hur man får en blå bock på Instagram

Hur man får ett blått kryss på Instagram är kort och enkelt. Det finns många fördelar som ett verifierat IG-konto kan ha!

Så ett verifierat konto kan vara Instagram-användarnas dröm. Men vet du redan hur man får blå fästingar på Instagram tidigare?

Med en blå bock är det säkert att ditt IG-konto kommer att ha det lättare att få nya följare. Det beror på att med ett verifierat tecken betyder att ditt konto är övertygat och det är säkert att det inte är en bot.

Som vi vet är det blå fästet den officiella status som utfärdats av Instagram att ditt konto har verifierats.

Hur man får en blå bock på Instagram är faktiskt inte så komplicerad som man tror. Anledningen är att du kan göra den här tjänsten från Instagram-applikationen.

Du behöver bara uppfylla kraven som du måste förbereda dig väl. Så att Instagram bedömer ditt konto värt ett verifieringsmärke.

Här är några saker du måste vara uppmärksam på på en rad sätt att få blå fästingar på Instagram sociala medier.

Vad är blå fästingar på Instagram?

Det blå fästet eller verifieringsmärket är en symbol som hjälper Instagram-användare att hitta offentliga personer, Instagram-kändisar (kändisar) och officiella varumärken enkelt.

Det blå märket visas till höger om vårt namn. Förekomsten av detta märke indikerar det Instagram har granskat vårt konto och anses vara värdigt för att få ett verifieringsmärke.

Med detta märke, användare kan veta vilka konton som är riktiga och vilka som är falska så att andra Instagram-användare inte luras.

Även om det ser ut som ett enkelt tecken, har denna blå bock en avgörande funktion för att öka Instagram-användarnas förtroende för det konto du använder.

Därför, även om det finns flera villkor som måste uppfyllas, måste du veta hur du får en blå checklista på Instagram så att den är mer betrodda.

Krav för att få blå fästingar på Instagram

Startar från den officiella Instagram-webbplatsen, det finns flera krav som du måste uppfylla för att börja öva på hur du får en blå bock på Instagram.

Dessa krav kommer att beaktas av Instagram när de tillhandahåller ett verifieringsmärke. Det finns minst fyra krav som ställs av Instagram:

 1. Äkta: Kontot som du registrerar måste verkligen representera en riktig person, verksamhet eller annan enhet.

 2. Unik: Kontot du registrerar måste representera personen eller företaget unikt. Vad betyder det? Det kommer bara att finnas ett konto per person eller företag som kan verifieras. Men det finns gängundantag för vissa språk.

 3. Komplett: Kontot du registrerar måste ha ett bio, profilfoto och minst ett inlägg. Bortsett från det är ditt konto ett måste offentlig och borde inte vara privat.

 4. Känd: För att godkännas för den här blå kontrollen måste ditt konto klassificeras som ett välkänt konto.

Även om det inte finns någon specifik gräns för beloppet anhängare du måste ha mer anhängare som du har, desto större är chansen för ditt konto att verifieras.

Detta krav är viktigt för dig att förstå innan du applicerar hur du får en blå bock på IG. Så att du kan förbereda ditt konto i god tid före inlämningsprocessen.

Hur man får blå bock på Instagram

Efter att ha vetat vilka krav som behövs. Dags att gå in i stegen för att ansöka om ett verifieringsmärke.

Det finns flera steg eller sätt att få ett blått kryss på Instagram och här finns mer information.

 1. Ange profilen för kontot som du vill verifiera.
 1. Tryck på trippelradikonen i det övre högra hörnet och välj den inställningar.
 1. Välj meny konto.
 1. Välj meny Begär verifiering.
 1. Du kommer att bli ombedd av Instagram att fylla i vissa uppgifter som ditt namn och foto på ditt identitetskort (KTP, SIM, pass) som bevis på att du verkligen äger kontot.

Se till att fylla i all nödvändig information om Instagram-profilen helt och ärligt.

Instagram kommer att genomföra en granskningsprocess efter att du skickat in en verifieringsbegäran och de skickade uppgifterna kommer att kontrolleras för överensstämmelse med informationen i fältet.

Övriga användarvillkor Instagram Blue Tick

När Instagram har granskat ditt konto, du får ett meddelande några dagar senare.

Om din ansökan avslås betyder det att det finns villkor som inte uppfylls. Du kan ansöka igen efter 30 dagar.

Om det fungerar måste du komma ihåg det Instagram förbehåller sig rätten att återkalla verifieringsmärket om du gör en av de tre sakerna nedan:

 1. Annonsera, överför eller sälj verifieringsmärken.

 2. Använd profilfoto-, bio- eller namnavsnittet för att marknadsföra andra tjänster.

 3. Försöker verifiera kontot via en tredje part.

Se till att alltid följa de policyer som Instagram implementerar så att det blå krysset på ditt konto inte tas bort.

Om Instagram upptäcker ett brott och tar bort din blåa kryss, blir det svårare att acceptera hur man får ett blått kryss på Instagram.

Där är han hur man får en blå checklista på Instagram som du kan öva så att ditt konto blir ännu mer tillförlitligt.

Så länge du uppfyller kraven på Instagram och följer stegen korrekt. Se också hur du hanterar följande Instagram-konto som inte kan logga in:

VISA ARTIKLAR

Förhoppningsvis är informationen som ApkVenue delar den här gången användbar för er alla, och vi ses i nästa artiklar.

Läs också artiklar om Instagram eller andra intressanta artiklar från Ilham Fariq Maulana