hur man spelar in video i hemlighet utan att öppna kameraappen på Android

Så här spelar du in videor i hemlighet utan att öppna kameraapplikationen på en Android-telefon. Mycket lämplig för de av er som vill spela in en förälskelse utan att fastna.

För en tid sedan skapade ApkVenue en artikel med titeln: Hur man tar bilder i hemlighet utan att öppna kameraapplikationen på en Android-telefon. Tydligen inte bara foton. Du kan också spela in dolda videor utan att fastna. Denna metod är mycket användbar för de av er som gör hemliga utredningar, till exempel på ett uppdrag att spela in en video av din förälskelse. Så här är det Hur man spelar in videor i hemlighet utan att öppna kameraapplikationen på Android.

Applikationen som används i detta tips är densamma som tidigare. Det är Snabbkamera - Dold kamera. Det visar sig att denna applikation inte bara kan ta dolda foton. I uppdatering senaste applikationen Snabbkamera - Dold kamera har också lagt till funktioner videoinspelning aka videoinspelning. Vill du veta hur du använder den? Lyssna noga på metoden nedan, ja!

  • Hur man tar bilder i hemlighet utan att öppna kameraapplikationen på en Android-telefon
  • De 5 bästa applikationerna för att skapa tidsfördröjningsvideor med din Android
  • 6 coola saker du inte kan göra på den gamla versionen av Camera 360

Hur man spelar in videor i hemlighet utan att öppna kameraapplikationen på Android

Ladda ner Quick Camera - Hidden Camera Application

Om din smartphone inte har en applikation installerad Snabbkamera - Dold kamera, ladda ner och installera först via länk under detta.

Foto- och bildappar LADDA NER Kimcy929

Hur man använder snabbkameraapplikationen - dold kamera

  • Först och främst, först öppna applikationen Snabb kamera på din smartphone.
  • Du kan göra flera inställningar i avsnittet "Inställningar".
  • Justera till exempel användningen av de främre och bakre kamerorna eller inställningarna för kamerans upplösning.
  • När du är klar kan du ta bilder i hemlighet med bara knappen "Video inspelare" som visas som en ikon i din Android-applista.
  • Orden "Start Record Video" visas, vilket indikerar att videoinspelningen har startat.
  • När inspelningen är klar klickar du på knappen igen "Video inspelare" tidigare, kommer orden "Stoppad inspelningsvideo" att visas, vilket indikerar att videoinspelningen har slutförts.
  • Du kan också sätta knappar "Video inspelare" var i hemskärm du.

Visa inspelad video

  • För att se videoresultaten kan du öppna applikationen Snabb kamera, Klicka sedan "Galleri".
  • Välj en video att titta på.

Det är Hur man spelar in videor i hemlighet utan att öppna kameraapplikationen på en Android-telefon. Det är väldigt enkelt, eller hur? Genom att använda denna applikation vet ingen att du spelar in en video. Så du kan spela in video med din Android-smartphone mer i hemlighet. Om du har annan information om hur du spelar in video i hemlighet på Android, skriv din åsikt i kolumnen kommentar under detta.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found