hur du får tillgång till internet wifi.id gratis!

Den här gången delar jag med dig det senaste sättet att komma åt @ wifi.id GRATIS eller mer exakt i en timme gratis. Du kan göra den här metoden så länge bestämmelserna fortfarande är giltiga

Vem gillar inte det GRATIS WIFI? Den här gången kommer jag att dela det senaste sättet att få tillgång till Wifi.id GRATIS eller snarare gratis i en timme. Du kan göra den här metoden så länge bestämmelserna fortfarande är giltiga. Så om Wifi.id har tagit bort den här metoden betyder det att du inte längre kan surfa på internet gratis. Därför, även om den här metoden fortfarande kan användas, måste du använda den medan du kan.

  • Så här fixar du Wifi-routerproblem
  • Hur får man gratis WiFi-hotspot
  • 4 av de bästa gratis WiFi-hittaapparna för Android

VAD ÄR WIFI.ID?

Wifi.id är ett nätverk offentligt internet baserat på trådlös / hotspot tillhandahålls TELKOM GROUP eller operatören du arbetar med PT. TELKOM. Detta nätverk har spridit sig över hela Indonesien. För allmänt bruk måste vi faktiskt betala med kredit för att kunna komma åt detta WiFi-nätverk. För det skapade jag den här artikeln så att du kan surfa på internet gratis i en timme med hjälp av Wifi.id-nätverket.

VILKA ÄR FÖRDELARNA MED ATT ANVÄNDA WIFI.ID-NÄTVERKET?

Fördelen med att använda Wifi.id-nätverket är att du kan surfa på internet obegränsat med hastighet upp till 100 Mbps. Du kan ladda ner så många filmer som möjligt och så mycket som möjligt under en viss tidsgräns. Metoden i den här artikeln låter dig bara kunna surfa gratis i 1 timme.

Så här får du tillgång till Wifi.id gratis

  • Först måste du först ansluta till Wifi.id med en bärbar dator eller smartphone.

  • När du är ansluten öppnar du din webbläsare så kommer du att omdirigeras till sidan logga in. Därefter klickar du på menyn ISP / operatör och du väljer / klickar RadNet som på bilden nedan:

  • Fyll sedan i e-postkolumnen med din e-post eller så kan du också använda vilken e-post som helst.
  • Klicka på lösenordsfältet och vänta några ögonblick. Jreeeng .. Lösenordet visas av sig självt. Klicka sedan bara logga in och du får gratis WiFi i en timme.

Det är enkelt, eller hur? Det är så du kan få tillgång till Wifi.id gratis. Om du har frågor, vänligen lämna dina frågor i kommentarfältet och glöm inte dela med sig till dina vänner. Hoppas det är användbart.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found