10 bästa sorgliga anime genom tiderna, auto retas!

Sad anime (sad anime) har en historia som kan göra dig tårögd också. Tja, här är de bästa sorgliga anime-rekommendationerna för dig!

Ledsen anime eller ledsen anime ha alltid en berättelse som kan göra publiken uttråkad, till och med så att den tårar när man tittar på anime.

Som människor behöver vi ibland distraktion i vår rutin. Ett sätt är att titta på något, till exempel anime.

En genre som många efterfrågar är sorgliga historier som väcker tårar. Det är inte bara filmen oppa-oppa Korea, anime har också många sorgliga historier.

Så förbered dina torkdukar, för den här gången ger ApkVenue dig en rekommendation bästa sorgligaste anime genom tiderna som du kan titta på. SPOILER VARNING!

Sad Anime rekommendationer Tråkigt slut Bäst

Vid detta skrivande kommer ApkVenue att rekommendera anime-serien och bästa animefilmen vilket kan få dig att riva upp medan du tittar på den.

Förutom att ha en historia som får dig att må dåligt, har följande bästa anime också bilder som förstör ögat, vet du! Vad tror du? Kom igen, kolla in följande recensioner direkt!

1. Clannad: After Story

Fotokälla: MyAnimeList

Rekommendationer för anime Det bästa det första sorgliga är Clannad: After Story. Denna uppföljare till Clannad berättar historien om en tonåring som heter Tomoya.

Han är en kriminell som bor ensam med sin far. En gång träffade han Nagisa och blev sedan älskare.

I uppföljaren ledsen I denna anime tog Tomoya framgångsrikt examen från gymnasiet. Tyvärr tvingades Nagisa att stanna kvar i klassen igen på grund av sin sjukdom.

Tomoya arbetade äntligen för att få mötet medan han väntade på att Nagisa skulle ta examen och gifte sig sedan med henne. Det är dock här det verkliga dramaet i livet äger rum.

Clannad är en sorglig romantisk anime som får dig att gråta och tjock med betydelsen av kärlek och familj. Måste titta på annat än andra bästa romantiska anime, gäng!

InformationClannad After Story
Betyg (Antal granskare)8.99 (399.975)
Utgivningsdatum3 oktober 2008
StudioKyoto Animation
GenreBit av livet


Romantik

Antal avsnitt24

2. Shigatsu Wa Kimi no Uso (Din lögn i april)

Fotokälla: MyAnimeList

Din lögn i april är en av de bästa sorgliga anime som anses kunna beskriva vikten av kärlek och vänskap genom musik.

Berättar historien om en tonåring som heter Arima Kousei som traumatiserades och spelade musikinstrument, särskilt piano, på grund av sin mors död.

Sedan träffade han en violinistflicka som heter Miyazono Kaori som försökte få Kousei att spela upp musik långsamt.

Hur nära och vackert förhållandet mellan de två karaktärerna i anime sorgligt slut det för oss bara in i avgrunden av djup sorg.

InformationDin lögn i april
Betyg (Antal granskare)8.86 (503.257)
Utgivningsdatum10 oktober 2014
StudioA-1-bilder
GenreDrama


Shounen

Antal avsnitt22

3. Boku dake ga Inai Machi (raderad)

Fotokälla: Homdor

Nästa romantiska och sorgliga anime är Boku dake ga Inai Machi eller allmänt känt av dess engelska titel, Raderad, gäng.

En 29-årig mangaka, Satoru Fujinuma upptäckte det faktum att han kunde röra sig bakåt i tiden trots att han ännu inte kunde bemästra den makten.

Han använder denna förmåga att göra bra saker. Tyvärr en dag hamnade han i ett mordfall.

Under jakten återvänder han till 1988 när han var barn i hopp om att upptäcka vem den verkliga mördaren är.

Innan du tittar måste du förbereda dig för att den här sorgliga baper-anime kan få dig att känna bittera känslor som huvudpersonen känner.

InformationRaderad
Betyg (Antal granskare)8.54 531.028
Utgivningsdatum8 januari 2016
StudioA-1-bilder
GenreMysterium


Seinen

Antal avsnitt12

4. Ano Hi Mita Hana no Namae wo Bokutachi wa Mada Shiranai (Anohana: The Flower We Saw That Day)

Fotokälla: MyAnimeList

Trots den långa titeln som gör det svårt att memorera kommer denna sorgliga japanska anime att lämna ett avtryck i ditt hjärta på grund av den sorgliga historien den har.

Anohana berättar historien om vänskap och kärlek mellan sex barndomsvänner som separerades efter döden av en av dem som heter Menma.

De fem återstående personerna skyllde på sig själva och blev överväldigade av sina egna tankar, tills en av dem närmade sig Menmas ande.

Anohana är en sorglig romantikanime med en intressant historia genom att lyfta tragedier från det förflutna. Inte konstigt, Anohana kallas en av de bästa anime genom tiderna!

InformationAnohana
Betyg (Antal granskare)8.52 (455.794)
Utgivningsdatum15 april 2011
StudioA-1-bilder
GenreBit av livet


Drama

Antal avsnitt11

5. Angel Beats!

Fotokälla: MyAnimeList

Massor av anime om skollivet, inklusive Angel Beats! den här. Men, ledsen denna bästa anime är helt annorlunda.

Skolan i denna sorgliga anime är inte en vanlig skola eftersom den kan bli ett skydd för själarna hos människor som har dött men inte kan släppa sina anknytningar till världen.

Med andra ord kunde dessa andar inte leva i fred. De måste lära sig att släppa taget, gäng.

Det räcker inte där, sorg och smärta i bästa anime som karaktärerna ständigt upplever kommer att hålla dina tårar flytande.

InformationAngel Beats!
Betyg (Antal granskare)8.28 (714.781)
Utgivningsdatum3 april 2010
StudioP.A. Arbetar
GenreHandling


Övernaturlig

Antal avsnitt13

Annan sorgligaste anime ...

6.Koe no Katachi (A Silent Voice)

Foto med tillstånd av: Fanpop

Du känner att du oftaöversittare klasskamrater på grund av deras brister? Om så är fallet måste du titta på det Koe no Katachi den här, gäng!

Denna sorgliga animefilm berättar historien om en döv tjej som heter Shouko Nishimiya. Han flyttade nyligen till grundskolan och träffade Shouya Ishida.

Värre är att Shouya ofta hånade Shouko upprörande tills flickan slutligen bestämde sig för att byta skolor.

Som ett resultat av hans handlingar blev Shouyaöversittare av klasskamrater. Detta gör honom till en tyst person som undviker interaktion med andra människor.

Det som är smärtsamt med denna sorgliga anime-film är historien om Shouyas hårda kamp för att be om ursäkt till Shouko, vilket gör att våra hjärtan kommer att beröras.

InformationEn tyst röst
Betyg (Antal granskare)9.03 (418.489)
Utgivningsdatum17 september 2016
StudioKyoto Animation
GenreDrama


Shounen

Varaktighet2 timmar och 10 minuter

7. Sen till Chihiro no Kamikakushi (Spirited Away)

Foto med tillstånd av: The Mary Sue

Sen till Chihiro no Kamikakushi eller Spirited Away är den bästa animefilmen som berättar för en tioårig tjej, Chihiro Ogino som nyligen flyttade hem med sina föräldrar.

På väg till det nya huset kom de över en tunnel. Efter att ha spårat det visade det sig att i slutet av tunneln fanns en mycket vacker äng.

De fortsätter att vara nyfikna och gå längre tills de hittar en plats med olika bås som på en festival, men det finns ingen att ta hand om.

Lång historia kort, hans föräldrar förvandlades till grisar. Chihiro insåg också att han hade gått in i andesyrkan och han var tvungen att göra något för att få tillbaka sina föräldrar.

Även om historien inte är som ledsen sorglig anime, men Studio Ghiblis bästa anime är en animefilm sorgligt slut vilket gör dig gråtande i slutet av filmen.

InformationSpirited Away
Betyg (Antal granskare)8.91 (572.023)
Utgivningsdatum20 juli 2001
StudioStudio Ghibli
GenreÄventyr


Drama

Varaktighet2 timmar 5 minuter

8. Ookammu Kodomo no Ame till Yuki (Wolf Children)

Fotokälla: MyAnimeList

Hur känns det att vara ensam förälder genom att uppfostra två varulvbarn? Det är så det känns Hana från filmen Vargbarn.

Han blir kär i en klasskamrat som visar sig vara en varg. Hana ignorerade detta faktum och bestämde sig för att gifta sig med honom ändå.

Sedan födde Hana två barn, nämligen Yuki och Ame. Tyvärr dog hennes man strax efter hennes yngsta barns födelse.

Anses vara farligt för sina grannar bestämde Hana sig för att flytta in med sina två barn som inte har kunnat kontrollera sina förändringar.

I hennes nya bostad testades Hannahs tålamod att ta hand om sina två vargbarn. Hur är fortsättningen på den bästa sorgliga anime-filmen?

InformationVargbarn
Betyg (Antal granskare)8.74 (240.331)
Utgivningsdatum21 juli 2012
StudioChizu Studio
GenreFantasi


Bit av livet

Varaktighet1 timme 57 minuter

9. Hotaru no Haka (Fireflies Graves)

Fotokälla: MyAnimeList

Bakgrunden till när Japan precis övergav sig till andra världskriget, Fireflies-gravarna presentera ett drama som får ditt hjärta att röra.

Denna sorgliga anime får dig att gråta berättar om två bröder som heter Seita och Setsuko vars mor dödades när USA bombade Japan.

Under tiden arbetar deras far i marinen, så de två bröderna stannar kvar i hans hårda mosters hus, gänget.

De kände sig obekväma och båda bestämde sig för att bo ensamma genom att ta skydd i en tidigare krigsbunker. I det ögonblicket började deras tragiska liv.

Serveras i form Blixt tillbaka, anime-film sorgligt slut det kommer att visa den skräck som kriget har gjort och hur illa det kan vara för oskyldiga civila.

InformationFireflies-gravarna
Betyg (Antal granskare)8.54 (171.295)
Utgivningsdatum16 april 1988
StudioStudio Ghibli
GenreDrama


Historia

Varaktighet1 timme 28 minuter

10. Byouskou 5 centimeter (5 centimeter per sekund)

Fotokälla: MyAnimeList

Uppdelad i tre delar av berättelsen, 5 centimeter per sekund berättar om livet för två vänner som separerades som barn, men som höll kontakten genom att utbyta meddelanden.

De två karaktärerna i denna sorgliga filmanime är Tono Takaki och Shinohara Akari. Tyvärr, ju längre avståndet mellan dem två utvidgades, gäng.

Ändå försökte de fortsätta att komma ihåg varandra medan de hoppades att träffa varandra igen, åtminstone en gång.

Tristheten i den sorgligaste anime-filmen kommer att kännas djupt av människor som har tappat sina vänner på grund av avstånd, även om det nu finns cool teknik.

Information5 centimeter per sekund
Betyg (Antal granskare)7.90 (312.232)
Utgivningsdatum3 mars 2007
StudioCoMix Wave-filmer
GenreBit av livet


Romantik

Varaktighet22 minuter per del (3)

Där går du, gäng, rekommendationer bästa sorgliga anime Jakas version! Om du vill vara nyfiken på att titta på anime ledsen ovan måste du förbereda mycket vävnad, deh!

Vilken tycker du är den sorgligaste? Skriv i kommentarerna, ja! Vi ses igen i en annan intressant artikel från ApkVenue.

Läs också artiklar om Anime eller andra intressanta artiklar från Fanandi Ratriansyah


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found