kortkombination (stridsdäck) arena 6 bästa clash royale

Detta är bilden av den starkaste kortkombinationen i Arena 6 Clash Royale. Det bästa stridsdäckarrangemanget i Arena 6 Builder's Workshop.

Vill du använda den starkaste kortkombinationen i Arena 6 Clash Royale? Här har jag några exempel på de starkaste bilderna från Battle Deck som kan användas för att spela i Arena 6.

Arena 6 eller vad som vanligtvis kallas Builder's Workshop är en Clash Royale-arena som kan användas om spelaren har nått 1700 Trophy. Arena 6 är vanligtvis upptagen av spelare med nivå 5, nivå 6, nivå 7, nivå 8 och nivå 9. Det är inte ovanligt att nivå 10-spelare spelar i Arena 6.

  • Kortkombinationer (Battle Deck) Arena 3 Bästa Clash Royale
  • Kortkombinationer (Battle Deck) Arena 4 Bästa Clash Royale
  • Kortkombinationer (Battle Deck) Arena 5 Bästa Clash Royale

Kortkombinationer (Battle Deck) Bäst i Arena 6 Clash Royale

Det finns flera nya kort som du kan få när du når Arena 6 Builder's Workshop. Dessa kort inkluderar: Mortel, Elixir Collector och Golem. För att inte lätt förlora när du spelar i Arena 6 Builder's Workshop kan du använda en av de bästa kortkombinationerna nedan.

Det här är några av de starkaste kortkombinationsbilderna för Arena 6 Clash Royale. Om du har andra kombinationer, glöm inte att dela med sig i kommentarskolumnen.

För de av er som inte har spelat Clash Royale, ladda ner senaste Clash Royale Android här. Lycka till!

LADDA NER Supercells strategispel

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found