kortkombination (stridsdäck) arena 5 bästa clash royale

Detta är den bästa bildkombinationen i Arena 5 Clash Royale. Den starkaste stridsdäckformationen i Arena 5 Spell Valley.

Letar du efter den bästa kortkombinationen som kan användas i Arena 5 Clash Royale? Här har jag några exempel på Battle Deck Arena 5 arrangemangsbilder som kan användas för strider.

Arena 5 eller vad som vanligtvis kallas Spell Valley är en Clash Royale-arena för spelare med minst 1400 troféer. Arena 5 är vanligtvis upptagen av Clash Royale-spelare med nivå 4, nivå 5, nivå 6, nivå 7 och nivå 8. Det är inte ovanligt att spelare på nivå 9 spelar i Arena 5 Spell Valley.

Kortkombinationer (Battle Deck) Bäst i Arena 5 Clash Royale

I Arena 5 Spell Valley finns det flera nya kort som kan fås. Dessa kort inkluderar: Zap, Mirror, Wizard, Poison och Ice Wizard. För dig som vill använda den bästa kombinationen i Arena 5, här är några exempel på Battle Deck-formationer som kan användas:

Det här är några av de bästa kortkombinationerna som kan användas i Arena 5 Spell Valley Clash Royale. Om du har en annan Battle Deck-formation kan du dela med sig i kommentarskolumnen. För de av er som inte har spelat Clash Royale, ladda ner senaste Clash Royale Android här. Lycka till!

LADDA NER Supercells strategispel

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found