hur man skapar en egen Android-chattapplikation utan kodning

Det finns så många chattappar för Android, har du någonsin brytt dig om att använda vilken? Så du blir inte yr, det är bättre att skapa din egen Android-chattapplikation. Det är lätt!

Så många applikationer chatt, ibland är ApkVenue förvirrad vilken som ska användas. Det finns BlackBerry Messenger, LINE, WhatsApp, WeChat och många fler. Bär du dem alla?

ApkVenue installerade allt men förvirrade vilken man skulle använda. För att inte bli förvirrad gör ApkVenue en applikation för skojs skull chatt själv så att du verkligen kan äga det själv. Du vill? Det är enkelt att göra en ansökan chatt (budbärare) ensam. Shhh, du behöver inte färdigheter kodning för att kunna göra en ansökan chatt detta.

  • Hur man skapar en enkel Android-applikation gratis, klicka bara!
  • Hur man gör ett MasterCard-kreditkort gratis!
  • Hur man gör ett datorsamtal

Skapa en chattapplikation utan kodning

Kom ihåg artikeln Hur man skapar Android-applikationer utan kodning gav Jaka någonsin? Genom att fortfarande använda samma webbplatstjänst kommer den här gången ApkVenue att ge dig ett sätt att skapa en applikation chatt utan kodning.

Hur man skapar en chattapplikation med AppsGeyser

Kommer du fortfarande ihåg webbsidan? Öppna //www.appsgeyser.com/ från din dator. Varför måste det vara en dator? Målet är så att du enkelt kan utföra processen samtidigt som du kan förbereda en applikationsikon chatt som du kommer att göra noggrant.

  • Använder fortfarande AppsGeyser, den här gången väljer du budbärare visas Bygg app. Som en sidoanteckning använder AppsGeyser bas Ansökan Telegram, så senare applikationsdisplayen chatt som du gör liknar Telegram. Skillnaden är att du kan skapa din egen ikon för att justera skärmfärgen chatt innuti.

Är du fortfarande osäker på att använda Telegram? Läs artikeln WhatsApp VS Telegram för att ta reda på fördelarna med Telegram jämfört med WhatsApp.

Apps Social & Messaging Telegram LLC LADDA NER
  • Därefter justerar du färgerna och bilderna bakgrund samtalet som kommer att användas i applikationen chatt gjord av dig. Klick Nästa om gjort.
  • Nästa steg är att du anger namnet och beskrivningen av applikationen chatt Android som du kommer att skapa. Du kan använda unika och lämpliga namn, eller så kan du använda ordet Telegram kombinerat med ditt namn. Gör det så unikt och som du vill.
  • Som i applikationsskapande utan kodningmåste du förbereda applikationsikonen som du kommer att använda. Vänligen gör ikonen storlek 512x512 pixlar använder Photoshop eller ditt favoritprogram och laddar sedan upp det till Appsgeyser. Eller så kan du också använda ikonen standard som har tillhandahållits.
  • När du är klar att ladda upp bilder, glöm inte Skicka in bilden. Klicka sedan Nästa.
  • välja Skapa appoch vänta på processen generera Ansökan chatt din skapelse är klar.

Efter avslutad process generera, Ansökan chatt du är redo att ladda ner. Men som tidigare måste du logga in först för att ladda ner den. Logga in Använd bara Facebook så att du inte behöver skapa ett nytt konto.

För att prova det kan du ladda ner det via PC och sedan överföra det till din Android med en datakabel eller streckkodssökningmed din Android. Därefter installerar du det som en vanlig apk.

Resultaten är som följer:

Var kreativ med färger som visar din karaktär. Och skapa en applikationsikon chatt vilket är riktigt friskt och iögonfallande. Så när du ska visa upp det för dina vänner är du ganska säker. Glad att göra ansökan chatt ensam!