hur man återställer raderade foton på whatsapp 2020

Hur du återställer raderade foton på WhatsApp är inte så svårt som du föreställer dig, du vet. Ta reda på hur du återställer raderade WhatsApp-filer här.

Så här återställer du raderade foton på WhatsApp? Kan du? Kanske är det många av er som också undrar över det här, eller hur?

Som en av de bästa och mest populära chattapplikationerna är WhatsApp utrustad med olika coola funktioner som gör att den inte bara fungerar för att skicka meddelanden eller ringa utan också skicka mediefiler.

Ibland finns det dock stunder där filen försvinner från våra mobiltelefoner. Orsakerna varierar också, allt från uppdatering OS smartphone, återställa mobiltelefonen, skada på SD-kortet eller för att vi var slarviga och av misstag raderade den.

Om du också upplever det har lugn Jaka en lösning för att övervinna det. Detta är det hur man återställer raderade WhatsApp-filer på en Android-mobiltelefon.

Självstudier Så här återställer du borttagna WhatsApp-filer 2020

Precis som hur man ser borttagna WA-meddelanden, är det ibland viktigt för dig att veta, gäng, hur du återställer raderade foton på WhatsApp.

Du vill inte att dessa viktiga filer bara ska försvinna på grund av din slarv och inte kan ses igen?

Istället för att bli nyfiken på knep för hur man ska returnera detta borttagna WA-inlägg, är det bättre om du omedelbart tittar på hela diskussionen nedan.

Hur återställer jag borttagna WA-foton / filer på WhatsApp?

Du behöver inte vara ledsen eftersom ditt minne på WhatsApp saknas. ApkVenue har ett sätt att enkelt återställa raderade foton i WA, verkligen!

WhatsApp verkar förstå användarnas problem. Därför har WhatsApp systemet säkerhetskopiering automatisk som alltid fungerar utan att du vet. Försök bara öppna menyn Inställningar> Chattar> Säkerhetskopiering av chatt.

Du kommer att märka att WhatsApp varje 2 am börjarsäkerhetskopiering alla dina filer till databas. Den här filen sparas i smartphone dig i 7 dagar.

Uppgifterna kommer att fortsätta att varauppdatering, och bara spara data från dina aktiviteter de senaste sju dagarna.

Så om du vill hur man återställer långa borttagna WhatsApp-filer, se först till att filen eller fotot fortfarande är inom de senaste sju dagarna.

Tja, WhatsApp har inte bara en reservfunktion, gäng. Det finns också funktioner Återställ aka återställa filer från spara i säkerhetskopia.

Men du måste komma ihåg, du kan inte använda den som en hur man återställer WhatsApp-filer som avsändaren har tagit bort.

För det här tror jag att du måste använda WhatsApp MOD-applikationen som är utrustad med olika funktioner som inte är tillgängliga på vanlig WhatsApp.

Med den här applikationen kan du faktiskt också göra knep för hur du returnerar borttagna WA-inlägg, du vet.

JalanTikus Sociala och meddelandeprogram LADDA NER

Så här återställer du borttagna foton på WhatsApp

Efter att ha lyssnat på ApkVenues förklaring ovan måste du vara otålig att veta hur du återställer raderade WhatsApp-filer på en Android-mobiltelefon, eller hur?

Egentligen kan det finnas applikationer som kan återställa raderade WA-filer, men att använda denna typ av applikation är verkligen mycket mer komplicerat och inte nödvändigtvis framgångsrikt.

Därför är det bättre om du använder ett enkelt trick från ApkVenue för hur du återställer följande borttagna foton eller WA-filer!

Steg 1 - Avinstallera applikation

 • Det första steget du måste göra är avinstallera WhatsApp-applikation från smartphone du. Du kan trycka på applikationsikonen på startskärmen i några sekunder och sedan välja ett alternativ Avinstallera.

 • Om du vill att programmet ska raderas rent kan du använda ett renare program som finns tillgängligt i Google Play Butik.

 • Åh ja, se också till att du har säkerhetskopierat WhatsApp innan du gör det här steget, OK!

Steg 2 - Installera Whatsapp igen

 • Efter det installera om WhatsApp-applikationen och öppna applikationen. Du kan ladda ner den i Google Play Butik eller ladda ner den direkt från länken nedan:
Appar Sociala & Meddelanden WhatsApp Inc. LADDA NER
 • När du är installerad startar du processen från början på startsidan knacka endast Håller med och fortsätt.

Steg 3 - Registrera Whatsapp

 • Därefter är verifieringsprocessen för telefonnummer. Ange det mobilnummer som du använder för WhatsApp-kontot. Om det redan är knackaNästaoch visas dyka upp bekräfta välj OK.

Steg 4 - Nummerverifiering

 • För nummerverifiering kommer WhatsApp att göra det skicka OTP-kod till ditt telefonnummer. Vänta bara tills processen är klar, eftersom den körs automatiskt.

 • Koda OTP detta fungerar som en Tvåfaktorsautentisering eller en säkerhetsmetod som använder två steg för att bekräfta identitet.

Steg 5 - Återställ filer

 • När verifieringsprocessen är klar kommer WhatsApp att upptäcka om filen lagras på din mobiltelefon säkerhetskopiering.

 • Om det finns kommer en sida att visas Återställa säkerhetskopia enligt nedanstående. För att gå vidare till hur du återställer raderade filer i WA nästa väljer du Återställ.

Steg 6 - Vänta tills återställningsprocessen är klar

 • Vänta på processen Återställ klar, om du har knackaNästa för att fortsätta stegen för att återställa raderade foton på WhatsApp eller andra mediefiler.

Steg 7 - Klar!

 • Det sista steget är hur du återställer raderade WA-filer, nämligen WhatsApp visar ditt foto- och profilnamn. Du kan ändra eller fortsätta med knackaNästa.

 • Vänta på processen läser in klar och du kommer in i rummet chatt WhatsApp. All data inklusive foton, videor, chatt, och röstinspelningen återgår till din Whatsapp-applikation.

Det är över! Hur, hur enkelt är det att återställa raderade foton i WA?

Åh ja, stegen ovan kan faktiskt göras för att återställa alla WhatsApp-filer, inte bara foton, du vet.

Det var Jakas artikel om hur man återställer raderade foton på WhatsApp via en Android-mobiltelefon. Hur, riktigt enkelt, eller hur?

Egentligen kan stegen ovan också följas av de av er som letar efter sätt att återställa raderade foton på WhatsApp iPhone. Eftersom det här tricket i princip utnyttjar funktionerna i WhatsApp själv.

Men så att detta problem inte uppstår igen, är det bättre att du är säkerhetskopiering all data till Google Drive. Så all din data kommer att sparas även om du fortsätter att byta mobiltelefon.

Vi ses igen i en annan intressant artikel! Om du har frågor, tveka inte att ställa i kommentarerna, ja.