5 sätt hackare bryter in i iPhone-lösenord och hur man fixar dem

Här är de metoder som används av tjuvar och hackare för att bryta in iPhone-lösenord. genom följande artikel hoppas du att din medvetenhet om vikten av att säkra iPhone kommer att öka och resultaten kan minska smarta stöldfall.

Den här gången vill ApkVenue granska vilka metoder som används av tjuvar för att bryta in i offrets iPhone och hur man kan förhindra det. Apple själv har utrustat sina produkter med ett sofistikerat säkerhetssystem som, om det är rätt inställt, är nästan omöjligt att bryta.

Allt beror dock fortfarande på användaren. Problemet är inte alla kan maximera befintliga säkerhetsfunktioner.

Därför hoppas du genom följande artikel att din medvetenhet om vikten av att säkra iPhone kommer att öka och resultaten kan minska fall av smartphone-stöld. Citat från Gadgethacks, här är de metoder som används av hackare för att bryta iPhone-lösenord.

  • Wow, här är hur Apple förändrade teknikens värld!
  • 8 dolda funktioner på iPhone som många användare inte känner till

5 sätt hackare bryter iPhone-lösenord och hur man kan övervinna dem

1. Använda Brute Force-metoden för att kringgå låsskärmen

2010, utvecklare iOS med namnet Daniel Amitay har skapat en säkerhetsapplikation Big Brother kamerasäkerhet. Den här appen tar bilder av personer som försöker komma åt iPhone utan tillstånd.

Amitay avslöjar också de mest använda anonyma lösenorden och deras resultat 1234 och 0000 är det mest använda lösenordet på marknaden. I själva verket enligt studie 10 Lösenord ovan används av 1 av 7 iPhone-användare.

Hackare kommer naturligtvis att använda Brute Force-metoden för att göra detta bypass-låsskärmen på iPhone genom att försöka Lösenord marknaden ovan. För det ska du inte använda en fyrsiffrig PIN-kod. Använd istället en sexsiffrig PIN-kod och det rekommenderas att du använder ett lösenord igen.

2. Använd Siri för att kringgå iPhone-låsskärmen

Visste du att vi kan använda Siri för att kringgå lösenordet på iPhone 4s, 5, 5C och 5s (om Touch ID är inaktiverat). Men bara i begränsad omfattning, som att öppna kontakter, ringa telefonsamtal och skicka textmeddelanden.

Detta kan också göras om användaren har tillåtit Siri att komma åt smarttelefonen när den är låst. Så, för att undvika bedrägliga handlingar från hackaren, se till att du inaktiverar Siri när smarttelefonen är låst. Vägen är öppen inställningar och Lösenord.

VISA ARTIKLAR

3. Återställ iPhone med iTunes

Nästa sätt att knäcka iPhone-lösenordet är att återställa iPhone via iTunes. Om du glömmer ditt lösenord kan du återställa iPhone med iTunes. Hur?

  • Anslut iPhone till iTunes, om du får ett meddelande som bilden ovan, koppla ur och stäng av din iPhone.
  • Håll sedan hemknappen intryckt och anslut den sedan igen till datorn med USB-kabeln.
  • Fortsätt hålla hemknappen tills meddelandet "Anslut till iTunes" visas.
  • iTunes ger en varning för återställningsläge och klicka på "OK" för att återställa iPhone.

Detta steg kommer att kringgå lösenordet, men radera allt. Vad måste sedan göras så att denna metod inte kan användas av hackare.

Allt du behöver göra är att se till att du har aktiverat Hitta min iPhone och iCloud.

Med detta, om mobiltelefonen är stulen, kan du radera all data och låsa iPhone på distans. Så det kan inte användas av hackare, de kan naturligtvis fortfarande sälja komponentdelar trots att det är billigt.

4. Fusk iCloud med falska servrar

Anonym hackare vid namn AquaXetine påstår sig ha hittat ett utnyttjande i iCloud-systemet som gör att han kan låsa upp en förlorad eller stulen iPhone som kör iOS 7 eller senare.

Enligt uppgift har Apple inte fixat det. Hittills hävdar hackare att mer än 15 000 enheter har låsts upp med den här tekniken.

Ändå kan inte alla hackare använda den här tekniken. Vi hoppas att Apple snart kan åtgärda detta gap.

5. Använda lösenordshackingsapplikation

Det finns ett sätt att låsa upp en iPhone med gammal iOS med redsn0w-appen, samt att jailbreaka enheten utan att radera någonting. Handledningen kan ses i videon ovan.

Tyvärr fungerar den här tekniken bara på iPhones med gamla skolor iOS som iOS 5 och iOS 6. Lyckligtvis tvekar de flesta iPhone-användare inte att uppdatera till den senaste versionen av iOS om den är tillgänglig.

Så här spricker du iPhone-lösenord och hur du fixar dem. Så det är viktigt att maximera befintliga säkerhetsinställningar och alltid uppdatera till den senaste iOS-versionen om tillgänglig. Hoppas den här artikeln hjälper.

Läs också artiklar om iPhone eller skriva från Lukman Azis Övrig.