15 bästa flygplansimulatorspel 2018

Rekommendationer för de bästa flygplansimulatorspelen som du kan spela enligt ditt val både på Android-enheter och datorer.

Genom spel kan vi uppleva fantasier som inte kan göras i verkligheten. En av dem är fantasin att flyga ett flygplan eller en fighter.

Spel simulator plan erbjuder inte bara en fantasi, utan är designade genom att kombinera videospel och verklighet.

Nyfiken? Följande 15 av de bästa flygplansimulatorspelen.

Innan de tas med i rekommendationen är incidenter kring flygolyckor fortfarande vanliga, även i Indonesien. Vi klandrar ofta vissa partier, inklusive piloter.

Vi vet faktiskt inte själva hur svårt och komplicerat det är att köra ett flygplan eller ett stridsplan. Spelen nedan kan verkligen svara på din nyfikenhet.

Bästa flygplansimulatorspel 2018

Du som strävar efter att bli pilot eller bara vill känna känslan av att flyga ett flygplan genom en flygsimulering. Har du inte tillgång till det? Oroa dig inte!

Du kan få det att hända genom spel som du kan spela på både PC- och mobilversionerna (Android). Här ger ApkVenue rekommendationerna:

VISA ARTIKLAR

1. Flygplanssim

När du pratar om flygplan måste du verkligen inkludera Flygplanspilot som ett av de flygplansimulatorspel som du måste prova. Du kommer att bjudas in och utmanas att agera som professionell pilot i en flygning som också är professionell.

Även om det här spelet inte kan sägas vara bäst grafiskt, är upplevelsen av att köra ett flygplan som du får ganska realistisk. Du behöver inte vara rädd för att bli uttråkad, för under flygningen får du också spännande och utmanande uppdrag.

Ladda ner: Flygplanssim

2. Oändlig flygsimulator

För er som fortfarande är lekmän, känner inte alls till plan, Oändlig flygsimulator är ett spel som du måste försöka spela första gången.

Detta spel erbjuder dig att prova en handledning och en introduktion till komponenterna i ett flygplansratt innan du börjar flyga den.

Grafiskt kan det här spelet sägas vara mycket bra. Du kommer att känna flygkänslan som är ganska verklig i det här spelet. Du kommer inte heller att göra några val eftersom det finns mer än 17 flygplansmodeller tillgängliga som du kan flyga.

Hämta: Infinite Flight Simulator

3. Absolut RC

Även om det bara innehåller fyra flygplanmodeller som du kan använda, Absolut RC utan tvekan ett av de bästa spelen för de av er som vill känna känslan av att vara pilot.

När det gäller grafik behöver detta spel inte ifrågasättas eftersom det visar detaljer om flygplan och himmel och utsikt över andra städer som är mycket tydliga och verkliga. Du kommer att spela medan du lär dig rätt och korrekta flygprocedurer.

Hämta: Absolut RC

4. Google Earth: Flight Simulator

Google Earth: Flight Simulator skiljer sig från spelet simulator andra, det här spelet ser inte realistiskt ut men det är inget fel om du inkluderar det som det bästa. Förutom att vara gratis, erbjuder detta spel en mängd intressanta funktioner.

Spelare kan se en 3D-vy av resultaten av bild från Google-satelliter. Med två val av tuffa flygplan som Propeller F-16 Viper och Cirrus SR22 kan vi utforska jorden så långt det går.

Förutom det behöver du inte vara rädd för att ta slut på bränsle. Du kan till och med landa flygplan på kända flygplatser i världen.

5. Jane's USAF

Jane's USAF är ett spel som skapades i början av 90-talet som kan spela in nya innovationer inom spelbranschen. Förutom att visas i 3D kan detta spel erbjuda ett mer expansivt visuellt cockpitrum, spelare kommer att uppmanas att känna känslan som en riktig stridspilot.

Jane's USAF är fortfarande spelbar och lämplig för idag spelare som vill känna enkelhet i gamla spel.

En annan bästa flygplansimulator

6. Kerbal rymdprogram

Kerbal SpaceProram är ett av flygspel simulator bästa och mest realistiska utrymmet hittills.

Ser ut som Astrofysik i verkligheten måste vi spendera lång tid på att studera och lära oss några regler innan vi flyger.

Låter komplicerat men vi går igenom några av guiderna först. Därefter kan vi börja designa, bygga och starta flygplanet. Intressant kommer vi att lansera ett rymdskepp baserat på vår egen design.

Man kan säga att det här spelet inte är lätt. Vi upplever ofta ett flygplan som inte flyger eller förstörs i luften om vi utformar det fel.

7. X-plan 10

Det finns många saker att göra X-Plane 10 bättre än spel simulator andra flygningar. En av dem är konceptet för den aerodynamiska modellen som används.

Dessutom stöder detta spel också subsonisk och supersonisk flygdynamik som gör det möjligt för spelare att lära sig egenskaperna hos ett flygplan.

X-Plane 10 innehåller också mer än 1400 spelbara flygplansmodeller. Spel vad X-Plane har att erbjuda är ganska detaljerat, allt från flygförhållanden och väder som vi kan uppleva när som helst.

Vi kan också ha en vän eller instruktör som är redo att hjälpa till om det finns problem under flygningen. Att spela X-Plane 10 får oss att känna oss som en riktig pilot.

8. Flight Simulator X

Microsoft Flight Simulator X inklusive en simulator otrolig flygning. Detta spel erbjuder utan tvekan de coolaste simuleringsfunktionerna.

Flight Simulator är ett flygsimuleringsspel som gör att vi kan uppleva att flyga olika typer av flygplan, realismen som detta spel erbjuder verkar nog för att vara en övning för människor som vill få en riktig pilotlicens.

Det finns flera serier av uppdrag som vi måste genomföra och detta gör oss till en pilot som är ansvarig för luftfartssäkerheten och naturligtvis matarna i den.

Bästa Combat Airplane Simulator Game 2018

Förutom kommersiella flygplan eller vanliga flygplan kan du också lära dig och vill bli flygvapenpersonal genom att prova en stridsflygsimulering.

Följande är ApkVenues rekommendationer för den bästa stridsflygplanssimulering som du kan spela på Android eller PC:

1. Falcon 4.0: Allied Force

Falcon 4.0: Allied Force är ett av de bästa spelen någonsin. Sammantaget erbjuder detta spel en rolig och komplicerad spelsensation.

Men det är detta som gör spelet Falcon 4.0: Allied Force älskat av spelälskare simulator. Allt i spelet görs mycket detaljerat och liknar originalet.

2. Star Wars Rogue Squadron II: Rogue Leader

Star Wars Rogue Squadron II: Rogue Leader är ett flygsimulatorspel som låter oss utrota utlänningar med ett futuristiskt rymdskepp.

För fans av den yttre världen är det obligatoriskt att spela detta spel, du kommer att uppmanas att känna det verkliga yttre rymdets realism och konsistens.

3. Rise of Flight

Rise of Flight är ett flygspel simulator vilket leder oss tillbaka till atmosfären under första världskriget. Vi kan känna känslan av att flyga ett plan tidigare i det här spelet.

Genom att spela spelet Rise of Flight kan vi också lära oss mycket, speciellt hur taktiska och stridsmekaniker var bra på den tiden.

Den svåraste delen av att slå ett rörligt mål i luften, med tanke på att forntida flygplan ännu inte hade ett sofistikerat vapensystem.

4. IL-2 Sturmovik

IL-2 Sturmovik är också ett av de spel som erbjuder känslan av luftkrig i världen av andra världskriget, och detta spel är ett av spelen simulator bästa flyget genom tiderna.

Förutom att ha en grafisk display och gameplay intressant kan vi njuta av det här spelet med ett realistiskt gränssnitt som atmosfären i cockpitrummet och alla paneler i det som ser riktigt ut.

En av de intressanta funktionerna är alternativ multiplayer vilket gör att vi kan spela uppkopplad med högst 100 spelare samtidigt.

5. Strike Fighters 2

Strike Fighters 2 är ett spel simulator det bästa som fokuserar mer på handling än någonting annat. Spelare får flera uppdrag för att spränga en plats eller ett lager med missiler.

Om uppdraget lyckas får spelaren pengar som kan användas för att uppgradera vapen och flygplanskomponenter.

En av de bästa sakerna med spelet Strike Fighters 2 är stödet från andra spelare, till exempel expansionspaket som kan läggas till, det stora antalet samhällen modding, Och många andra.

Det finns olika typer av flygplan som vi kan få genom communityforum, vilket är resultatet modding eller gjord av andra spelare.

En annan bästa stridsflygplanssimulering

6. War Plane Flight Simulator

War Plane Flight Simulator är ett spel eller ett program som är riktigt lämpligt för dig som vill uppleva upplevelsen av att prova en stridsflygsimulering.

Inget halvhjärtat, du kan hoppa direkt in i luftkrigets atmosfär och försöka vinna det med din grupp. Det här spelet från FOG.COM är ett av de mest nedladdade, du vet.

7. F18 flygplansimulator 3D

Slutligen finns det F18 flygplansimulator 3D. Som titeln antyder kommer det här spelet att bjuda in dig att pilotera ett krigsplan med F18-typen som vanligtvis används av supermaktens AU-trupper.

Det finns 20 nivåer som du måste erövra för att kunna slutföra det här spelet. Gå tillbaka till basen när du är klar med allt.

Det är Jakas rekommendation för bästa flygplansimulatorspel som du kan spela på PC eller Android. Kom igen, ladda ner omedelbart eller köp i närmaste spelbutik.

Men innan det glöm inte att lämna en kommentar eller dela med sig till dina vänner om det är användbart. Vi ses i en annan artikel.

Läs också artiklar om Spel eller skriva från Reynaldi Manasse Övrig.