det här är hur man skapar en kreativ 3d-tecknad film på android

Toontastic 3D för att skapa intressanta 3D-tecknade filmer på Android? Här är tips eller hur man skapar kreativa 3D-tecknade filmer på Android!

Att vara kreativ kan göras med många saker. En av dem kan du lita på en ny ansökan Google, det är Toontastic 3D som är tillgängligt på Android och iOS.

Toontastic 3D låter dig uttrycka din fantasi och förvandla lysande idéer till former 3D-tecknade filmer de levande. Kanalisera din kreativitet och dela den med världen.

Hur använder du sedan Toontastic 3D för att skapa attraktiva 3D-tecknade filmer på Android? Här är tips eller hur man skapar kreativa 3D-tecknade filmer på Android!

 • Enkla sätt att skilja äkta vs falska appar på Android
 • De 10 bästa webbplatserna för nedladdning av film som är helt lagliga
 • Så här tittar du på filmer på Netflix utan internetanslutning

Hur man gör en 3D-tecknad film på Android

1. Ladda ner Toontastic 3D

Första installationen och ladda ner använde Toontastic 3D-appen på JalanTikus eller Google Play Butik. Faktum är att ansökan är för alla. Men med den animeringen stinkande, det är mycket lämpligt för barn. Animationen hjälper dem att berätta historien på ett roligare och enklare sätt.

2. Hur man använder Toontastic 3D

 • När du har installerat appen på en Android- eller iOS-enhet, öppna applikationen, och du kommer att hälsas med en vacker 3D-animation. För att börja skapa en ny historia, tryck på '+ -knappen'.
 • Åh ja, för en exempelhistoria kan du klicka 'Idea Lab'.
 • Det finns tre val som du kan välja: Kort historia (3 delar), Klassisk berättelse (5 delar) och Vetenskaplig rapport (5 delar). Välj en av dem, till exempel valde Jaka Kort historia.
 • In Short Story det finns 3 delar, det är Början (tidigt), Mitten (mitten) och Slutet (slutet).
 • Börja med att klicka på Börja. Nästa välj bakgrund filmberättelser, allt från urbana, yttre rymden, atlantis, piratfartyg och andra. Välj den som passar din berättelseidé. För dig som är bra på att rita kan du också rita klotter du dig själv.
 • Nästa, välj flera tecken för din film anpassad till bakgrunden. Fortfarande inte tillräckligt? Du kan rita din egen karaktär eller klä upp befintliga karaktärer, till exempel ändra karaktärens ansikte med ditt.
 • När storyboard öppna, nästa plats karaktär. Förresten, slå karaktären för att utföra en speciell åtgärd.
 • Tryck sedan på 'Start' och börja skapa. Efter en del kan du lägga till ljudeffekter med olika teman. Och när alla tre är klara, spara, ge titeln och namnet Director. Sedan spela och utforska för dela med sig ditt arbete till sociala medier.

Ha ett bra försök! För en mer mogen historia skriver du bara historien, spelare, konflikter och andra är ännu bättre. Lycklig skapelse!

Läs också artiklar om Ansökan eller skriva från Lukman Azis Övrig.