Detta är anledningen till att filmen 1annunnaki är förbjuden att springa, kan den föda en ny religion?

Har du någonsin hört talas om en film som heter 1Annunnaki? Den här filmen sändes aldrig av häpnadsväckande skäl!

Hur skulle du känna det om en film som du har väntat på inte visar sig på biografer av någon anledning?

Visst kommer du att känna dig ledsen och besviken. Ett exempel är film Gambit, The Amazing Spider-Man 3, till uppföljaren från Monster Inc.

Du vet att det inte finns någon film som också avbröts, men orsakerna är helt enkelt otroliga!

1 Annunaki-film

Fotokälla: Ufo-spanien

Filmen är 1 Annunnaki som planeras släppas mellan 2006. Den här filmen är tänkt att vara den första filmen i trilogin.

Tyvärr sändes den här filmen aldrig och slutade bli övergiven. Det är verkligen svårt att leta efter de återstående spåren på internet.

Filma 1 Annunnaki detta kommer i grunden att baseras på verkliga händelser om en tidigare civilisation som är ganska kontroversiell.

Berättar historien om invasionen av himmelska människor, alias utomjordingar till jorden omkring 400 000 f.Kr., den här filmen slutfördes aldrig i produktion. Varför hände det?

Inga skäl

Det finns flera skäl som Jaka lyckades hitta relaterade till varför filmen 1Annunaki förbjöds att springa och aldrig fick möjlighet att avsluta.

Rapportering från olika källor, här är en lista med orsakerna!

1. Brist på medel

Foto med tillstånd av: Vimeo

Många tror att den här filmen avbröts på grund av producenten brist på medel för att slutföra filmen.

Skaparen och regissören av denna film är Jon Gress vilket inte är särskilt känt. Det finns inte så många filmer som han har arbetat med.

ApkVenue hittade inte heller uppgifter om vem skådespelarna eller skådespelerskorna deltog i den här filmen. Troligen inte en berömd stjärna.

2. Full av kontroverser

Foto med tillstånd av: Stillness in the Storm

Det är troligt att den här filmen förbjöds på grund av att man av någon viktig anledning misslyckades med att censurera.

Regissören medger att han är ett fan av verk Zecharia Sitchin som översatte de sumeriska texterna.

I berättelsen sägs det att sumerierna hade kontakt med utomjordingar.

Tack vare detta möte blev sumererna den mest avancerade civilisationen. Han sa, detta bevisades av de många skrifterna Cuneiform utspridda på många platser.

Det sägs att han sa, den här filmen har också en hemlig historia som allmänheten aldrig borde veta. Hmm, Jaka luktar doften av konspirationsteorier här.

3. Skada Darwins teori

Fotokälla: Genetic Literacy Project

Ovanstående fakta godkänns inte av forskare. Enligt dem hade sumerierna aldrig någon kontakt med utlänningar och deras landsmän.

Dessutom anses denna film också vara underminerar tron ​​hos många människor och uppmuntrar dem att skapa nya religioner.

Vidare betraktas denna film undergräva Darwins evolutionsteori och ändra vår förståelse för det stora universum vi bor i.

4. Våra förfäder var utomjordingar?

Fotokälla: Medium

Varför anses denna film kunna förstöra Darwins teori? Anledningen är att i den här filmen, människor skapades av utomjordingar heter Anunnaki!

Annunaki beskrivs ofta som cirka 3 meter lång med ren vit hud och rödblont hår.

Dessa utlänningar antas ha kommit ner från himlen och byggt en liten koloni på jorden. De samlar också olika material som mineraler och guld.

I själva verket hade de enligt uppgift byggt hamnar och flygplatser som anses vara i Iran och Irak.

De sägs också ha skapat Homo Sapiens och Homo Erectus genom genetisk manipulation genom att blanda sitt eget DNA med apor och liknande varelser.

Baserat på antik sumerisk mytologi kom Anunnaki från planeten Nibiru. Faktum är att de sägs ha en helig bok som heter Nepihilim.

Utgångspunkten för berättelsen ovan är mycket kontroversiell eftersom den strider mot vetenskap och religion.

Därför är det inte en överdrift om Jaka tror att den här filmen kan utlösa födelsen av nya religiösa läror och orsaka kaos överallt.

Dessutom berättas den här filmen i detalj så att människor med svag tro lätt kan påverkas.

Vad tycker du, gäng? Är det lite för mycket?

Annunaki-nationen själv påstås ha lämnat jorden på grund av naturkatastrofer som inträffade på jorden. Naturkatastrofer är också anledningen till att det inte finns många byggnader kvar.

Det finns en teori som säger att Annunaki-folket kommer att återvända till jorden en dag. Men majoriteten av forskare och historiker avvisar alla teorier som rör dem.

Om den här filmen sänds är det troligt att den här filmen kommer att vara den mest kontroversiella filmen från århundradet som slår 2012-filmen.

Med data som inte är mycket exakta är det verkligen en hög risk att göra en film om historia. Om det tolkas fel kan publiken påverkas och orsaka kaos.

Läs också artiklar om Utlänningar eller andra intressanta artiklar från Fanandi Ratriansyah.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found