehåller.

InformationThong Ake Mor Yah Tah Chaloang
leva31 januari - 20 mars 2019
Episod14 avsnitt
DirektörChudapa Chantakett
GenreKomedi, romantik
Kasta* Mario Maurer


* Imanothai äktenskapskampanjer

UtsändaKanal 3

6. Hua Jia föreskrifter

En av de bästa thailändska dramaerna den här berättar historien om Tor, ett barn från älskarinna till en rik affärsman som var ett barn under sin barndom alltid torterad av sin styvmor.

En dag sprang Tor iväg när han skulle torteras av sin styvmor och hoppade ut i floden. Denna incident fick styvmor att tro att Tor hade dött.

Flera år efter händelsen återvände Tor igen under pseudonymen Sila med hämndplan mot sin styvmor.

InformationHua Jai ​​föreskrifter
leva4 mars - 10 juni 2019
Episod27 avsnitt
DirektörThanawat Panyarin
GenreDrama, romantik
Kasta* MTor Thanapob Leeluttanakajorn


* Wattanajinda Sirapan

UtsändaGMM One

7. Pojke att hyra

En av de nyaste romantiska thailändska dramaerna den här berättar historien om två kvinnor, Smile och Liz yang anställde två män att vara hans älskare.

Smile gör detta för att lära sig att vinna en killehjärta, medan Liz gör det för att få sin fuskpojkvän att ångra vad hon har gjort.

Detta går naturligtvis inte så smidigt som vad de tänkte tidigare. Leende och Liz inblandade i det oväntade med sin hyrda pojkvän.

InformationPojke att hyra
leva10 maj - 2 augusti 2019
Episod12 avsnitt
DirektörKoo Ekkasit Trakulkasemsuk
GenreDrama, romantik
Kasta* Sananthachat Thanapatpisal typsnitt


* Aye Sarunchana Apisamaimongkol

UtsändaGMM One

Dessa är några rekommendationer samt en sammanfattning av romantiska thailändska drama som är lämpliga att titta på för att bli av med tröttheten i vardagen.

Även om den thailändska underhållningsindustrin inte är lika känd som Korea eller Hollywood, är kvaliteten på det drama de producerar fortfarande mycket värt att titta på.

Förhoppningsvis kan informationen som ApkVenue delar den här gången uppmuntra dig, och jag ses i nästa artiklar.

Läs också artiklar om Filma eller andra intressanta artiklar från Restu Wibowo.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found