7 filmer som är förbjudna att visas i världskinoer, anledningen är att det gör gåshud!

Även om vi har avslutat produktionsprocessen med maximal ansträngning visar det sig att flera filmtitlar har förbjudits och vägrats visas i teatrar av flera skäl.

För närvarande finns det många bra filmer som har visats och kommer att visas på storbildsskärmen. Du måste också ha minst en favoritfilm, eller hur?

För att en film ska kunna visas i teatrarna måste den klara censur. Om inte kommer filmen att avvisas.

I själva verket finns det flera filmtitlar som är förbjudna att sända i olika delar av världen. Anledningarna varierar också, gäng.

Filmer vägras att visa i teatrar

Även om den har producerats med maximal ansträngning visar det sig att flera filmtitlar har avvisats från teatrar av flera skäl.

Är du nyfiken på vilka filmer som är förbjudna i världen och vad är orsaken? Kolla in följande recensioner, gäng!

1. Förintelseförintelsen (1980)

Enligt uppgift var denna italienska film som sändes 1980 inspiration för den sorgligaste filmen någonsin gjort i historien, nämligen Cannibal Ferox 1981.

Denna dokumentärfilm visar olika sadistiska scener. Skär till exempel organ, människor knivhuggna från könsorgan till munnar och andra sadistiska scener.

Efter premiären anklagades filmen för våld. I själva verket ryktas det att ett antal filmbesättningar också dödades under skjutprocessen.

Cannibal Holocaust, som leddes av Ruggero Deodato, har också förbjudits i mer än 50 länder, inklusive Italien självt.

2. Cannibal Ferox (1981)

Den italienska produktionsfilmen, Cannibal Ferox, är filmen som fick titeln Den mest våldsamma filmen som någonsin gjorts.

Denna grymma film berättar historien om en droghandlare som flyr in i skogen efter problem i New York, USA.

Cannibal Ferox tvekar inte heller att visa sadistiska scener som att skära organ från kroppen till att äta hjärnor, gäng.

Filmen kom också under skott och förbjöds sändning i 31 länder. Även om Storbritannien slutade visa filmen efter sex månader efter sändningsdatumet.

Visningen av Cannibal Ferox-filmen i Storbritannien har verkligen gått igenom censurfasen så att den här filmen har censurerats i sex minuter.

3. South Park: Bigger, Longer & Uncut (1999)

Inte för att det är sadistiskt, den här animerade filmen skapad av Matt Stone och Trey Parker är förbjuden att springa för tog upp elementen i satirisk komedi yttrandefrihet och censur.

Med utgångspunkt från tv-serien med titeln South Park, har den här animerade filmen tufft Disney med alla sina berättelser skönheten och Odjuret och Den lilla sjöjungfrun.

Denna animerade film tar också upp en politisk sida, som att skildra Saddam Hussein som en homosexuell demon och utlösa uppståndelse mellan USA och Kanada.

Slutligen är den musikaliska animerade filmen South Park: Bigger, Longer & Uncut också förbjuden att sända i 16 länder, inklusive Indonesien och Saudiarabien, gäng.

4. Texas Chainsaw Massacre (1974)

Denna skräckfilm som får titeln slasher-filmen får dig att kräkas, gäng. för, alla arbetsredskap som motorsågar förvandlas till mordvapen i den här filmen.

Faktum är att nästan alla som har sett är överens om att den här filmen har lyckats presentera oändlig blodig terror.

Den märkliga ansiktsmördare med sin motorsåg har blivit en ikon för många brott i världen, gäng.

Som ett resultat avvisade minst tio länder screening av The Texas Chainsaw Massacre när den var planerad till 1974.

5. Fifty Shades of Grey (2015)

Filmen, regisserad av Sam Tylor-Jhonson och med Dakota Johnson och Jamie Dorman i huvudrollen, drog kritik från olika länder, gäng.

Även om den bygger på en roman med samma namn visar det sig att den här filmen faktiskt lyfter fram den romantiska sidan av en vulgär sexuell scen som verkar sadistisk.

Naturligtvis, utan att tänka på, förbjöd National Film Censorship Institute omedelbart att denna västerländska film skulle visas i alla indonesiska biografer.

6. 2012 (2012)

Denna fenomenala film berättar historien om en extraordinär naturkatastrof som inte alla kan acceptera.

Enligt uppgift är den här filmen förbjuden att sändas i Nordkorea. Anledningen är att 2012 är året för att fira 100-årsdagen för Kim Il Sung, Nordkoreas grundare.

Dessutom hade Kim Jong-Il, den dåvarande ledaren för Nordkorea, förutsagt att hans land 2012 skulle ha lite tur.

Därför kommer alla frågor som strider mot förutsägelsen att slängas, inklusive den här filmen.

Faktum är att landets ledare kommer att fängsla alla som fångas och köper piratkopior av filmen från 2012.

7. förintelse (2018)

Den här filmen berättar historien om en biologisk forskare som går in i ett främmande territorium som heter X. Han hittar också mystiska och surrealistiska saker som stör sunt förnuft.

Förintelse visades på teatrar och fick ett brett mottagande som en bra film, gäng.

Men eftersom den anses vara för smart för vanliga människor har denna Sci-Fi-film också vägrats sändas i flera länder, inklusive Indonesien.

Paramount har dock tagit det ovanliga steget att sälja Netflix internationella utsläppsrätter till filmen Annihilation.

Flera filmer som sänts på storskärmen har fått positiva svar på utmärkelser på den internationella arenan.

Det finns dock också några filmer som av vissa skäl har vägrats visas i olika länder.

Några av dessa skäl anses rimliga med tanke på att vissa av de förbjudna filmerna innehåller negativa element.

Läs också artiklar om Filma eller andra intressanta artiklar från Tia Reisha.