10 bästa appar för annonsblockerare på Android 2018

Tja, här har ApkVenue de 10 bästa annonsblockeringsapplikationerna för Android 2018. Lyssna, låt oss!

Vem inte störd med annonser som ofta visas när du använder en smartphone? Vem som helst vill inte ha annonser som ofta är irriterande även täcka skärmen smartphone. Dessa annonser visas vanligtvis på smartphones ansluten till internet. Detta är naturligtvis väldigt irriterande och får oss att vilja bli av med dessa annonser omedelbart.

Annonser som visas på smartphones kan förstöras på olika sätt. Ett sätt är att använda appar för annonsblockerare. Tja, här har ApkVenue de 10 bästa annonsblockeringsapplikationerna för Android 2018. Lyssna, låt oss!

  • Farorna med Mobile Legends-spelet för handhälsa, hur kommer det sig?
  • 6 saker som gör spelutvecklarjobb mycket olyckliga
  • De 10 mest tragiska scenerna i videospelhistoriken

De 10 bästa apparna för annonsblockering på Android 2018

1. Adblocker webbläsare

Om du alltid störs av annonser som visas i webbläsaren du använder är det dags att byta till Adblocker-webbläsare. Denna app kommer att blockera alla typer av irriterande annonser, skydda din smartphone från skadlig kod och adware också spara batteri och internetdata. Du kan bläddra fritt utan att distraheras av annonser med en supersnabb och gratis webbläsare förladdad.

Webbläsare Apps Adblock DOWNLOAD

2. DNS66

DNS66 är ett enkelt program för att blockera annonser på enheter mobil. Denna applikation har funktioner som lätt kan användas för bli av med reklam vilket är irriterande. DNS66 tillhandahåller en VPN-tjänst som förhindrar alla typer av inkommande annonser och svartlistar dem.

Du kan också välj en server som du vill blockera eller tillåta på inställningssidan. Mycket praktiskt och det tar bara ett tryck för att bli av med irriterande annonser.

Apparverktyg LADDA NER

3. NetGuard

Annonser visas ofta inte bara i webbläsartillämpningar utan även i andra applikationer som tangentbordsprogram, spel och andra. NetGuard blockerar internetåtkomst till alla applikationer som är installerade på din smartphone.

Du kan själv bestämma vilka applikationer som ska blockeras från internetåtkomst så att din smartphone kan fri från reklam vilket är irriterande. Förutom att blockera annonser kan NetGuard också hjälpa spara data, sparar strömförbrukning och skyddar smarttelefonen från hotande virus.

Appar Produktivitet Marcel Bokhorst LADDA NER

4. AdGuard

AdGuard är en applikation för annonsblockerare som är ganska enkel att använda. Denna applikation är till stor hjälp för att blockera fönster dyka upp som ofta presenterar sig på grund av annonser. Förutom att blockera annonser fungerar AdGuard också skydda smarttelefonen från farliga saker vid installationen av programmet.

5. Adblock Plus

Adblock plus har funktioner som kan användas för att skydda din smartphone från skadliga annonser. Denna applikation har utrustats med en handledning så att du enkelt kan använda den och hjälpa dig med ställa in konfiguration. Adblock Plus blockerar annonser som ofta visas i webbläsare och även andra applikationer som är installerade på din smartphone.

Apps Produktivitet AdBlockPlus LADDA NER

6.1 Blockerare

Inte bara kan användas på PC / bärbar dator, 1Blocker nu också här för att skydda mobila enheter från alla typer av irriterande annonser. Denna applikation blockerar popup-fönster och förhindrar att din smartphone är farlig av skadlig kod. Det enkla sättet att använda ger dig ju lättare det är dra nytta av den här applikationen.

Ladda ner 1Blocker

7. AppBrain-annonsdetektor

Den här applikationen låter inte en enda annons övergå till din smartphone. Med sina komplexa funktioner, AppBrain Annonsdetektor garanterar din komfort när du surfar eller öppnar applikationer som är anslutna till internet. Denna applikation kan till och med upptäcka den direkta annonsen innan faktiskt försöker infiltrera till din smartphone.

Apparverktyg LADDA NER

8. AdAway

AdAway du kan använda den på en rotad smartphone för att ta bort annonser snabbt och effektivt. Den här applikationen mycket potent utrota popup-fönster och alla typer av annonser som visas i alla applikationer inklusive spel. AdAway ger också extra skydd för smartphones från skadliga hot och andra virusrisker.

Apps Productivity AdAway LADDA NER

9. MinMinGuard

Precis som AdAway måste din smartphone också vara rotad innan du kan använda den här applikationen. MinMinGuard ger skydd för Android-enheter som ofta avbryts av onödiga annonser. Annonser blockeras av alla slag, oavsett om de visas i applikationen spel eller icke-spel.

Apparverktyg LADDA NER

10. Munchers

Den sista är Muncher, en praktisk annonsblockerare-applikation för din smartphone. Med den här applikationen kommer du att vara fri från irriterande annonser och vara säker från olika skadlig skadlig kod. Muncher garanterar datasäkerhet och komfort vid användning av en smartphone utan att oroa sig för utseendet på annonser som ibland stänger smartphone-skärmen.

LADDA NER appar

Tja, där är han 10 bästa appar för annonsblockerare på Android 2018. Om du fortfarande är irriterad av onödiga annonser på din smartphone, låt oss ladda ner appen nu!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found