10 sätt att bli en kändis för nybörjare, bli rik snabbt!

Hur man blir kändis den här gången är perfekt för er som vill bli kända av allmänheten och kan godkännas mycket. Kom igen, se hela diskussionen nedan!

Du vill vara berömda celebgram? Men du är förvirrad över var du ska börja din karriär?

Mitt i de många yrkesområdena idag har celebgrams blivit ett nytt yrke som eftertraktas av många människor, särskilt tonåringar.

Att ha rikligt med pengar och vara känd för många människor kan vara några av anledningarna till att detta nya yrke är så populärt.

För de av er som är intresserade av att bli kända kändisar är det här perfekt! Du förstår, i den här artikeln kommer ApkVenue att ge dig några tips om hur du kan bli kändis och kan godkännas mycket, gäng.

Nyfiken? Kom igen, ta en titt effektiva tips om hur man blir en berömd kändis följande detaljer!

Samling av sätt att bli en framgångsrik och rik kändis!

Kan du samla in rupiahassor och bara bli känd med en smartphone-enhet och en snabb internetanslutning? Vem vill inte, eller hur?

Men du kan uppnå allt detta genom att göra några kraftfulla tips om hur du blir kändis nedan.

Åh ja, för de av er som vill veta hur man blir ett TikTok-celebgram kan du också använda metoderna nedan!

1. Skapa andra sociala mediekonton

Fotokälla: Techno Okezone (Vill du veta hur man blir en godkännande och berömd kändis? Prova att skapa några andra sociala mediekonton).

En av anledningarna till att du måste ha ett annat socialt mediekonto är att kunna marknadsföra ditt Instagram-konto i olika plattform en annan, gäng.

Ju fler andra sociala mediekonton du har och fortsätter att vara aktiva på det, desto mer sannolikt är det att du blir känd på Instagram.

För ordens skull behöver du inte skapa alla sociala mediekonton i världen, välj de sociala medier som används mest av aktiva användare, till exempel Twitter eller Facebook.

2. Städa upp Utfodra Instagram

Städa upp utfodra Instagram är ett av de viktiga tipsen eller stegen som du måste göra om du vill bli en berömd kändis, gäng.

Du kan lägga upp foton eller videor med samma färgton som dina tidigare IG-inlägg för att göra dem snyggare, mer attraktiva och tilltalande för ögat.

Vissa kändisar som Awkarin, Gitasav och många andra tillämpar också den här metoden på sina Instagram-konton.

3. Ladda upp estetiska foton / videor (redigera med applikationer!)

Även om Instagram-applikationen i sig redan har inbyggda redigeringsfunktioner, skulle det vara bra om du också hade en extra applikation för redigering av foton som ska publiceras på IG.

För närvarande finns det många av de bästa fotoredigeringsapplikationerna som erbjuder en mängd intressanta funktioner och naturligtvis gratis gäng.

Du kan ställa in filter, exponering, ljusstyrka, kontrast etc. praktiskt och direkt med hjälp av en fotoredigeringsapp på en smartphone.

Även om detta inte nödvändigtvis gör dig känd, är det åtminstone dessa tips för att vara kändis verkligen värt att prova.

4. Använd Rubrik vilket är intressant

Fotokälla: Colesprouse (Att använda intressanta bildtexter är ett av tipsen om hur man blir en nybörjare IG, TikTok eller annan plattform som måste prövas).

Det här tipset kan ofta förbises när du funderar på hur man blir IG-kändis på en dag och kan tjäna mycket pengar från stödjare.

Egentligen är dessa tips själva viktiga som personlig branding när du vill leva en karriär som professionell kändis, gäng.

Du kan bara använda rubrik kloka, engelska bildtexter, roliga eller berätta om händelserna bakom de foton / videor du laddar upp.

Dessutom kan du också använda aktuella Instagram-bildtexter som du kan läsa i ApkVenues följande artikel:

VISA ARTIKLAR

5. Interagera med följare

Fotokälla: Instagram @kyliejenner (Ett av knep för hur man kan bli en tonårskändis som man bör försöka göra är att interagera med anhängare).

För er som vill förbättra engagemang publik på Instagram, du måste verkligen göra den här metoden, gäng!

För genom att göra det är du inte bara känd med en bra bild utan också kan bestämma priskort dig som kändis när du existerar varumärke som vill stödja eller betald marknadsföring.

Emellanåt svara på DM, kommentarer eller helt enkelt tycka om inlägg fans som taggade ditt namn. Garanterat kommer det att göra det lättare för dig att bli kändis.

Åh ja, om du vill veta hur du kan öka Instagram-följare kan du se ApkVenues artikel nedan, va!

VISA ARTIKLAR

Hur man blir ett annat celebgram ...

6. Gör anslutningar

Fotokälla: IDN Times (I stället för att leta efter sätt att bli en IG-kändis med en applikation är det bättre att skapa en anslutning så att du snabbt kan bli kändis).

Att skapa anslutningar vad Jaka betyder är var inte stolt över att få vänner och umgås med massor av människor, gäng.

Inte bara andra kändisar, om möjligt, gör även kontakter med olika varumärke och produkter så att du kanstödja, Inklusive varumärke smartphone.

Huvudnyckeln så att tips om hur man blir kändis är framgångsrik är att gärna presentera sig själv och vara vänlig med alla ni träffar.

Åh ja, dessa tips gäller alla celebgram inklusive de av er som kanske letar efter ett sätt att bli kändis för en sångtäcke, va.

7. Använd inte överdrivna hashtags (i stället för att vara lugn!)

Om du tror att fler hashtags du använder hjälper människor att se ditt inlägg, visar det sig att den här funktionen inte är särskilt effektiv.

Det finns till och med förbjudna hashtags som du inte borde använda när du publicerar foton eller videor.

Så det är bäst om du bara väljer några få hashtags bara den som bäst passar IG-inläggstemat. Eller så kan du också välja hashtags mest populära som många människor letar efter.

8. Innehållshantering

Ett annat snabbt och enkelt sätt att bli ett celebgram som du måste göra är innehållshantering, gäng.

Enligt en undersökning, det finns vissa tider då våra inlägg det blir mer effektivt för fler människor att se.

För att lägga upp ett foto, det rekommenderas att posta klockan 8 och 9. När det gäller videon är det bättre att publicera den kl. 21.00.

Ett sätt att lura ditt Instagram-innehåll kan läggas upp regelbundet vid dessa tider, du kan ställa in ett schema för inlägg på Instagram automatiskt med en applikation Förhandsvisning.

Åh ja, dessa tips kan också göras av er som letar efter sätt att bli kända små kändisar, va!

9. Känn igen publikens egenskaper

Fotokälla: Oberlo (Vill du veta hur man blir kändis på en dag? Lär känna din publiks egenskaper till att börja med).

En av de viktiga sakerna för dig som letar efter ett sätt att bli en berömd kändis är känna din publik.

Du kan dra nytta av funktionerna Instagram Insights att kunna ta reda på information om din publik; såsom kön, ålder, upp till den timme / dag de oftast väljer att komma åt ditt IG-konto.

Om du redan känner till din publiks egenskaper, behöver du bara justera innehållet som ska publiceras efter vad din publik gillar.

Genom att publicera riktat innehåll, då engagemang Din IG kommer också att öka och naturligtvis kommer det att göra det lättare för dig att vara en kändis, gäng.

10. Stark avsikt

Vill du veta hur man blir en nybörjare? Intention som är stark och överensstämmer med vad du vill uppnå!

Ja, gäng! Om du letar efter ett sätt att bli kändis på en dag, bli berömd direkt och ha massor av rekommendationer kommer du definitivt inte att vara där. Om du inte vill bli känd med en dålig bild.

Fortsätt kämpa, gör alla ansträngningar i största möjliga utsträckning och be för att förverkliga din dröm om att bli kändis eller influencer Framgångsrik Instagram.

Om du lyckas bli kändis måste du fortsätta att utforska olika andra Instagram-funktioner för att tillhandahålla en mängd olika innehåll. Till exempel genom att skapa innehåll på IG TV för att göra det känt.

Bästa HP-kamerarekommendationer för kändisar!

Kvaliteten på innehållet är definitivt ett av de viktigaste vapnen om du vill bygga en karriär som en kvalitetskändis, gäng.

Nu, för att stödja detta, måste du använda en gadget som kan stödja dina behov som kändis, inklusive när det gäller foton.

Att välja en smartphone med den bästa kameran kan därför vara en lösning om du inte vill betala stora pengar för att köpa en DSLR-kamera.

Men vad är smartphonesna som erbjuder kvalitetsfoton som är lämpliga för en kändis?

Istället för att vara nyfiken läser du bara ApkVenues artikel om "15 bästa kameror 2020 av DxOMark" nedanför detta:

VISA ARTIKLAR

Det här är tips från ApkVenue om hur du blir framgångsrika kändisar som dina favoritkändisar. Förutom rekommendationer för de bästa mobiltelefonkamerorna som du också måste prova.

Om du följer tipsen ovan från ApkVenue är du garanterat en framgångsrik kändis, gäng.

Grattis till att vara ett celebgram känd! Lycka till ~

Läs också artiklar om Instagram eller andra intressanta artiklar från Naufal.